הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון דדליפט 190X3, משקל גוף 67 ק"ג.

Maorswan

משתמש פעיל
989
93
נק' מוניטין:
715
989
93
לא להעיר על הטכניקה, יודע בדיוק מה לא בסדר.
לא להאמין שלפני חודש היה לי את זה לסינגל, על אותו משקל גוף.
אחרי הנעילה בחזרה האחרונה אני לא חושב שאי פעם אשחרר מוט.
עייף.

• פותח/ת השרשור
אחרונה פסולה , יפה מאוד .
בסט לא כ"כ מעניין אותי מה פסול ומה לא כי אני יודע שבתחרות זה לא יהיה ככה, שם אני אתן דגש על החוקים.
אני יודע שהיא פסולה, דיברתי עם גיל; עקב ימין עולה וכתוצאה מכך המוט טיפה יורד ואז עולה, עוד משהו ששמת לב אליו אחי?

החיים לא הוגנים
גם אם אני אתן מיליון אחוז בדדליפט ונתתי יצא לי 180X5 על משקל גוף של 80-82~
אתה גם אחרי מחלה קשה וגם שוקל הרבה פחות ממני תתן עלייה קטלנית במשקלים ותעיף 190X3 :(

בכל מקרה מאור, אתה באמת בן אדם להעריץ אותו אחרי כל מה שעברת ולאן שהגעת עכשיו.

אבל באמא שלך, אני יודע שזה הרגל ובלה בלה בלה שמור על הגב כי זה מתחיל קצת להפחיד אותי אפילו חחחח

• פותח/ת השרשור
החיים לא הוגנים
גם אם אני אתן מיליון אחוז בדדליפט ונתתי יצא לי 180X5 על משקל גוף של 80-82~
אתה גם אחרי מחלה קשה וגם שוקל הרבה פחות ממני תתן עלייה קטלנית במשקלים ותעיף 190X3 😭

בכל מקרה מאור, אתה באמת בן אדם להעריץ אותו אחרי כל מה שעברת ולאן שהגעת עכשיו.

אבל באמא שלך, אני יודע שזה הרגל ובלה בלה בלה שמור על הגב כי זה מתחיל קצת להפחיד אותי אפילו חחחח
הגב העגול באמת לא מזיז לי, זה לא כואב ולא פוצע ובאמת שזה לא מורגש.
תודה!

• פותח/ת השרשור
כשאתה אומר שאתה יודע מה לא בסדר בטכניקה, אתה גם מבין שלא נעלת ברכיים באף חזרה (לא מדבר על הגב)?
רטיו מכובד...
אני כן נועל ברכיים, בגלל שיש אובר אקסטנשן מהזווית הזו זה נראה שהברכיים לא נעולות, ואני ישר משחרר את המוט.
בתחרויות מן הסתם שאני לא אשחרר את המוט ישר אחרי שנייה אלא אעמוד זקוף ונעול 4-5 שניות עד הפקודה.

אני כן נועל ברכיים, בגלל שיש אובר אקסטנשן מהזווית הזו זה נראה שהברכיים לא נעולות, ואני ישר משחרר את המוט.
בתחרויות מן הסתם שאני לא אשחרר את המוט ישר אחרי שנייה אלא אעמוד זקוף ונעול 4-5 שניות עד הפקודה.
אני די בטוח שאתה טועה, ואני גם די בטוח שזה סתם מחוסר מודעות.
תראה ב0:40 לפני שאתה זורק את המוט, אתה נועל את הברכיים, אבל בשניות לפני זה נראה כמו שאר החזרות, שלי לפחות לא נראה שהברכיים נעולות שם.

• פותח/ת השרשור
אני די בטוח שאתה טועה, ואני גם די בטוח שזה סתם מחוסר מודעות.
תראה ב0:40 לפני שאתה זורק את המוט, אתה נועל את הברכיים, אבל בשניות לפני זה נראה כמו שאר החזרות, שלי לפחות לא נראה שהברכיים נעולות שם.
שוב, זה העניין! שאני נועל את הברכיים, ואז ממשיך להיפר אקסטנשן [ששם הברכיים לא נראות נעולות] ואז לפני שאני משחרר אני שוב חוזר לעמידה רגילה. כבר היו על זה ויכוחים בקבוצה, ואז צילמתי אפילו סינגל של 10 ק"ג יותר מזווית אחרת ובאמת ראו שנעלתי.

אתה מדבר על היפר אקסטנשיין בגב? לא יודע זה פשוט נראה לי ממש כמו ברכיים נעולות.
אבל אם אתה אומר שהיה על זה דיון והוכחת שצדקת, מאמין לך 🤯

שוב שאפו, אבל שוב אני לצערי נאלץ להגיד שזה נראה לא טוב. לא מבחינת הגב ולא מבחינת נעילה - אתה אכן מגיע לאובר אקסטנשן, שזה מסוכן יותר מהגב העגול לכל אורך המשיכה, וגם אתה לא נועל ברכיים באף חזרה. זה מאוד מרשים המשקל, במיוחד כשמתחשבים במשקל הגוף שלך.

אבל נראה רע... מילא אם אתה כבר מחליט לקחת את הסיכון שבגב עגול למען הצלחה בתחרות, לפחות אל תגיע לאובר אקסטנשן - זה גם ככה לא נדרש בתחרות, ומסוכן יותר מהגב העגול.

בהצלחה בהמשך, שאפו

לא הייתי אומר שבמקרה הזה הפשיטת יתר מסוכנת יותר מגב עגול.
אולי באופן כללי זה נכון, אבל לא כשהמנוף על הגב העגול הוא אדיר אבל בפשיטה המשקל סה"כ רוצה לכפוף אותו, והעומס שמופעל קטן יותר (שלא ישתמע לא נכון, פשיטת יתר זה רע).

לא הייתי אומר שבמקרה הזה הפשיטת יתר מסוכנת יותר מגב עגול.
אולי באופן כללי זה נכון, אבל לא כשהמנוף על הגב העגול הוא אדיר אבל בפשיטה המשקל סה"כ רוצה לכפוף אותו, והעומס שמופעל קטן יותר (שלא ישתמע לא נכון, פשיטת יתר זה רע).
אם 190 קילו רוצים לכופף את הגב ואתה נמצא בפשיטת יתר, העומס הוא >190

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית