ייעוץ לא מצליח להגיע לערכים בתפריט מסה

DvirLevy

משתמש מתחיל
23
0
נק' מוניטין:
0
23
0
אני שוקל 60 גובה 1.70 מה שאומר שאני צריך בסביבות ה120 גרם חלבון ליום.
אם לא מחשיבים אם השטויות שעשיתי בהתחלה, אני מתאמן בערך שבועיים בתוכנית SS..האם כדאי לקנות אבקת חלבון?
דבר נוסף, אני רואה עלייה בשומן ובקושי בשריר מה לעשות(עליתי 3 קילו ב3 שבועות)? חבר אמר לי שכדאי לצרוך יותר שומן ופחות פחמימות האם זה נכון?
תודה מראש לעוזרים.

נערך לאחרונה:
אבקת חלבון מומלץ 1.חוסר זמן להכנת מזון 2.גיוון . אני בגדול לא ממליץ כי חלבון אתה יכול להשיג אם נגיד אתה חותך את הפחמימות בארוחות
למשל אם עד עכשיו הייתי רגיל לאכול חזה עוף אחד בארוחה תאכל עכשיו שתיים ותוריד קצת מהפחמימה .
3 קילו בשלוש שבועות זה יותר מדי. אתה אמור לעלות 2 קילו בארבע שבועות. בכל מקרה בשביל שתראה עלייה נקייה יחסית של שריר אתה צריך להרים כבד. ואתה תתחיל עם זה כנראה שתתקדם במשקלי עבודה, אתה לא אמור לדאוג מהשומן יותר מדי כי אחרי תקופת המסה עושים תקופת חיטוב ואז רואים תוצאות.

• פותח/ת השרשור
זאת הבעיה.. גם אם אני ממש מתאמץ אני לא מגיע לכמות חלבון היומית.. ומעלה בשומן תוך כדי...

אני שוקל 60 גובה 1.70 מה שאומר שאני צריך בסביבות ה120 גרם חלבון ליום.
אם לא מחשיבים אם השטויות שעשיתי בהתחלה, אני מתאמן בערך שבועיים בתוכנית SS..האם כדאי לקנות אבקת חלבון?
דבר נוסף, אני רואה עלייה בשומן ובקושי בשריר מה לעשות(עליתי 3 קילו ב3 שבועות)? חבר אמר לי שכדאי לצרוך יותר שומן ופחות פחמימות האם זה נכון?
תודה מראש לעוזרים.

הרבה מהעלייה שאתה רואה זה נוזלים, לא שומן.
ואתה במסה ואתה נלחץ מ3 קילו אז זה בעייתי, במיוחד בSS.

תאכל 120 גרם חלבון, מספיק קלוריות ואתה תתקדם.

• פותח/ת השרשור
אביב אני לא מפחד מהעלייה בשומן.. אני מבין טוב מאוד שתהיה עליה מאוד גבוה בשומן אני פשוט בקושי רואה עלייה בשריר..ושאתה אומר עליה בנוזלים למה אתה מתכוון?
אני מנסה להגיע ל120 גרם חלבון ואני לא מצליח..
דוגמא בערך למה שאני אוכל ביום (מבחינת חלבון):
בוקר:
-2 ביצים
-3-4 כוסות חלב
-קופסת קוטג'
צהריים:
-150גרם~ של בשר כלשהו
ערב:
-150גרם~ בשר כלשהו/שניצל/מה שיש

תוריד מהחלב, תוסיף גבנ'צ 28%

• פותח/ת השרשור
אפשר לשאול למה? וזה מלא כולסטרול... :/

הרבה חלבון וקלוריות וקל לאכול 2 פרוסות ביום

• פותח/ת השרשור
אוקי אני אנסה. עדיין זה מלא כולסטרול זה לא בעייתי? האם כדאי להוסיף לתפריט אבקת חלבון?
והייתי רוצה לדעת למה הכוונה ב"בעלייה בנוזלים" שאביב דיבר עליה?

נערך לאחרונה:
כולסטרול זה לא בעייתי אם מבינים מה הבעיות איתו ואיך להימנע מהם.. אתה מוזמן להיכנס לאתר www.kilogram.co.il יש שם מאמר על כולסטרול

אביב אני לא מפחד מהעלייה בשומן.. אני מבין טוב מאוד שתהיה עליה מאוד גבוה בשומן אני פשוט בקושי רואה עלייה בשריר..ושאתה אומר עליה בנוזלים למה אתה מתכוון?
אני מנסה להגיע ל120 גרם חלבון ואני לא מצליח..
דוגמא בערך למה שאני אוכל ביום (מבחינת חלבון):
בוקר:
-2 ביצים
-3-4 כוסות חלב
-קופסת קוטג'
צהריים:
-150גרם~ של בשר כלשהו
ערב:
-150גרם~ בשר כלשהו/שניצל/מה שיש
לפי מה שרשום פה אתה עובר 120 גרם חלבון.

תאכל פחמימות מורכבות גם בהם יש כמות חלבון נאה. חוץ מזה תנסה גם אגוזים..
אם אתה לא מצליח להגיע לרמה של החלבון הדרוש אז קח אבקת חלבון רק אל תשכח שזה סך הכל תוסף ולא תחליף לארוחה.

לפי מה שרשום פה אתה עובר 120 גרם חלבון.
לא כל כך...הוא בטווח של 80-100 גרם.
תצטרך להתחיל לאכול גם גבנ"ץ, שיבולת שועל, קטניות למיניהן שאתה יכול להוסיף לאורז, גבינה לבנה, טונה כמובן, שמנות. אתה יכול להגדיל את המנה של הבשר ל-~200גרם בצהריים ולאכול טונה עם פרוסת גבנץ או שתיים, זה יתן לך בערך 120ג חלבון.

• פותח/ת השרשור
תצטרך להתחיל לאכול גם גבנ"ץ, שיבולת שועל, קטניות למיניהן שאתה יכול להוסיף לאורז, גבינה לבנה, טונה כמובן, שמנות. אתה יכול להגדיל את המנה של הבשר ל-~200גרם בצהריים ולאכול טונה עם פרוסת גבנץ או שתיים, זה יתן לך בערך 120ג חלבון.

זה קצת בעייתי.. אני צליאק (לא יכול לאכול גלוטן) מה שאומר ששיבולת שועל לא בא בחשבון...
טונה אני אוכל מדי פעם אחרי אימון אבל אני לא רוצה יותר מדי בגלל הקטע עם הכספית וזה גם מעלה לי את הברזל ברמות..
גבינה צהובה רעיון טוב אבל עדיין לא מספיק :/

זה קצת בעייתי.. אני צליאק (לא יכול לאכול גלוטן) מה שאומר ששיבולת שועל לא בא בחשבון...
טונה אני אוכל מדי פעם אחרי אימון אבל אני לא רוצה יותר מדי בגלל הקטע עם הכספית וזה גם מעלה לי את הברזל ברמות..
גבינה צהובה רעיון טוב אבל עדיין לא מספיק :/
אז אבקת חלבון אם אוכל זה בעייתי בשבילך. זה לא כל כך נורא וזה לפעמים יותר משתלם מטונה\קוטג. מנה וגבנץ ישלימו לך את התפריט לכמות חלבון שאתה צריך.

2 ביצים - 12 ג
3-4 כוסות חלב (=לפחות חצי ליטר) - 15 ג
קופסת קוטג' - 25 ג
150 * 150 = 300 ג בשר - לפחות 75 ג
סה"כ - 127 גרם
בתפריט שלך יש 120+ גרם חלבון.

Back
למעלה תחתית