הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ לגבי תכנית מסה ואבקה

razjke

משתמש מתחיל
19
0
נק' מוניטין:
0
19
0
אני מתאמן עוד מעט חודש, שוקל 57 , גובה 1.72 פלוס מינוס
התאמנתי עד עכשיו על תכנית full body עכשיו אני עובר שבוע הבא לתכנית של ab (מסה)
למעבר לתכנית: לחץ כאן

עכשיו שתבינו המטרה שלי היא מסה כי אני לא מצליח לעלות במשקל לא משנה כמה טוב וכמה הרבה אני אוכל
כמובן שאני עולה אבל לא בצורה משמעותית ומהירה, אני רוצה לדעת האם כדאי להביא dymatize super mass gainer
הגוף שלי מחוטב פה ושם, קוביות בולטות מאוד, שיפור טוב בחזה רק צריך להגדיל אותם והכל אני לא איזה רזה רזה, אבל אני חושב שאני צריך לעלות במשקל ולעלות במסה לפחות ל 65 קילו +!, עכשיו השאלה שלי האם יהיה לי טוב לעבור לתכנית שציינתי למעלה האם היא תתאים לי ואם כדי להביא אבקה

עוד שאלה שמעתי על זה שאם מפסיקים זה יכול להפוך לשומן
אז זה אם מפסיקים להתאמן ולשתות?
אם מפסיקים לשתות וממשיכים להתאמן? איך זה הולך

מקווה לקבל פה עזרה,
תודה 😃

נערך לאחרונה:
א. אתה לא מצליח לעלות במשקל כי אתה לא אוכל מספיק (משקיע במילים אחרות)
ב.עלייה מהירה היא לא בהכרח עלייה יותר טובה
ג.אתה שוקל 57, איך לא תהיה מחוטב?.
ד. יש לך עוד הרבה לקרוא ...על איך נאגר שומן ומה זה הדבר הזה שאתה חושב לקחת ...

• פותח/ת השרשור
א. אתה לא מצליח לעלות במשקל כי אתה לא אוכל מספיק (משקיע במילים אחרות)
ב.עלייה מהירה היא לא בהכרח עלייה יותר טובה
ג.אתה שוקל 57, איך לא תהיה מחוטב?.
ד. יש לך עוד הרבה לקרוא ...על איך נאגר שומן ומה זה הדבר הזה שאתה חושב לקחת ...
תאמין לי שאני אוכל הרבה ומשקיע אין לך מושג אני ממש לא עצלן ומתמיד הרבה
אתה אומר שיש לי עוד הרבה לקרוא וללמוד וואלה אתה צודק גבר אז תן לי מה לקרוא ותעזור לי 😃

http://www.kilogram.co.il/74/המדריך-השלם-להעלאה-במסת-השריר/

תתחיל מפה
תבין מה יגרום לך לרדת\לעלות במשקל ומה אתה אמור לאכול
אני מאמין לך שאתה חושב שאתה משקיע..אבל מי שמשקיע לא אמור להתקע על משקל כזה נמוך

לאחר מכן תעבור על תכנית האימונים שלך ותראה אם היא טובה ומתאימה לך

• פותח/ת השרשור
http://www.kilogram.co.il/74/המדריך-השלם-להעלאה-במסת-השריר/

תתחיל מפה
תבין מה יגרום לך לרדת\לעלות במשקל ומה אתה אמור לאכול
אני מאמין לך שאתה חושב שאתה משקיע..אבל מי שמשקיע לא אמור להתקע על משקל כזה נמוך

לאחר מכן תעבור על תכנית האימונים שלך ותראה אם היא טובה ומתאימה לך
תודה גבר כבר התחלתי לקרוא 😃
אני כבר עברתי עליה(על התוכנית) אבל אני לא כזה מבין גדול, אשמח אם תיתן לי עליה חוות דעת
הנה היא: תלחץ פה

זה תוכנית מהפורטל AB לעלייה במסה, היא נראית לי הכי טובה שם

במבה למה משקל 57 זה חטוב? יש אנשים ששוקלים 57 עם כרס . בשביל להיות חטוב צריך מסת שריר כלשהי...
שוקל 57 על 172.... לא צריך להיות גאון גדול כדי לדעת שהוא רזה מת... או שזה משהו שלא ראיתי בחיים
נו איפה אלו שיגידו לו " תעשה SS י'גבר תגדל חזק כמו גזר" 🤣
SS זאת באמת התכנית הכי טובה למחילים.. נאי לא מבין מה מצחיק וגם המשפט היה קצת צולע

• פותח/ת השרשור
שוקל 57 על 172.... לא צריך להיות גאון גדול כדי לדעת שהוא רזה מת... או שזה משהו שלא ראיתי בחיים
SS זאת באמת התכנית הכי טובה למחילים.. נאי לא מבין מה מצחיק וגם המשפט היה קצת צולע
טעיתי בגובה ולמה נראה לך שאני רזה מת מה אני פינצ'ר?
אני 1.63-1.67 בין לבין עדיין לא סגור היום אני צריך ללכת למדוד בצורה נורמלית

לא יודע לגביי הגיינר הספציפי הזה אבל גיינרים בכללי זה משהו שיכול מאוד לעזור לך לעלות מהר במשקל.שריר בחיים לא הופך לשומן,כמו שעצם לא הופכת לשריר,זה פשוט חומרים שונים לגמרי.אני ממליץ להפסיק לשתות או לשתות רק מקסימום פעם בשבוע בצ'יט דיי כאשר חישבת מראש כמה קלוריות תצרוך באותו היום רק מאלכוהול.

מי קבע את זה ? אתה? החברים פה במין "אחוות רעים " ?
אני מת על הקבועון המחשבתי הזה ש "זה הכי טוב " בלה בלה... אין הכי טוב ... יש הכי נכון אינדוודואלית.

שומן הופך לשריר אצל שמנים מעל 20 אחוזי שומן. ומתאמנים שהיו בכושר בעבר ,הפסיקו ואז חזרו להתאמן. לפחות בהתחלה ככה קראתי במדריך של העלאת במסת שריר תוך כדי ירידה באחוזי שומן תקנו אותי אם אני טועה

• פותח/ת השרשור
עזבו תנעלו תאשכול אפחד פה לא עזר לי, חשבתי בפורום הזה עוזרים אבל יש פה רק זייני מוח שרק מנסים להוכיח שהם מבינים יותר מכולם

לא יודע לגביי הגיינר הספציפי הזה אבל גיינרים בכללי זה משהו שיכול מאוד לעזור לך לעלות מהר במשקל.שריר בחיים לא הופך לשומן,כמו שעצם לא הופכת לשריר,זה פשוט חומרים שונים לגמרי.אני ממליץ להפסיק לשתות או לשתות רק מקסימום פעם בשבוע בצ'יט דיי כאשר חישבת מראש כמה קלוריות תצרוך באותו היום רק מאלכוהול.
אני לא שותה אבקה אני חושב לקנות רק אמרתי ולעשות אותה עם התכנית שציינתי באשכול, בכל מקרה תודה גבר אתה היחיד שהביא פה תגובה נורמלית, אני ילך על התכנית הזאת ועל האבקה מכיר כמה חברים שעשו אותו דבר במשך 3 חודשים + והגיעות לתוצאות יטובות מאוד

נערך לאחרונה:
שומן הופך לשריר אצל שמנים מעל 20 אחוזי שומן. ומתאמנים שהיו בכושר בעבר ,הפסיקו ואז חזרו להתאמן. לפחות בהתחלה ככה קראתי במדריך של העלאת במסת שריר תוך כדי ירידה באחוזי שומן תקנו אותי אם אני טועה
שומןן הופך לשריר אצל שמנים?!?!? מה????
תגידו לאן הפורום הזה הדרדר למה אף אחד לא מסנן פה הודעות למען השם
מי קבע את זה ? אתה? החברים פה במין "אחוות רעים " ?
אני מת על הקבועון המחשבתי הזה ש "זה הכי טוב " בלה בלה... אין הכי טוב ... יש הכי נכון אינדוודואלית.
מניסיון...מי שמוכן להשקיע SS תניב לו את התוצאות הכי טובות לפני דעתי.. תמקד אותו בלשים משקל על המוט+תספק לו גדילה..מאשר רק תספק לו גדילה והוא ירים משקלים של ילדה
ב SS מתאמן מתחיל ירוויח מ2 העולמות - רק שלא יטעה אותך זה שהוא לא בפאמפ 24 שעות ביממה אז הוא נראה לך קטן

• פותח/ת השרשור
תגידו לאן הפורום הזה הדרדר למה אף אחד לא מסנן פה הודעות למען השם
מניסיון...מי שמוכן להשקיע SS תניב לו את התוצאות הכי טובות לפני דעתי.. תמקד אותו בלשים משקל על המוט+תספק לו גדילה..מאשר רק תספק לו גדילה והוא ירים משקלים של ילדה
ב SS מתאמן מתחיל ירוויח מ2 העולמות - רק שלא יטעה אותך זה שהוא לא בפאמפ 24 שעות ביממה אז הוא נראה לך קטן
שורה תחתונה SS הכי יתאים לי?, המטרה שלי זה לעלות במסה זה יעזור? אם כן תשלח לי תכנית בפרטי
שמעתי שזה למתחילים מתחילים כאלה שעל היום הראשון ואני כבר חודש עוד מעט זה לא משנה?

שורה תחתונה SS הכי יתאים לי?, המטרה שלי זה לעלות במסה זה יעזור? אם כן תשלח לי תכנית בפרטי
שמעתי שזה למתחילים מתחילים כאלה שעל היום הראשון ואני כבר חודש עוד מעט זה לא משנה?
שוב..אני לא יודע כמה יהיה לך כוח לזה כי זה ללמוד טכניקות+לצלם אותם ולראות שאתה עושה נכון
אולי אתה לא בנוי לזה...בכל אופן,היא רשומה בפורטל עם הסברים על שאלות נפוצות אם תרצה
קודם כל אבל תראה אם היא בשבילך

אולי הגיע הזמן לעשות סדר, אחת ותמיד (כן, בטח...).

במובן המילולי הפשוט שומן לא הופך לשריר, אלה רקמות שונות עם מרכיבים שונים והגוף לא יודע להמיר אחת בשניה.

במובן פחות מילולי, אם בן אם אדם הוריד קילו שומן ועלה קילו שריר, בהסתכלות כולללת עליו אפשר להגיד שקילו שומן "הפך" לקילו שריר אצלו. כך אנחנו מדברים לפעמים על כל מיני נושאים בעולם, וכל עוד מבינים את הכוונה זאת פשוט דרך נוחה לסכם תהליכים.

מכאן, אם ייתכן שאדם שמן באמת יוריד קילו שומן ויעלה קילו שריר בתחילת האימונים, כמו שרבותינו מספרים שאפשרי, אפשר להגיד את מה שנאמר.

דוגמא: "הכסף שהשקעתי הפך לזבל".

אולי הגיע הזמן לעשות סדר, אחת ותמיד (כן, בטח...).

במובן המילולי הפשוט שומן לא הופך לשריר, אלה רקמות שונות עם מרכיבים שונים והגוף לא יודע להמיר אחת בשניה.

במובן פחות מילולי, אם בן אם אדם הוריד קילו שומן ועלה קילו שריר, בהסתכלות כולללת עליו אפשר להגיד שקילו שומן "הפך" לקילו שריר אצלו. כך אנחנו מדברים לפעמים על כל מיני נושאים בעולם, וכל עוד מבינים את הכוונה זאת פשוט דרך נוחה לסכם תהליכים.

מכאן, אם ייתכן שאדם שמן באמת יוריד קילו שומן ויעלה קילו שריר בתחילת האימונים, כמו שרבותינו מספרים שאפשרי, אפשר להגיד את מה שנאמר.

דוגמא: "הכסף שהשקעתי הפך לזבל".
פנית אלי בהודעה הזו ? או לכל אלו שטוענים שקיימת ההחלפה הזו?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית