אחר מתחיל SS ורוצה לדעת כמה דברים

BarBibas

משתמש קבוע
1,573
1,247
נק' מוניטין:
5,883
1,573
1,247
שלום
אני מתאמן כ5 חודשים , 3 חודשים מהם במסה והחודשיים האחרונים בחיטוב
עליתי יפה בתקופת המסה , בתוכנית AB , אבל בגלל שלא ידעתי כל כך איך לאכול אז עליתי בשומן
למדתי קראתי והבנתי את כל הטעויות , ואני כרגע בחיטוב , בשלב של הדל פחממה , ואני לא רואה כבר תוצאות הרבה זמן והגעתי למסקנה שהגוף שלי לא יכול יותר להרזות ולהוריד אחוזי שומן , למרות שהאחוזי שומן שלי די גבוהים ... 15-16 אחוזי שומן
אז כרגע אני על גובה של 165 ס"מ ושוקל 57 קילו והחלטתי להכנס לSS ולפאוור ליפטינג
אני מתכנן לאכול נקי בSS , בלי ציטים בלי שוקולדים ובלי חרא , נטו פחממות מורכבות ,חלבון מלא , ושומן בריא
חשבתי על לאכול 1000 קלוריות מעל הRMR שלי , שזה יוצא סביבות 2800 קלוריות
רציתי לדעת , אם אני יעשה את הSS כמו שאני מתכנן , נקי והכל ואני יתמיד בתזונה ובאימונים , כמה אחוז שומן אני יעלה בערך ?
הכוונה שלי האם אני יראה שמן ? כמו כל הליפטרים ? כי אני ממש לא רוצה גוף מגעיל , אני שם זין על השומן אבל בכל זאת ... לפי מה שראיתי הרבה אנשים מעלים מלא שומן בSS
ראיתי את הסרט של ריפטו ולמדתי את כל התרגילים ... יש עוד משהו בסיסי שאני צריך לדעת לגבי הSS ?
תוך כמה זמן רואים תוצאות על הגוף בSS ?
האם ניתן להחליף את הפאוור קלין בBENT OVER ROW ?
תודה רבה למי שעוזר זה די חשוב לי

*** שחכתי לציין - אין במכון כושר שלי מוטות אולימפיים , יש מוטות רגילים ששוקלים 10-12 קילו ..
זה משנה עד כדי כך ? (הם מוטות ארוכים לא קצרים , אפשרי לעשות סקוואט דדליפט וכל מה שצריך)

נערך לאחרונה:
היי
כן ניתן להחליף את הפאוור קלין לבנט אובר או למתח ,לגבי החיטוב לעניות דעתי זו פחות תוכנית לחיטוב ויותר לכוח ומסה מכוון שהאימון הוא מאסיבי ומצריך ממך לאכול המון וגם מספר חזרות נמוך פחות משתייך לקטגוריה של חיטוב
בכל מקרה אם אתה מתחיל ss
וגם כשאתה חושב שאתה חזק... תדאג לטכניקה מצויינת ולא פחות... אחרת מכאן לפורום פציעות הדרך תיהיה קצרה
בכל מקרה לדעתי בסרט אין דגש על חלק מהדברים החשובים שכן יש בספר

• פותח/ת השרשור
היי
כן ניתן להחליף את הפאוור קלין לבנט אובר או למתח ,לגבי החיטוב לעניות דעתי זו פחות תוכנית לחיטוב ויותר לכוח ומסה מכוון שהאימון הוא מאסיבי ומצריך ממך לאכול המון וגם מספר חזרות נמוך פחות משתייך לקטגוריה של חיטוב
בכל מקרה אם אתה מתחיל ss
וגם כשאתה חושב שאתה חזק... תדאג לטכניקה מצויינת ולא פחות... אחרת מכאן לפורום פציעות הדרך תיהיה קצרה
בכל מקרה לדעתי בסרט אין דגש על חלק מהדברים החשובים שכן יש בספר
אוקיי , ואתה ממליץ על בנט אובר רוו או על מתח ? כמובן זה זמני עד שאלמד פיקס את הPC ... לשבוע שבועיים הראשונים אני מעדיף להשתמש באחד מאלה , מה עדיף ??
ואפשר בבקשה לדעת מהם הדגשים שאין בסרט ? מה באמת אני צריך להקפיד עליהם ? גם מבחינת תזונה וגם מבחינת אימונים ?

אתן דוגמא...
בספר יש תמונה על איך מפרק היד צריך להיות ( ישר ללא כיפוף) יש בספר הדגמא שהוא מדביק סרט דבק על היד להראות איך היד צריכה להיות, ובסרט עצמו עושים סקווט עם אחיזה לא נכונה והוא לא מתקן אותם, קצת קשה להסביר ככה.. הכוונה שהמפרק צריך להיות ישר ולא מכופף.. אם לא תבין אעלה את התמונה שאגיע לבית כי אני מהנייד בקשר למתח ובנט אובר...
אספר לך מה אני עושה
בגלל שאני עדיין לא טכניקה מאה אחוז וכן רוצה להוציא מעצמי מאה אחוז באימון אני עושה בנט אובר במשקל סביר עם טכניקה סבירה ומשלים עוד 2 סטים של מתח עד שאחדד את הטכניקה ואוכל להוסיף משקלים בביטחה... אחרי הכל שווה לעבוד ולהתקדם לאט ובטוח מאשר להפצע ולשבת חודש בבית ולאבד הכל עוד דבר... לפי מה שאני יודע התוכנית הזו פחות לחיטוב אם בכל זאת בא לך על התוכנית או התרגילים אתה יכול להכניס בתוכנית אחרת את 5 התרגילים האלה, רק שאני פחות מבין בחיטוב כי עדיין לא הגעתי לזה, לפי מה שהבנתי ככה בערך יש שאומרים שהתוכנית עם הרבה חזות מחטבת ויש אומרים שהכל תלוי אך ורק בתזונה..
אני הייתי משלב את 2 הדעות יחד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית