עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם באחרי אימון עסקינן, אז זה ממש לא שטויות לשתות ישר אחרי אימון אם הארוחה האחרונה שלך הייתה למעלה מ3 שעות לפני.קודם כל מי זה האנשים שאתה מדבר עליהם?
לא מעניין אותי מה אנשים עושים או לא עושים, מעניין אותי עובדות ומחקרים. וסלח לי, אבל מה שאמרת פה זה קשקוש.
אני כן שומע הטרלות על שאנשים שותים שייק חלבון ישר אחרי האימון בטענה שיש חלון הזדמנויות, אבל את הקשקוש שהבאת פה זה פעם ראשונה אני שומע...
תיארתי מצב, שאמרת שאתה מסכים איתו בתיאוריה. אף אחד לא אמר שהמלצת עליו.בוא עכשיו אתה תתרכז, ותענה לי מתי המלצתי לאכול 200 גרם חלבון בארוחה אחת.
אתה פשוט לא מבין את המשמעות של המשפט - מה שחשוב זה הערכים הסופיים שמגיעים אליהם בסוף היום.אם באחרי אימון עסקינן, אז זה ממש לא שטויות לשתות ישר אחרי אימון אם הארוחה האחרונה שלך הייתה למעלה מ3 שעות לפני.
ואם אתה חושב שמה שאמרתי קשקוש, אתה מוזמן ללכת לקרוא על יעילות של צריכת חלבון לפני אימון.
עוד פעם, תבין את המשפט - מה שחשוב זה הערכים הסופיים שמגיעים אליהם בסוף היום.הנושא שלי היה בכלל פירוק מהיר של חלבון, בלי לקשר לאימון.
כמו לדבר לקיר, בחיי.
הגוף סופג חלבון בצורה יותר יעילה מיד אחרי האימון, יש ויכוח על כמות הזמן של "חלון הזמן" הזה אבל הוא קיים
כמו שלמי שרוצה לעשות העמסה איכותית, בכדי למלא את מאגרי הגליקוגן בצורה אופטימלית, כדאי לצורך כמות מסויימת של פחמימות מיד אחרי האימון ועדיף בצורה נוזלית
ופרסמו על זה מספיק מחקרים, אם בא לך תיגש לפורום "מחקרים בתזונה ואימונים"
לא יודע ממתי מתלמדים את זה, אבל בוודאות מלמדים את זה, וגם זה היה ביום עיון האחרוןשחר ממתי מלמדים שהחלון הזדמנויות ויותר מ30 גרם הופך לשומן זה מיתוס?
את הקורס שלי עשיתי לפני 5 חודשים והם הראו מחקרים שמוכיחות שהעובדות האלה נכונות(לא שאני מאמין בזה,קיימים מחקרים לפה ולשם)
בכל מקרה אני מסכים עם שחר , למהר לקחת חלבון ישר אחרי האימון בטענה שהשריר יתפרק אם לא,
או להתחיל לחשב שהגוף זקוק לחלבון מהיר אחרי הבוקר כבר הופך את העניין ליותר מדי אובססיבי.בכל מקרה הייתי ממליץ שרק ספורטאי תחרותי יתעסק בזה ולא המתאמן החובבן.
אני מציע לחכות עם הדיון הזה. בעוד זמן מה יפורסם בפורטל תרגום למאמר מקיף של אראגון על הנושא, ואני חושב שזאת תהיה הזדמנות טובה לדבר עליו.לא יודע ממתי מתלמדים את זה, אבל בוודאות מלמדים את זה, וגם זה היה ביום עיון האחרון