הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחשבון + גרף לתכנון הסייקל - steroidcalc

BlackEyes

משתמש מתחיל
94
51
נק' מוניטין:
121
94
51
https://steroidcalc.com
היי, אני מצרף פה כלי מגניב שמצאתי שמראה על גרף את רמות ריכוז החומרים בדם לאורך הסייקל.
פשוט רושמים את אורך הסייקל ואיזה חומרים נכנסים באיזה מינון בכל שבוע ומקבלים גרף מסודר של הכל.
ממש נוח ומגניב, אפשר לראות תוך כמה זמן חומרים מגיעים לפיק בדם.

משהו מעניין ששמתי לב אליו: סייקל של טסט פרופ על מינון של 100mg eod יוצר רכבת הרים של רמות הטסט בדם:
נראה לא כל כך בריא,
upload_2019-9-19_15-56-41.png

נראה שעדיף לחלק את הטסט פרופ ל-50mg ed כדי לקבל רמות יותר יציבות

נערך לאחרונה:
הכנסתי 250 לשבוע,הראה פיק ואז יורד ויורד
הכנסתי 50 כל שלושה ימים,יש שלוש פיקים?
מישו יכול להסביר?

https://steroidcalc.com
היי, אני מצרף פה כלי מגניב שמצאתי שמראה על גרף את רמות ריכוז החומרים בדם לאורך הסייקל.
פשוט רושמים את אורך הסייקל ואיזה חומרים נכנסים באיזה מינון בכל שבוע ומקבלים גרף מסודר של הכל.
ממש נוח ומגניב, אפשר לראות תוך כמה זמן חומרים מגיעים לפיק בדם.

משהו מעניין ששמתי לב אליו: סייקל של טסט פרופ על מינון של 100mg eod יוצר רכבת הרים של רמות הטסט בדם:
נראה לא כל כך בריא,
צפה בקובץ המצורף 50524

נראה שעדיף לחלק את הטסט פרופ ל-50mg ed כדי לקבל רמות יותר יציבות
כנראה זה עובד לפי אלגוריתם מסוים ולא על בסיס בדיקות דם או מאגר מהשטח, ולפי זה החישוב יכול להיות מוצדק או נכון, בשטח זה שונה כנראה

כנראה זה עובד לפי אלגוריתם מסוים ולא על בסיס בדיקות דם או מאגר מהשטח, ולפי זה החישוב יכול להיות מוצדק או נכון, בשטח זה שונה כנראה
המחשבון הזה לא באמת נותן משהו בדקתי עכשיו, הוא פשוט נותן את הנתונים הבסיסיים של האסטר, זה מחזק את ההנחה שלי שזה סך הכל אלגוריתם פשוט
טסט פרופ eod זה מראה כל יום ירידה חדה מאוד, בנוסף כל הגרף מציג את אותה ירידה בדיוק ולא מראה על בניית הטסט בדם בהדרגה,
כנ"ל שאר האסטרים זה פשוט מה שתיאורטית אמור להיות וגם שם זה לא מדויק

לא זה בסדר אחלה מחשבון
@BeN35 לא שינית באופציות מסוספנשיין לאנטט
וכן הוא עולה ומוסיף בגרף טסט לפי מה שנישאר בגוף ועוד הזריקה החדשה 🤩 הכל בסדר

סתם לשאלה אנשים מישהו השתמש בסופספנשן של טסט ומי משתמש לזה
הבנתי מפורמים בחול שבנוסף לסייקל הם משתמשים בו כ פריווארקאוט:confused001:

אני די בטוח שלפני שינה אין צורך לתת אותו אבל בכל מקרה לדוגמא סייקל טסט 750 (זרקתי מספר) בנוסף אילו אני נותן 100 סופסנשין שעה לפני אימון? והופה נהייתי "סופר סאיה" אני אף פעם לא הבנתי אנשים שאמרו לקחתי דיבול לפני האימון כפרי וורקאוט או וינסטרול אף פעם לא הרגשתי מהם כח מתפרץ כמו מי קפאין במינון גבוה
אולם הרגשתי עליה בכח מי אימון לאימון אבל בהחלט לא כפרי וורקאוט 🙄

וואלה כל מה שאמרו לך אמרו גם לי וראיתי גם שזה נכון 😱 זה היה מולי בחדר כושר
דיבול ווינסטרול שעה שעתיים לפני אימון 🤯 פריוורק
אבל סוספנשיין גם אם אמרת לעצמך אני הזריק אחריי האימון .. הזרקת אחריי אתה הולך לעוד אימון:sporty019-49: .

וואלה כל מה שאמרו לך אמרו גם לי וראיתי גם שזה נכון 😱 זה היה מולי בחדר כושר
דיבול ווינסטרול שעה שעתיים לפני אימון 🤯 פריוורק
אבל סוספנשיין גם אם אמרת לעצמך אני הזריק אחריי האימון .. הזרקת אחריי אתה הולך לעוד אימון:sporty019-49: .
מממ מענין נמממ אז ניראלי אני ינסה בסייקל הבא . אבל לגבי הדיבול ווינסטרול לא קיבלתי שום אפקט אולי פסיכולוגי אבל איזשהו רייג ממנו לא יכול להגיד שאכלתי שוב פעם עליתי בכח בהדרגה מאימון לאימון עליה דרמטית במשקלים ובמסה (דיבול) ווהינסטרול הייתי יכול להגיד גם עליה דרמטית במקשל העבודה אבל לא במסה. בכל מקרה אנסה אעדכן (סופספנשין)

ללההה אל תנסה .
סתם לא בריא .. נותן קפיצות של טסט בגוף .. לחץ דם בקפיצות .. עזוב תקנה פריוורק אם זה מה שאתה מחפש 😛😆

ללההה אל תנסה .
סתם לא בריא .. נותן קפיצות של טסט בגוף .. לחץ דם בקפיצות .. עזוב תקנה פריוורק אם זה מה שאתה מחפש 😛😆
חחחח האמתי יש לי מלאה קפאין מאוהב בדבר הזה

לא זה בסדר אחלה מחשבון
@BeN35 לא שינית באופציות מסוספנשיין לאנטט
וכן הוא עולה ומוסיף בגרף טסט לפי מה שנישאר בגוף ועוד הזריקה החדשה 🤩 הכל בסדר
אז אני מבין ש50 כל שלושה ימים,עדיף על 250 לשבוע?

עזוב .. אין קשר למה שאמרת למה שכתבתי .. אני אמרתי לך שבאופציות לא סימנת את החומר הנכון .
סבבה שסימנת טסט אבל ליד יש עוד אוךציה לשנות מ-סוספנשיין ל- אנטט .. זה מה שאתה מקבל מבית מרקחת .

מה שציינת זה Trt מקובל ברוסיה זה או אנטט או פרופיונאט וכן יש פרופיונט רפואי (אומנדרן)
זה מעניין עם 50 כל שלושה ימים יש פיקים שמגיעים ל12~15

250 מתחיל בבום וכבר אחרי 3 ימים יש ירידה דרסטית.

מעניין אם 50 ל 3 לא מקפיץ המון את האסטרדיול?
האם ההקפצות עוזרות להתאוששות?
לא מדבר על trt

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית