הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחשבון + גרף לתכנון הסייקל - steroidcalc

BlackEyes

משתמש מתחיל
94
51
נק' מוניטין:
121
94
51
https://steroidcalc.com
היי, אני מצרף פה כלי מגניב שמצאתי שמראה על גרף את רמות ריכוז החומרים בדם לאורך הסייקל.
פשוט רושמים את אורך הסייקל ואיזה חומרים נכנסים באיזה מינון בכל שבוע ומקבלים גרף מסודר של הכל.
ממש נוח ומגניב, אפשר לראות תוך כמה זמן חומרים מגיעים לפיק בדם.

משהו מעניין ששמתי לב אליו: סייקל של טסט פרופ על מינון של 100mg eod יוצר רכבת הרים של רמות הטסט בדם:
נראה לא כל כך בריא,
upload_2019-9-19_15-56-41.png

נראה שעדיף לחלק את הטסט פרופ ל-50mg ed כדי לקבל רמות יותר יציבות

נערך לאחרונה:
זה מעניין עם 50 כל שלושה ימים יש פיקים שמגיעים ל12~15

250 מתחיל בבום וכבר אחרי 3 ימים יש ירידה דרסטית.

מעניין אם 50 ל 3 לא מקפיץ המון את האסטרדיול?
האם ההקפצות עוזרות להתאוששות?
לא מדבר על trt
בהחלט שאין לי מושג אך על פי מישהו שעושה Trt ברוסיה אמר שהוא קיבל מרשם לפרופיונאט 50 כל שלוש ימים עם זכרוני לא מטעה אותי. אבל זה זוטות ואני דווקא חושב בגלל ה Trt להשתמש באננטט בגלל שלא צריך לחורר המון ושליטה קלה על אסטרודיול עם Ai
לפי דעתי גם אחוז שומן משחק פה חלק נכבד
מי ניסיון של עצמי באחוז שומן נמוך אני לרוב לא צריך Ai אני לא יודע עם המסטרון עשה את העבודה או לא אבל על פי הבדיקות שיצאו אין שום צורך ב ai כשהייתי על אחוז נמוך אבל ברגע שאני מגיע אפילו ל 13-14 אפילו 250 אני צריך Ai הזוי... לך תבין

בהחלט שאין לי מושג אך על פי מישהו שעושה Trt ברוסיה אמר שהוא קיבל מרשם לפרופיונאט 50 כל שלוש ימים עם זכרוני לא מטעה אותי. אבל זה זוטות ואני דווקא חושב בגלל ה Trt להשתמש באננטט בגלל שלא צריך לחורר המון ושליטה קלה על אסטרודיול עם Ai
לפי דעתי גם אחוז שומן משחק פה חלק נכבד
מי ניסיון של עצמי באחוז שומן נמוך אני לרוב לא צריך Ai אני לא יודע עם המסטרון עשה את העבודה או לא אבל על פי הבדיקות שיצאו אין שום צורך ב ai כשהייתי על אחוז נמוך אבל ברגע שאני מגיע אפילו ל 13-14 אפילו 250 אני צריך Ai הזוי... לך תבין
מדויק בהחלט!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית