ייעוץ האם יש תחליף טוב לטונה?

Tomer_x8

משתמש מתחיל
65
2
נק' מוניטין:
2
65
2
שאפשר לאכול אחרי אימון, במהלך היום, חלבון שמתעכל מהר ודל בקלוריות ובפחמימה ובשומן.
כלומר סרדינים וכל סוגי הדגי שימורים- פחות..

• פותח/ת השרשור
קודם כל מי זה האנשים שאתה מדבר עליהם?
לא מעניין אותי מה אנשים עושים או לא עושים, מעניין אותי עובדות ומחקרים. וסלח לי, אבל מה שאמרת פה זה קשקוש.
אני כן שומע הטרלות על שאנשים שותים שייק חלבון ישר אחרי האימון בטענה שיש חלון הזדמנויות, אבל את הקשקוש שהבאת פה זה פעם ראשונה אני שומע...
אם באחרי אימון עסקינן, אז זה ממש לא שטויות לשתות ישר אחרי אימון אם הארוחה האחרונה שלך הייתה למעלה מ3 שעות לפני.
ואם אתה חושב שמה שאמרתי קשקוש, אתה מוזמן ללכת לקרוא על יעילות של צריכת חלבון לפני אימון.

בוא עכשיו אתה תתרכז, ותענה לי מתי המלצתי לאכול 200 גרם חלבון בארוחה אחת.
תיארתי מצב, שאמרת שאתה מסכים איתו בתיאוריה. אף אחד לא אמר שהמלצת עליו.

תן לי לנחש,קראת הרבה שטויות שמפורסמות בישראלבאדי,נכון?
אז תשכח את כל מה שקראת שם,כל מה שרשמת פה זה שטויות TOMER_X8

אם באחרי אימון עסקינן, אז זה ממש לא שטויות לשתות ישר אחרי אימון אם הארוחה האחרונה שלך הייתה למעלה מ3 שעות לפני.
ואם אתה חושב שמה שאמרתי קשקוש, אתה מוזמן ללכת לקרוא על יעילות של צריכת חלבון לפני אימון.
אתה פשוט לא מבין את המשמעות של המשפט - מה שחשוב זה הערכים הסופיים שמגיעים אליהם בסוף היום.
וגם אם אתה חושב שאתה מבין, לפי מה שאתה כותב אתה פשוט לא מבין את זה.
והקשקוש שאמרת זה פשוט לקחת את הקשקוש של חלון הזדמנויות (התאמנתי... השריר מפורק... בוא נשתה מהר שייק חלבון!), ולקחת את זה שלב אחד קדימה לטמטום עוד יותר גדול.

הנושא שלי היה בכלל פירוק מהיר של חלבון, בלי לקשר לאימון.
כמו לדבר לקיר, בחיי.
עוד פעם, תבין את המשפט - מה שחשוב זה הערכים הסופיים שמגיעים אליהם בסוף היום.
ואז תבין שהנושא שלך בכלל מיותר ואין מה לדון עליו
אם בכל זאת אתה מתעקש, ברמה העקרונית, ככה שהמוצר נוזלי יותר (בדרך כלל זה אומר שהוא דל בקלוריות) אז הוא יגיע מהר יותר לאן שהוא צריך להגיע....

נערך לאחרונה:
הגוף סופג חלבון בצורה יותר יעילה מיד אחרי האימון, יש ויכוח על כמות הזמן של "חלון הזמן" הזה אבל הוא קיים
כמו שלמי שרוצה לעשות העמסה איכותית, בכדי למלא את מאגרי הגליקוגן בצורה אופטימלית, כדאי לצורך כמות מסויימת של פחמימות מיד אחרי האימון ועדיף בצורה נוזלית
ופרסמו על זה מספיק מחקרים, אם בא לך תיגש לפורום "מחקרים בתזונה ואימונים"

הגוף סופג חלבון בצורה יותר יעילה מיד אחרי האימון, יש ויכוח על כמות הזמן של "חלון הזמן" הזה אבל הוא קיים
כמו שלמי שרוצה לעשות העמסה איכותית, בכדי למלא את מאגרי הגליקוגן בצורה אופטימלית, כדאי לצורך כמות מסויימת של פחמימות מיד אחרי האימון ועדיף בצורה נוזלית
ופרסמו על זה מספיק מחקרים, אם בא לך תיגש לפורום "מחקרים בתזונה ואימונים"

אני אודה לך אם תצרף מחקרים בעצמך ולא תפנה לאזורים אחרים.
תביא אחד,זה מספיק לי.

שחר ממתי מלמדים שהחלון הזדמנויות ויותר מ30 גרם הופך לשומן זה מיתוס?
את הקורס שלי עשיתי לפני 5 חודשים והם הראו מחקרים שמוכיחות שהעובדות האלה נכונות(לא שאני מאמין בזה,קיימים מחקרים לפה ולשם)
בכל מקרה אני מסכים עם שחר , למהר לקחת חלבון ישר אחרי האימון בטענה שהשריר יתפרק אם לא,
או להתחיל לחשב שהגוף זקוק לחלבון מהיר אחרי הבוקר כבר הופך את העניין ליותר מדי אובססיבי.בכל מקרה הייתי ממליץ שרק ספורטאי תחרותי יתעסק בזה ולא המתאמן החובבן.

שחר ממתי מלמדים שהחלון הזדמנויות ויותר מ30 גרם הופך לשומן זה מיתוס?
את הקורס שלי עשיתי לפני 5 חודשים והם הראו מחקרים שמוכיחות שהעובדות האלה נכונות(לא שאני מאמין בזה,קיימים מחקרים לפה ולשם)
בכל מקרה אני מסכים עם שחר , למהר לקחת חלבון ישר אחרי האימון בטענה שהשריר יתפרק אם לא,
או להתחיל לחשב שהגוף זקוק לחלבון מהיר אחרי הבוקר כבר הופך את העניין ליותר מדי אובססיבי.בכל מקרה הייתי ממליץ שרק ספורטאי תחרותי יתעסק בזה ולא המתאמן החובבן.
לא יודע ממתי מתלמדים את זה, אבל בוודאות מלמדים את זה, וגם זה היה ביום עיון האחרון

שרימפס,חזה עוף/הודו,אגוזים וההמלצה האישית שלי: מקלות סורימי (הרבה חלבון,טעם של סרטן ומחיר ממש נמוך-200 גרם ב5 שקל)

לא יודע ממתי מתלמדים את זה, אבל בוודאות מלמדים את זה, וגם זה היה ביום עיון האחרון
אני מציע לחכות עם הדיון הזה. בעוד זמן מה יפורסם בפורטל תרגום למאמר מקיף של אראגון על הנושא, ואני חושב שזאת תהיה הזדמנות טובה לדבר עליו.

הנה, כאן...

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית