עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אוקיי תודה.. עוד מישהו חושב כך?אין בעיה לצרוך.
אני מאמין שזה על אותו עיקרון של אישור הורים עד גיל 18 ובגלל זה ההגבלה
אולי זה נכון, אבל איך אתה יודע? למיטב ידיעתי אף אחד לא עשה ניסוי מבוקר על נערים (מסיבות משפטיות ברורות). תקן אותי אם אני טועה.קריאטין זה בסדר גמור גם לנער בן 15..
בתור המבוגר האחראי כאן (מה שידוע גם כ"הזקן המנדנד") אני ממליץ לך לא לשחק עם הגוף שלך. אתה בגיל בו המאזן ההורמונלי משוגע, הרבה תהליכים קורים בו-זמנית בקצב גבוה, וכל פגיעה במה שקורה באופן נורמלי עלולה להתבטא בתוצאות שיהיה קשה, או בלתי אפשרי, לשנות.חברים אז מה אתם אומרים?
בתור המבוגר האחראי כאן (מה שידוע גם כ"הזקן המנדנד") אני ממליץ לך לא לשחק עם הגוף שלך. אתה בגיל בו המאזן ההורמונלי משוגע, הרבה תהליכים קורים בו-זמנית בקצב גבוה, וכל פגיעה במה שקורה באופן נורמלי עלולה להתבטא בתוצאות שיהיה קשה, או בלתי אפשרי, לשנות.
אתה גם בגיל שקשה לדחות סיפוקים, לכן יהיה לי קשה לשכנע אותך, אבל בכל זאת: חכה עם הקריאטין עד סוף הגדילה שלך, ואז, אם תרצה, תקפוץ בעזרתו קפיצת מדרגה נוספת מעל למה שהשגת בינתיים בעבודה קשה, תזונה ושינה (וזה לא מעט בזכות אותם הורמונים שהזכרתי קודם).
שגעון. עשית לי את היום.מקבל את דעתך לגמרי
בתור המבוגר האחראי כאן (מה שידוע גם כ"הזקן המנדנד") אני ממליץ לך לא לשחק עם הגוף שלך. אתה בגיל בו המאזן ההורמונלי משוגע, הרבה תהליכים קורים בו-זמנית בקצב גבוה, וכל פגיעה במה שקורה באופן נורמלי עלולה להתבטא בתוצאות שיהיה קשה, או בלתי אפשרי, לשנות.
אתה גם בגיל שקשה לדחות סיפוקים, לכן יהיה לי קשה לשכנע אותך, אבל בכל זאת: חכה עם הקריאטין עד סוף הגדילה שלך, ואז, אם תרצה, תקפוץ בעזרתו קפיצת מדרגה נוספת מעל למה שהשגת בינתיים בעבודה קשה, תזונה ושינה (וזה לא מעט בזכות אותם הורמונים שהזכרתי קודם).
אולי זה נכון, אבל איך אתה יודע? למיטב ידיעתי אף אחד לא עשה ניסוי מבוקר על נערים (מסיבות משפטיות ברורות). תקן אותי אם אני טועה.
יש סיכוי טוב שאתה צודק. יש סיכוי לא זניח שאתה טועה. העובדה שקריאטין נמצא בהרבה מזונות אומרת משהו, אבל לא אומרת הכל. יש המון חומרים טבעיים שבכמות "רגילה" אינם מזיקים, ואפילו חיונים, אבל בכמות גדולה מזיקים מאד.אני לא רואה שום מניעה מנער לצרוך קריאטין כמו שאני לא רואה בעיה שתזונה של ילד תתבסס על בשר
האם נערכו מחקרים על קשר בין אכילת ספגטי בקרב נערים ונזק למוח? איך אתה יודע שאכילת ספגטי לא גורמת נזק למוח?יש סיכוי טוב שאתה צודק. יש סיכוי לא זניח שאתה טועה. העובדה שקריאטין נמצא בהרבה מזונות אומרת משהו, אבל לא אומרת הכל. יש המון חומרים טבעיים שבכמות "רגילה" אינם מזיקים, ואפילו חיונים, אבל בכמות גדולה מזיקים מאד.
תהיה הסיבה לכך שלא נעשו מחקרים על צעירים אשר תהיה, המצב הוא שאכן לא נעשו מחקרים כאלה, כך שאין מידע מהימן בנדון. זה כל מה שחשוב לנער שבוחן את האפשרות.
איך אתה יודע שאכילת ספגטי לא גורמת נזק למוח?
1.מאיפה הסטטיסטיקה על הנערים האיטלקים ואכילת ספגטי?1. הייתי מצפה לראות שיותר איטלקים סובלים מפגיעה במוח מאשר הודים. מליוני נערים איטלקים אוכלים ספגטי מאז ימי מרקו פולו.
2. אני יודע ממה ספגטי מורכב, והרכיבים שלו (בעיקר עמילן) הם חלק מהמזון הסטנדרטי שבני אדם אוכלים מאז המהפכה החקלאית. אם היו להם השפעות רעות על המוח היינו קולנו קוטבים בשגיעות קטיב עו לו יודים איח לסיימ מ
3. צריך לאכול משהו (יש על זה הרבה מחקרים). אין לי יסוד להניח שהתחליף לספגטי יהיה פחות מזיק ממנו.
4. אני לא חושב שהסיכון בקריאטין לנערים זניח. כתבתי "יש סיכוי לא זניח ש..." (אבל לא הדגשתי את ה"לא". אלה שלא לוקחים קריאטין הבחינו במילה הזאת). אני לא יודע אם הסיכון זניח או לא, וחושב שבמקרה הזה כדאי להיות בצד הבטוח (כשיש ספק אז אין ספק בלה בלה בלה).
לפי זה שלא הבחנת במילה "לא" בהודעה המקורית 😃איך אתה יודע שאני לוקח קריאטין?
למדתי.. אני יודע עליו בדיוק כמו שאתה יודע עליו תאמין לי.. במקום התשובה המתנשאת הזאת יכולת לרשום מה אתה חושב.. ובכל מקרה אני סומך על @יהושע60 ככה שאני לא אקח את זה בשנה וחצי הקרוביםזה סתם פוליטלי קורקט...שלא יגידו שהם אמרו לילדים קטנים לגעת בזה..
אם אתה שואל את השאלה הזו אז סלח לי..אתה צריך ללמוד מה זה קריאטין לפני שאתה מכניס אותו לגוף שלך