עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קודם כל,מסה=משקל,אתה תעלה גם במסת שריר וגם במסת שומן,העיקר להוריד אחריי זה כמה שיותר שומן ולפגוע במסת השריר כמה שפחות.בקשר לזה שאתה עולה בממוצע קילו בשבוע,זה הגיוני בהחלט,בעיקר כי שריר שוקל יותר משומן ואתה מתאמן הרבה.מה זה הגיוני שאני אוכל לפי תפריט שתזונאי הביא לי לעליית מסה ואני לפני שבוע וחצי התחלתי ועלתי קילו וחצי? ואני גם הולך למכון 4 פעמים ועושה את התוכנית ab
כן מה הבעיה בדיוק?מה זה הגיוני שאני אוכל לפי תפריט שתזונאי הביא לי לעליית מסה ואני לפני שבוע וחצי התחלתי ועלתי קילו וחצי? ואני גם הולך למכון 4 פעמים ועושה את התוכנית ab
מה זה הגיוני שאני אוכל לפי תפריט שתזונאי הביא לי לעליית מסה ואני לפני שבוע וחצי התחלתי ועלתי קילו וחצי? ואני גם הולך למכון 4 פעמים ועושה את התוכנית ab
איפה ראית שרשמתי שהוא יעלה קילו שריר בשבוע?! כשאתה רק מתחיל להתאמן אז אתה עולה מהר במסת שריר,אחריי זה אתה תעלה הרבה יותר בשומן מאשר שריר,יש לך קשיי הבנת הנקרא? ''שוקל יותר משומן'' זה שוקל יותר משומן,מה יש להבין? את זה שלא כל החומרים בטבע שוים במשקל שלהם וברזל שוקל יותר מספוג באותו הגודל אתה מצליח להבין?אלכסי אין דבר כזה שהוא עלה קילו שריר בשבוע במקסימום זה 0.25 למתאמן מתחיל .
ומה הכוונה שלך "שוקל יותר משומן?" בנאדם ששוקל 60 קילו ועולה ב0.25 קילוגרם שומן שיעלה למשקל ישקול 60.25 ובנאדם ששוקל 60 ועלה 0.25 קילוגרם שריר ישקול 60.25. או שאני טועה פה?
אוי וי.שומן שוקל יותר משריר.
אם אתה מודד משקל בקלוריות,אתה בטח גם מודד חום במטרים...
אתה מדבר על אותו המשקל...זה כמו שקילו ברזל שוקל כמו קילו ספוג אבל לדוגמא קובייה מברזל תשקול יותר מקוביה באותו הגודל אבל מספוג...עכשיו תחשוב שבמקום ברזל יש לך שריר ובמקום ספוג יש לך שומן.אם אפילו אחריי הסבר כזה אתה עדיין לא מבין וחושב שכל החומרים בעולם הם בעלי אותו המשקל,אני כבר לא יכול לעזור. תראה השוואה של שומן ושריר באותו המשקל...הלכתי לאיבוד. תן לי דוגמא בשביל להבין את זה.
האם אדם שעולה על המשקל ושוקל 60 קילוגרם שריר יהיה יותר כבד מאותו אדם ששוקל 60 קילוגרם שומן(אני יודע שמצב כזה בלתי אפשרי אבל זה רק לצורך הדוגמא)
משקלך 896+- ניוטון על כדוה״אהאמת שמסה לא שווה למשקל. מסה זה גודל פיזיקאלי קבוע הנמדד בקילוגרמים (בדרך כלל) בעוד משקל זה הכוח שכדור הארץ מושך אותך (ואתה אותו). וכוח כידוע נמדד ביחידה הנקראת ניוטון. למעשה המשקל שלך הוא כפולה של המסה שלך ב10 (שזה באומדן תאוצת כדור הארץ), לפי הנוסחא: כוח שווה למסה כפול תאוצה. כלומר אם מסתי 90 קילוגרם, משקלי 900 ניוטון.
כי טוב לדעת
משקלך 896+- ניוטון על כדוה״א
בלבד (הייתי חייב לתקוע לך תיקון קטן (; )
פותח האשכול וכל הדנים, דיון מטומטם תחרשו על הפורטל וסלאמת