הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רוצה להוריד את הירכיים - הכיצד?

BeautyAngel

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
היי,

עשיתי דיאטה וירדתי 30 ק״ג. מה שכן, נשארו לי ירכיים ואני לא מצליחה להוריד אותן.
אני יודעת שאי אפשר להוריד שומן ממקום מסויים בגוף, אבל עדיין הן שם ולא יורדות בזמן ששומן ממקומות אחרים בגוף כן ממשיך לרדת.
אני בגובה 1.65 ושוקלת 55. אני לא בטוחה עוד כמה יש לי לרדת כדי לא להיות ״רזה מידי״ (יש דבר כזה בכלל? 😃), אבל אני באמת לא יודעת מה לעשות כבר.

יש לכן המלצות?
האם תוספי תזונה, חוקיים או לא חוקיים יוכלו לעזור לי? (אני בטוחה שהלא חוקיים כן, אבל אני לא בטוחה שאני רוצה להיכנס לשם...)

תודה!

היי,
קודם כל סחטיין על הירידה !
דבר שני, האם את מתאמנת או התאמנת עם משקולות?
אם כן (ואם לא אז יותר טוב ;) אני ממליצה לך לעשות כמה תרגילים שעובדים על האזור הזה (אגב - אין ממש שריר ביריכים.. הירך למעשה נמצא בין האגן לברך והוא מורכב מכמה שרירים ועצבים יחדיו)
הייתי ממליצה לך (מנסיון חם חם חם) מספר תרגילים:
1) תקחי 2 משקולות שלא כבדות לך מדי ולא קלות מדי -אם הרמת בעבר אני ממליצה לך להתחיל ב4/5 ק"ג
תעמדי בשורה הרחוקה ביותר בחדר הכושר ותתחילי ללכת כשאת פותחת פיסוק גדול עם רגל שמאל וסוגרת ממש מעט עם רגל ימין - ולהפך.
*ממליצה בחום על התרגיל הזה לי הוא עזר המון*

2) תשאלי את המדריכים אם יש להם גומיה לרגליים. מה זה אומר? זו גומיה שאת קושרת אותה על רגל ימין ורגל שמאל (יוצא כאילו כיגול הגומיה בפנים ושתי הרגלים קשורות לבחוץ) ותעשי את התרגיל שרשמתי לך למעלה - תחילה ללא משקולות.

3) את יכולה לעשות תרגילי פשיטה + כפיפה

4) את יכולה לקשור על הרגל משקולות אורז כאלו (תתילה עם משקל קל) ולהניף את הרגל גבוה לצד ימין - שמאל (את יכולה לעשות את זה גם בתנוחת "הכלב המשתין" - את יושבת על ארבע ומניפה את הרגל לצד (לא ממש עובד על הירכים אבל שוב זה שרירים שקרובים אליו)

55 ק"ג ל1.65 זה אומר שאת רזה!
האם את מתאמנת?
לדעתי את צריכה להתרכז רק בחיטוב הקיים.
דרך אגב כשאת כותבת ירך את מתכוונת לחלק החיצוני (צידי העכוז) או הירך הפנימית ?

תתמקדי באימוני כוח במקום לשרוף את עצמך עוד.. את כבר מתקרבת למשקל נמוך

היי,

עשיתי דיאטה וירדתי 30 ק״ג. מה שכן, נשארו לי ירכיים ואני לא מצליחה להוריד אותן.
אני יודעת שאי אפשר להוריד שומן ממקום מסויים בגוף, אבל עדיין הן שם ולא יורדות בזמן ששומן ממקומות אחרים בגוף כן ממשיך לרדת.
אני בגובה 1.65 ושוקלת 55. אני לא בטוחה עוד כמה יש לי לרדת כדי לא להיות ״רזה מידי״ (יש דבר כזה בכלל? 😃), אבל אני באמת לא יודעת מה לעשות כבר.

יש לכן המלצות?
האם תוספי תזונה, חוקיים או לא חוקיים יוכלו לעזור לי? (אני בטוחה שהלא חוקיים כן, אבל אני לא בטוחה שאני רוצה להיכנס לשם...)

תודה!
סקוואט. אני לא מבין נשים שלא מבצעות את התרגיל הזה. מה גם שירדת 30 קילו, שוקלת 55 על 1.65 ועדיין מרגישה שומנית, אז אני די בטוח שעשית את הדיאטה לא נכון ושרפת המון שריר. מעבר לתועלת הבריאותית, סקוואט ייתן לך היפרטרופיה מספקת בירכיים וכתוצאה מכך אחוזי השומן באיזור יירדו. אח''כ אפשר לחטב עוד בצורה נכונה, ז''א הרבה חלבון, אימוני כוח ומינוס קלורי כמובן.

רגליים מתחטבים בעיקר בסיום של החיטוב אם את כבר מרגישה חטובה אז תנסי להמשיך עוד חודשיים את החיטוב ותראי אם יורד ביריכיים וברגליים .. בהצלחה 😃

Back
למעלה תחתית