הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פצעת כתף

sharon300

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
יש לי פציעת כתף בדיוק כמו שמראים בסירטון כאן הלכתי ליראות רופאה מילפני חודשיים הרופאה אומרת שהיא לא מצאה כלום בצילומי רטגנן והאלטרסאונד ... ואמרה שהכול בסדר

אני כבר ממשיך להתאמן על משקל כבד (ואפילו קל) ואני עדין סובל מכאבים ועדין ממשיך מישהו יודע מה הטיפול שאני צריך לבקש

• פותח/ת השרשור
כן ניראה לי שזה that the spot ... אני לא רואה שהוא מסביר על דרכי ריפוי .... רק מסביר על הפציעה ...אני די בטוח שהכאב ב scapula (שכם) שמאול בכנפיים ... כבר מעל חצי שנה עם הכאב הזה ... זה מקרין כאב לפרק כף היד וקצת לרגל וקליקים לא מהנעימים .. הרופאה אומרת שכלום לא שבור או קרוע(אחרי בדיקה מעמיקה)אולטסאונד ורנטגן
מה זה יכול להיות?

נערך לאחרונה:
כן ניראה לי שזה that the spot ... אני לא רואה שהוא מסביר על דרכי ריפוי .... רק מסביר על הפציעה ...אני די בטוח שהכאב ב scapula (שכם) שמאול בכנפיים ... כבר מעל חצי שנה עם הכאב הזה ... זה מקרין כאב לפרק כף היד וקצת לרגל וקליקים לא מהנעימים .. הרופאה אומרת שכלום לא שבור או קרוע(אחרי בדיקה מעמיקה)אולטסאונד ורנטגן
מה זה יכול להיות?
אני לא מבין גדול בפציעות אבל יתכן ויש לך snapping scapula.
יש לך הרבה קליקים בשכם?
האם אתה ביצעת אי פעם סקוואט?

ולא יראו את זה לא ברנטגן ולא באולטרסאונד אלא רק בct או בMRI.

אני לא מבין גדול בפציעות אבל יתכן ויש לך snapping scapula.
יש לך הרבה קליקים בשכם?
האם אתה ביצעת אי פעם סקוואט?

ולא יראו את זה לא ברנטגן ולא באולטרסאונד אלא רק בct או בMRI.
לי יש את מה שאתה אומר בול
כבר 3 שבועות בערך כואב בכתף היום פחות מאשר אז
הייתי אצל אורתופד אמר לחמם את האזור לעשות מסאזים ולחזור להתאמן עם משקלים נמוכים

יש דרך לטפל בזה יותר טוב?

לי יש את מה שאתה אומר בול
כבר 3 שבועות בערך כואב בכתף היום פחות מאשר אז
הייתי אצל אורתופד אמר לחמם את האזור לעשות מסאזים ולחזור להתאמן עם משקלים נמוכים

יש דרך לטפל בזה יותר טוב?
שאתה שם את המוט lb כואב לך?
ולי באופן אישי (אני גם סובל מזה) עוזר פרס בעמידה (12 חזרות).

שאתה שם את המוט lb כואב לך?
ולי באופן אישי (אני גם סובל מזה) עוזר פרס בעמידה (12 חזרות).
עושה HB ומרגיש קצת את הכתף בתרגיל
אבל חזה ניסיתי אתמול עם דמבלים 10 קילו כול צד כאב לי
ופרס עושה עם מוט ריק? ובתחילת אימון אתה עושה את זה?

עושה HB ומרגיש קצת את הכתף בתרגיל
אבל חזה ניסיתי אתמול עם דמבלים 10 קילו כול צד כאב לי
ופרס עושה עם מוט ריק? ובתחילת אימון אתה עושה את זה?
התחלתי את הפרוטוקול שרן פירסם עם מוט ריק (25 חזרות) והוספתי קצת קצת מאימון לאימון.
אציין כי אני לאחר תאונת דרכים שזה שונה אבל בגלל שהפגיעה הייתה בשכם ובכתף ניסיתי את הפרוטוקול ויש לציין שהרגשתי הקלה רצינית.

אגב שאתה עושה פוש אפ אתה שומע קליקים? כואב לך השכם?

• פותח/ת השרשור
כן אבל אני כבר עים זה כמה חודשים אז כבר לא שם לב ... קליקים וכאבים בשכם קשה מאוד לעשות תרגילי כתפיים ויד קידמית

כן אבל אני כבר עים זה כמה חודשים אז כבר לא שם לב ... קליקים וכאבים בשכם קשה מאוד לעשות תרגילי כתפיים ויד קידמית
כדאי לך להתייעץ עם עוד אנשים שמתמחים בכתף כמו אורטופד כתף או פיזותרפיסט.

לדעתי, תנסה אימון או 2 לבצע פרס בעמידה בלבד ולא בישיבה. תראה אם תרגיש הקלה. תתחיל עם מוט ריק ל25 חזרות; ככל שתוסיף עם הזמן עוד משקל מספר החזרות יתקצר.

@yonizarkh נשמח לשמוע את דעתך בנוגע לsnapping scapula.

לא הבנתי מה הקשר של הסינדרום שהזכרת?
בסרטון יש סדרה של מבחנים שנועדו לתת כיוון כלשהו של סיבת הכאב. לא תוארה שם פציעה. אין שום סיכוי שלפותח השרשור יש את "אותה הפציעה בדיוק" כיוון שקודם כל אני משער שלא עשו לו את כל המבחנים הללו , ושנית , יש כל כך הרבה אלמנטים שצריך להתחשב בהם שזה (הסרטון) פשוט לא רלוונטי.

לא הבנתי מה הקשר של הסינדרום שהזכרת?
בסרטון יש סדרה של מבחנים שנועדו לתת כיוון כלשהו של סיבת הכאב. לא תוארה שם פציעה. אין שום סיכוי שלפותח השרשור יש את "אותה הפציעה בדיוק" כיוון שקודם כל אני משער שלא עשו לו את כל המבחנים הללו , ושנית , יש כל כך הרבה אלמנטים שצריך להתחשב בהם שזה (הסרטון) פשוט לא רלוונטי.
בלי קשר לסרטון יש לו כאבים בשכם.

בלי קשר לסרטון יש לו כאבים בשכם.

שכמה זאת עצם . לרוב הכאב הוא לא בשכמה , אלא שרירים/גידים/מפרקים שנמצאים באזור.
אם הוא ימשיך לעבוד "כבד" , ולא יעצור לבדוק מה הסיבה לכאב , מן הסתם המצב שלו לא ישתפר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית