נק' מוניטין:
58,703
- 103,265
- 12,426
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חברה, קראתי את כל המאמר ולצערי לא הבנתי שם הרבה מהמושגים שמוזכרים שם.
מישהו מוכן להסביר כאילו ת'אכלס מה צריך לעשות ללא מושגים בג'יבריש?
עד עכשיו פשוט הייתי עושה אירובי ופשוט אוכל במאזן שלילי והגעתי בעבר ל8.9 אחוז שומן ועכשיו אני רוצה לחזור לזה ועל הדרך להעיף את המותנים האלו שפשוט מסרבים לרדת.
כן פחות מ 9 אחוז ומתלונן על מאתניים
אנשים כבר לא יודעים איפה להגזים
אני לא אומר שאין לך מאתניים אבל אם אתה פחות מ 9 לא אמור להיות בשום מקום שומן כבליטה
כלומר אתה לא 9 וגם לא 10
פרוטוקול 1 קצת בעיה בשבילי מכיוון שאין לי מושג על איזה דופק אני עובד. לפי הפרוטקול הזה מזה דל פחמימות?איך לבצע את האירובי?
פרוטוקול 1 :
בדיאטת דלת פחמימות יש לעבוד על דופק 140~ למשך 40-60 דקות, עדיפות בבוקר. לתסף זה כ-30-60 דקות לפני הפעילות 200מג קפאין + 1-3 ג' חומצת אמינו שנקראת ל-טירוזין ( ניתן לקנות בכל בית טבע ) לאחר הפעילות יש לשתות סקופ חלבון ושעה לאחר מכן ארוחה מלאה - חלבון , פחמימה , שומן.
פרוטוקול 2
( למשתמשי יהומבין כמו פרוטוקול 1 , רק שהיהומבין או מעין תחליף לדיאטה דלה בפחמימות)
*אפשר להוסיף יהומבין בין 10-15 מ"ג ( תלוי במשקל גוף הכמות המקסימלית 0.2XBW).
פרוטוקול 3
מציע לעשות אימוני HIIT זאת אומרת, 5 דקות חימום, לאחר מכן תלוי בכושר בין 5-10 דקות אינטרוואלים (מומלץ להתחיל עם 15 שניות ספרינט, 45 שניות הפוגה למשך 5 דקות) לאחר האינטרוואלים פשוט לא לזוז לנוח במשך 5 דקות ולאחר מכן לעשות אירובי על דופק מתון 140-150 למשך 30-40 דקות.
בנוסף לאימוני HIIT אפשר לבצע אימון מטבאולי או במילים אחרות, קרוספיט, למשל 5 עליות מתח + 10 שכיבות סמיכה + 15 סקוואט כמה שיותר סבבים של זה למשך 20 דקות.
פרוטוקול 4
כמו פרוטוקול 3 רק מבצעים זאת או בבוקר אחרי צום על קיבה ריקה או 4 שעות אחרי ארוחה, בנוסף לזה אפשר לתסף בתוספים שהוזכרו לעיל.
תזונה נשארת אותו דבר, בסיום האימון סקופ חלבון ושעה לאחר מכן ארוחה מלאה.
*אפשר להוסיף יהומבין בין 10-15 מ"ג ( תלוי במשקל גוף הכמות המקסימלית 0.2XBW). + קפאין + 1-3 ג' ל-טירוזין
פרוטוקול 1 קצת בעיה בשבילי מכיוון שאין לי מושג על איזה דופק אני עובד. לפי הפרוטקול הזה מזה דל פחמימות?
לדעתי פרוטקול 3 יהיה סבבה בשבילי. אם הבנתי נכון: 5 דק' חימום, 5 דק' אינטרוואל של 15 שניות ספרינט, 45 שניות הפוגה של הליכה וכך חוזר חלילה במשך 5 דק'. 5 דק' לאחר מכן אירובי למשך 45 דק' ריצה קלה בחוץ.
תקנה שעון דופק מה הבעיה זה יעיל בכל מצב וזה לא סתם ביזבוז כסף, אני אישית כל אימון אירובי הולך עם השעון, תקנה ב EBAY יעלה לך 80$ ה F6 (כמו שלי עלה, אולי עכשיו אפילו פחות) בארץ סתם לוקחים 700-800 שקל.
שאלה תאורטית בקשה לפרוטוקלים האלה.
אם מישהו בזמן מסה עושה את הפרוטוקלים האלה. הוא יוכל לשמור על אחוז שומן נמוך בבטן על חשבון מקומות אחרים בגוף?
ההפרש מחירים שבין ה F11 לF6 לא שווה את זה, יש מלא פונקציות ב F6 שאני לא משתמש אז הF11? יש לי את החגורה כבר שנתיים וחצי ואני משתמש איתה הרבה ואין בעיות בטריה, גם אם כן חגורה חדשה לא תעלה על המחיר של F11 (ההפרש בין המחירים)עדיף כבר ללכת על ה-F11 שיש לו את הבטרייה בחגורה.
ההפרש מחירים שבין ה F11 לF6 לא שווה את זה, יש מלא פונקציות ב F6 שאני לא משתמש אז הF11? יש לי את החגורה כבר שנתיים וחצי ואני משתמש איתה הרבה ואין בעיות בטריה, גם אם כן חגורה חדשה לא תעלה על המחיר של F11 (ההפרש בין המחירים)
ידוע שאי אפשר לרדת שומן במקום ספציפי, שאלה דבילית.
אז איך אתה יודע שהפרוטורלים האלה יורידו לך את השומן העיקש?
אז איך אתה יודע שהפרוטורלים האלה יורידו לך את השומן העיקש?
אתה משחק אותה או שאתה באמת שואל את השאלה הזאת ?
מאמר שלם מסביר מדוע זסה מוריד שומן עיקש, קראת את המאמר בכלל ?
זה לא יורד "רק" את השומן העיקש, אבל זה יסייע לשרוף שומן עיקש.
דבר שני, איך תעשה את זה במאסה אם אתה :
א. מאזן קלורי חיובי
ב. לא נמצא עם דיאטה דלת פחמימות
ג. לא לוקח שורפי שומן כמו - אפדרין , יהומבין , קפאין ( אם אפשר לקרוא לו כך)
Mishel27 וDark Muse, רועי אמר "ידוע שאי אפשר לרדת שומן במקום ספציפי, שאלה דבילית." אז בהקשר הזה שאלתי אותו אז איך הוא יודע שהפרוטוקלים האלה באמת יורידו את השומן העיקש אם אי אפשר לרדת בשומן באזור ספציפי
אפשר כן להיות על דיאטת דלת פחמימות תראה את מה שאנשים עושים עם הA.D.
הכוונה שלי שבאזורי השומן העיקש (הבטן והירכיים) לא תיהיה עלייה משמועתית בשומן עקב שריפתו. אבל אתה במאזן קלורי חיובי אז בכול זאת שומן צריך להתצבר איפשהוא. לכן שאלתי אם עושים את הפרוטוקולים כך שלא יצטבר הרבה שומן באזורים עם השומן העיקש ובמקום זאת הוא יצטבר במקומות אחרים שמהם יותר קל להפתר מאוחר יותר (כמו החזה למשל?)
חד וחלק, לא.
יש לך הסבר? או שזה פשוט לא עובד בצורה שהצגתי את זה?