עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
1.65, 16%מדהים רטיו מפחיד 1:2.83, מה הגובה והא.ש?
בסט לא כ"כ מעניין אותי מה פסול ומה לא כי אני יודע שבתחרות זה לא יהיה ככה, שם אני אתן דגש על החוקים.אחרונה פסולה , יפה מאוד .
הגב העגול באמת לא מזיז לי, זה לא כואב ולא פוצע ובאמת שזה לא מורגש.החיים לא הוגנים
גם אם אני אתן מיליון אחוז בדדליפט ונתתי יצא לי 180X5 על משקל גוף של 80-82~
אתה גם אחרי מחלה קשה וגם שוקל הרבה פחות ממני תתן עלייה קטלנית במשקלים ותעיף 190X3 😭
בכל מקרה מאור, אתה באמת בן אדם להעריץ אותו אחרי כל מה שעברת ולאן שהגעת עכשיו.
אבל באמא שלך, אני יודע שזה הרגל ובלה בלה בלה שמור על הגב כי זה מתחיל קצת להפחיד אותי אפילו חחחח
כן, לא מצליח לנתק אפילו 130חשבת לנסות למשוך בסומו ?
אני כן נועל ברכיים, בגלל שיש אובר אקסטנשן מהזווית הזו זה נראה שהברכיים לא נעולות, ואני ישר משחרר את המוט.כשאתה אומר שאתה יודע מה לא בסדר בטכניקה, אתה גם מבין שלא נעלת ברכיים באף חזרה (לא מדבר על הגב)?
רטיו מכובד...
לא כ"כ אפשרי עבורי, אני כרגע ב"מסה", זה לא שבחרתי להישאר 67 ק"ג.אתה תנסה מתישהו לעלות לסביבת ה-80 קילו או יותר ולהפציץ? (במשקל כזה אתה קרוב ל-5 פלטות)
אני די בטוח שאתה טועה, ואני גם די בטוח שזה סתם מחוסר מודעות.אני כן נועל ברכיים, בגלל שיש אובר אקסטנשן מהזווית הזו זה נראה שהברכיים לא נעולות, ואני ישר משחרר את המוט.
בתחרויות מן הסתם שאני לא אשחרר את המוט ישר אחרי שנייה אלא אעמוד זקוף ונעול 4-5 שניות עד הפקודה.
שוב, זה העניין! שאני נועל את הברכיים, ואז ממשיך להיפר אקסטנשן [ששם הברכיים לא נראות נעולות] ואז לפני שאני משחרר אני שוב חוזר לעמידה רגילה. כבר היו על זה ויכוחים בקבוצה, ואז צילמתי אפילו סינגל של 10 ק"ג יותר מזווית אחרת ובאמת ראו שנעלתי.אני די בטוח שאתה טועה, ואני גם די בטוח שזה סתם מחוסר מודעות.
תראה ב0:40 לפני שאתה זורק את המוט, אתה נועל את הברכיים, אבל בשניות לפני זה נראה כמו שאר החזרות, שלי לפחות לא נראה שהברכיים נעולות שם.
אם 190 קילו רוצים לכופף את הגב ואתה נמצא בפשיטת יתר, העומס הוא >190לא הייתי אומר שבמקרה הזה הפשיטת יתר מסוכנת יותר מגב עגול.
אולי באופן כללי זה נכון, אבל לא כשהמנוף על הגב העגול הוא אדיר אבל בפשיטה המשקל סה"כ רוצה לכפוף אותו, והעומס שמופעל קטן יותר (שלא ישתמע לא נכון, פשיטת יתר זה רע).