הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ החלפה בין ארוחות

Ubalaish

משתמש פעיל
461
32
נק' מוניטין:
79
461
32
שלום חברים,

רציתי לדעת אם הארוחה שלפני האימון היא קריטית ואם אפשר להחליף אותה, אני אסביר:

אני עובד משמרות ולא תמיד יוצא לי להתאמן באותם שעות-
יש ימים שאני מתאמן בערב ויש ימים אני מתאמן בשעות של הבוקר..
עכשיו כשאני מתאמן בערב- הספקתי כבר לאכל 3 ארוחות בריאות ומלאות כשהארוחה לפני האימון כוללת כ- 150 גרם חזה עוף 2 כוסות אורז לאחר בישול עגבנייה כף שמן זית (ארוחה הזו היא הארוחה ה-3).
ובארוחת הבוקר אני אוכל כ- 74 גרם ש"ש + 2 כוסות חלב 1% + כף חמאת בוטנים.. נחו משהו כמו שעה וחצי-שעה ומתזמן כחצי שעה לפני האימון אכילה של בננה.

* בסיום של 2 האימונים אני דופק גיינר.

עכשיו במידה והאמנתי כרגיל בערב אין שום בעיות, אך כשאני מתאמן בבוקר אני פשוט אוכל את אותו האוכל רק בסדר שונה וכשאני מגיע לאימון אני מגיע "פחות 2 ארוחות"...

רציתי לדעת בגדול האם זה משפיע על האימון עצמו- זה יכול לפגוע בעצימות, התקדמות,ניצול הפוטנציאל המלא של האימון?

* רצוי לציין שזה לא קורה על בסיס קבוע כשיש לי את האפשרות להתאמן אחרי 3 הארוחות אני מעדיף את זה אבל יש אילוצים ושינויים וצריך להתאים את עצמנו לכך, חוץ מזה שאני דואג בכללי וגם יום לפני כן לשמור על התזונה שלי כל גרם וגרם בטווח השעות שלו 3-4 שעות בין ארוחה לארוחה....

?

כל עוד אתה לא מגיע על בטן ריקה ואתה מרגיש רעב, אין בעיה... תאכל מה שגורם לך להרגיש טוב לפני האימון
מצד שני לאכול חזה עוף לפני האימון זה לא הדבר הכי טוב שיש, כמה זמן לפני אתה אוכל את זה? עדיף פחמימות ואם חלבון אז לפחות משהו נוזלי כמו יוגורט או גבינה, בשר זה משהו שלוקח למערכת העיכול הרבה זמן לעכל... חבל שזה יכביד באימון

• פותח/ת השרשור
כל עוד אתה לא מגיע על בטן ריקה ואתה מרגיש רעב, אין בעיה... תאכל מה שגורם לך להרגיש טוב לפני האימון
מצד שני לאכול חזה עוף לפני האימון זה לא הדבר הכי טוב שיש, כמה זמן לפני אתה אוכל את זה? עדיף פחמימות ואם חלבון אז לפחות משהו נוזלי כמו יוגורט או גבינה, בשר זה משהו שלוקח למערכת העיכול הרבה זמן לעכל... חבל שזה יכביד באימון

את הארוחה הכבד- חזה עוף+ אורז+.. אני אוכל כ-3 שעות לפני האימון ומתזמן חצי שעה לפני האימון בננה,סום אימון שותה שייק(גיינר) ושעה -שעה וחצי אחרי השייק דופק את אותה הארוחה מלאה שאכלתי 3 שעות לפני האימון...

בבוקר אני אוכל תארוחה היא תופסת לי תבטן טוב- אני לא מרגיש רעב, מקנח כחצי שעה לפני האימון בננה והולך לתת בראש!

את הארוחה הכבד- חזה עוף+ אורז+.. אני אוכל כ-3 שעות לפני האימון ומתזמן חצי שעה לפני האימון בננה,סום אימון שותה שייק(גיינר) ושעה -שעה וחצי אחרי השייק דופק את אותה הארוחה מלאה שאכלתי 3 שעות לפני האימון...

בבוקר אני אוכל תארוחה היא תופסת לי תבטן טוב- אני לא מרגיש רעב, מקנח כחצי שעה לפני האימון בננה והולך לתת בראש!
אז הכל טוב...

שחר,מה לגבי בשר שעתיים לפני אימון זה בסדר?
והאם אפשר לאכול 2 כוסות אורז שעה לפני אימון?

שחר,מה לגבי בשר שעתיים לפני אימון זה בסדר?
והאם אפשר לאכול 2 כוסות אורז שעה לפני אימון?
אפשר לאכול אורז שעה לפני האימון... מבשר עדיף להימנע, ואם כבר אז לפחות כמות קטנה

Back
למעלה תחתית