הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מידע פרוטוקולי השומן העיקש - מאמר חדש

יש הסבר, אתה במאזן חיובי, אתה עולה שומן בהתאם לגנטיקה שלך.
וגם אם תשרוף שומן עיקש, אחרי כמה שעות השומן יחזור לתאים ( נשמע דבילי ) כתוצאה מהמאזן החיובי

ואז יוצא שאתה צובר באזור הזה פחות שומן כי אתה שרפת חלק, לא?

ואז יוצא שאתה צובר באזור הזה פחות שומן כי אתה שרפת חלק, לא?

חבל על השאלות ועל המאמץ

מאזן קלורי חיובי --> עלייה בשומן בהתאם לגנטיקה = לא ניתן לשרוף שומן במאזן חיובי ולא למנוע הצטברות שלו בלחי השמאלי של התחת או הימני, חבל על המאמץ ועל האשליה.

חבל על השאלות ועל המאמץ

מאזן קלורי חיובי --> עלייה בשומן בהתאם לגנטיקה = לא ניתן לשרוף שומן במאזן חיובי ולא למנוע הצטברות שלו בלחי השמאלי של התחת או הימני, חבל על המאמץ ועל האשליה.

למה חבל על השאלות ועל המאמץ? פשוט לא מובן לי ההיגיון שכשיורדים בשומן אז אפשר לבחור איפה יירד אבל כשמעלים אי אפשר לבחור איפה יעלה.

תומר, בעודף קלורי זה לא יקרה (אלא אם אתה עושה AD נניח, אני חושב שכן אפשר לשרוף שומן עיקש בגלל הדילול פחמימות) אבל בנייטרלי אתה כן יכול לשרוף שומן עיקש.

• פותח/ת השרשור
שומן עיקש זה אומר איפה הוא ירד? יש לך חוסר בהבנת הנקרא.
הפרוטוקולים על השומן העיקש לא אומר שאם יש לך שומן עיקש באוזן הוא ירד דווקא באוזן, הוא יכול לרדת גם בישבן ואחרי חודש של עשייה של הפרוטוקולים רק לרדת באוזן, בגדול הפרוטוקולים הם לאלו שב10%~ ורוצים לרדת לחד סיפרתי ששם כל אחוז שומן למי שלא בנוי גנטית הוא שומן עיקש לכן זה לא משנה מאיפה זה ירד העיקר ירד משהו.

שומן עיקש נקרא ככה כי זה השומן שהכי קשה להיפטר ממנו. זה לאו דווקא השומן שהכי מציק לך... אתה חושב שאם הרגליים מבחינתך הן חטובות אז אין שם שומן עיקש? או לחלופין בבטן או שיש כאלה בחזה?

שומן עיקש זה אומר איפה הוא ירד? יש לך חוסר בהבנת הנקרא.
הפרוטוקולים על השומן העיקש לא אומר שאם יש לך שומן עיקש באוזן הוא ירד דווקא באוזן, הוא יכול לרדת גם בישבן ואחרי חודש של עשייה של הפרוטוקולים רק לרדת באוזן, בגדול הפרוטוקולים הם לאלו שב10%~ ורוצים לרדת לחד סיפרתי ששם כל אחוז שומן למי שלא בנוי גנטית הוא שומן עיקש לכן זה לא משנה מאיפה זה ירד העיקר ירד משהו.

שומן עיקש הוא לא בדרך כלל בבטן אצל גברים ובאזור הירכיים אצל נשים?

אפשר לעשות את הפרוטוקול 3 גם למי שמעל 10 אחוז שומן? כשיטה גם לשרוף קלוריות וגם שומן?

אני לא רואה סיבה שלא, זה באמת אחלה, מעביר את האימון מאוד מהר וזה כיף אדיר.
בכל אופן, תעדיף אימון קרוספיט של 15-20 דק' מאשר אירובי רגיל של 30 - אם השאלה היא או זה או זה.

כמה שאתה מסוגל להביא על עצמך במשך 5~10 דקות (של ספרינט)
אני אישית עשיתי 45 שניות-דקה ספרינט ואז מנוחה של 45 עם מהירות של 15
תיראה מה מתאים לך

כמה שאתה מסוגל להביא על עצמך במשך 5~10 דקות (של ספרינט)
אני אישית עשיתי 45 שניות-דקה ספרינט ואז מנוחה של 45 עם מהירות של 15
תיראה מה מתאים לך

אין מצב לעשות 100% ספרינט למשך דקה... עדיף שתקצר את זה ל-30-20 שניות ותתן ממש 100%.

דווקא אני מחזיק ממש יופי בספרינט, ספרינטים זה לא דבר חדש אצלי ממש
ב20-30 שניות אני לא מרגיש הרבה האמת, אני מרגיש שאני רק מתחמם לקושי האמיתי

דווקא אני מחזיק ממש יופי בספרינט, ספרינטים זה לא דבר חדש אצלי ממש
ב20-30 שניות אני לא מרגיש הרבה האמת, אני מרגיש שאני רק מתחמם לקושי האמיתי

גבר, שאתה נותן 100% ספרינט באזור ה-10 שניות הקצב כבר מתחיל לרדת, זה לא תלוי פה בכושר זה הגוף האנושי.
כך לדוגמא את האצנים האולימפיים- ריצתי 100 מטר תהיה כולה ספרינט ולעומת זאת ריצת 200 מטר לא תהיה באותו קצב של ה-100 מטר כי הגוף האנושי לא מסוגל לעמוד בעומס כזה מעל מספר שניות.

כן, דוגמא הגיונית נתת..צודק
אוקי, פעם הבאה אני אגביר מהירות ואראה איך הולך.
תודה רבה על התיקון

נערך לאחרונה:
כן, דוגמא הגיונית נתת..צודק
אוקי, פעם הבאה אני אגביר מהירות ואראה איך הולך.
תודה רבה על התיקון

אתה לא רץ על הליכון אני מקווה , כי זאת טעות לבצע את הפרוטוקול הזה על הליכון מהסיבה הפשוטה שעד שאתה מעלה מהירות ועד שאתה מוריד הכל הולך.

שאני עושה את הפרוטוקול ה-3 אני הולך לדיונה ( חול + עלייה ) ונותן שם 15 שניות ספרינט ויורד את העלייה בהליכה למשך 45 שניות , זה מוות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית