הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שריפת קלוריות במלצרות

• פותח/ת השרשור Guyb
  • פורסם בתאריך

Guyb

משתמש קבוע
1,387
23
נק' מוניטין:
1,521
1,387
23
לחברה הממלצרים, כמה קלוריות בערך שורפים במשמרת (6-8 שעות).

תודה לעוזרים.

אני הייתי מלצר שנה בערך באולם אירועים, הייתי מגיע לעבודה אחרי יום של התרוצצויות והליכות בבסיס (גובניק יומיות). ביום כזה הייתי שורף לפחות 2000-3000 קלוריות, ולא משנה כמה הייתי אוכל עדיין הייתי רעב. אם אתה מפחד לשרוף יותר מדי בגלל שיגרת אימונים וכ'ו אז כדאי להעזר בתוספים אחרת תרד במשקל...

• פותח/ת השרשור
אני הייתי מלצר שנה בערך באולם אירועים, הייתי מגיע לעבודה אחרי יום של התרוצצויות והליכות בבסיס (גובניק יומיות). ביום כזה הייתי שורף לפחות 2000-3000 קלוריות, ולא משנה כמה הייתי אוכל עדיין הייתי רעב. אם אתה מפחד לשרוף יותר מדי בגלל שיגרת אימונים וכ'ו אז כדאי להעזר בתוספים אחרת תרד במשקל...
אני שואל כי אני כרגע בחיטוב, ואני רוצה לדעת כמה קלוריות בערך להוסיף לתפריט ביום עבודה.

איך 2000 קלוריות איך??? 2000 קלוריות אתה שורף ב10 שעות ריצה בלי הפסקה..

הוא כתב שהוא שרף 2000 קלוריות ביום אחד

ביום אחד שעבד.
"אני הייתי מלצר שנה בערך באולם אירועים, הייתי מגיע לעבודה אחרי יום של התרוצצויות והליכות בבסיס (גובניק יומיות). ביום כזה הייתי שורף לפחות 2000-3000 קלוריות"

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית