הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון Do Steroid Users Actually Need More Protein Than Drug Free Athletes

akyeruc

משתמש פעיל
350
65
נק' מוניטין:
313
350
65

המחקר שהוא מדבר עליו -

http://ajpendo.physiology.org/content/281/6/E1172

קבוצה של גברים קיבלו 600 מ"ג טסט בשבוע למשך 20 שבועות,צרכו 1.2 גרם חלבון לק"ג משקל גוף ולא התאמנו בכלל. ועלו ממוצע של 8 ק"ג שריר.(היו עוד קבוצות שקיבלו מינונים יותר נמוכים) מה שהמחקר הראה זה שככל שהעלו את המינון של הטסט ככה הנבדקים עלו יותר שריר למרות שהם צרכו אותה כמות חלבון כל הזמן. זה קצת שכנע אותי שאולי לא צריך באמת כמות מטורפת כזאת של חלבון כמו שממליצים בסייקל אבל הבעיה במחקר זה שהם לא בדקו מה קורה עם כמויות יותר גדולות של חלבון מה שמעלה את השאלה האם 3 גרם חלבון לק"ג משקל גוף היה מביא יותר מ8 ק"ג שריר ב20 שבועות?

המחקר שהוא מדבר עליו -

http://ajpendo.physiology.org/content/281/6/E1172

קבוצה של גברים קיבלו 600 מ"ג טסט בשבוע למשך 20 שבועות,צרכו 1.2 גרם חלבון לק"ג משקל גוף ולא התאמנו בכלל. ועלו ממוצע של 8 ק"ג שריר.(היו עוד קבוצות שקיבלו מינונים יותר נמוכים) מה שהמחקר הראה זה שככל שהעלו את המינון של הטסט ככה הנבדקים עלו יותר שריר למרות שהם צרכו אותה כמות חלבון כל הזמן. זה קצת שכנע אותי שאולי לא צריך באמת כמות מטורפת כזאת של חלבון כמו שממליצים בסייקל אבל הבעיה במחקר זה שהם לא בדקו מה קורה עם כמויות יותר גדולות של חלבון מה שמעלה את השאלה האם 3 גרם חלבון לק"ג משקל גוף היה מביא יותר מ8 ק"ג שריר ב20 שבועות?

אני מניח שעקב סינטזת החלבון המוגברת יתקבלו תוצאות עדיפות עבור צריכת חלבון של 3 גרם חלבון לק"ג (1.2 נשמע מינימלי). השאלה היא עד כמה יש שיפור בתוצאות עם עלייה בטסט מעבר ל-600מ"ג. אני מניח שיהיה שיפור אסימפטוטי עד שכמעט נתקע כשדווקא תופעות הלוואי הולכות ומתרבות.

אתה יודע מה מצחיק - שבתכל'ס עם סטרואידים יותר חשוב לאכול נכון מלהתאמן ממש.

קח שני אנשים ולאחד תן להתאמן בטירוף עם אוכל ממוצע
ולשני תן להתאמן 3 פעמים בשבוע סבבה כזה אבל לאכול כמו בהמה.

ההבדלים יהיו שמיים וארץ

אתה יודע מה מצחיק - שבתכל'ס עם סטרואידים יותר חשוב לאכול נכון מלהתאמן ממש.

קח שני אנשים ולאחד תן להתאמן בטירוף עם אוכל ממוצע
ולשני תן להתאמן 3 פעמים בשבוע סבבה כזה אבל לאכול כמו בהמה.

ההבדלים יהיו שמיים וארץ
בגלל זה תראה אנשים שמתאמנים כמו ברנץ וורן באולימפיה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית