עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני שואל כי אני כרגע בחיטוב, ואני רוצה לדעת כמה קלוריות בערך להוסיף לתפריט ביום עבודה.אני הייתי מלצר שנה בערך באולם אירועים, הייתי מגיע לעבודה אחרי יום של התרוצצויות והליכות בבסיס (גובניק יומיות). ביום כזה הייתי שורף לפחות 2000-3000 קלוריות, ולא משנה כמה הייתי אוכל עדיין הייתי רעב. אם אתה מפחד לשרוף יותר מדי בגלל שיגרת אימונים וכ'ו אז כדאי להעזר בתוספים אחרת תרד במשקל...
איך 2000 קלוריות איך??? 2000 קלוריות אתה שורף ב10 שעות ריצה בלי הפסקה..אני הייתי מלצר שנה בערך באולם אירועים, הייתי מגיע לעבודה אחרי יום של התרוצצויות והליכות בבסיס (גובניק יומיות). ביום כזה הייתי שורף לפחות 2000-3000 קלוריות, ולא משנה כמה הייתי אוכל עדיין הייתי רעב. אם אתה מפחד לשרוף יותר מדי בגלל שיגרת אימונים וכ'ו אז כדאי להעזר בתוספים אחרת תרד במשקל...
הוא מדבר על הימים שהוא היה עובד. ~500 קלוריות לא נשמע עד כדי כך מופרך.איך 2000 קלוריות איך??? 2000 קלוריות אתה שורף ב10 שעות ריצה בלי הפסקה..
הוא כתב שהוא שרף 2000 קלוריות ביום אחדהוא מדבר על הימים שהוא היה עובד. ~500 קלוריות לא נשמע עד כדי כך מופרך.
ואתה זה שפירשת את זה כ2000-3000 רק מזההוא כתב שהוא שרף 2000 קלוריות ביום אחד
הוא כתב שהוא שרף 2000 קלוריות ביום אחד
נו ומה כתבתי???ביום אחד שעבד.
"אני הייתי מלצר שנה בערך באולם אירועים, הייתי מגיע לעבודה אחרי יום של התרוצצויות והליכות בבסיס (גובניק יומיות). ביום כזה הייתי שורף לפחות 2000-3000 קלוריות"
אדם ממוצע שורף בין 1200-2000 קלוריות ביום, בזמן מנוחהנו ומה כתבתי???
אאאאאאאאאהההההה חשבתי בנוסף...אדם ממוצע שורף בין 1200-2000 קלוריות ביום, בזמן מנוחה