הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קריאטין

OrshGym

משתמש פעיל
403
17
נק' מוניטין:
23
403
17
יש לי 2 בקבוקונים 90 כדורים כל אחד של קריאטין של החברה SupHerb שקיבלתי בחינם.
מה אתם אומרים, כדאי להתחיל איתם וכשהם ניגמרים להתחיל להשתמש בקריאטין אבקה שאני אקנה? או שלא מחליפים באמצע?
וגם מישהו מכיר את החברה הזאת? הם טובים?
ואם אני מחליט כן לקחת בכדורים אז לקחת חמש כדורים במכה? כי זה 1000mg כדור אחד.
או לחלק במהלך היום? או שזה לא משנה?

תודה רבה מראש!
D=

• פותח/ת השרשור
הכי נוח לערבב עם אבקת חלבון ולשתות האימון אבל על בטן ריקה הוא נספג יותר טוב.
לקחתי אחרי האימון שלי...הבעיה היא שהאימון שלי מסתיים ב11 בלילה ואז אני אוכל והולך לישון (לא ישר..) ומה שקורה זה שבבוקר אני מתעורר עם פה וגרון יבשיייייייםםםם כמו מתתתת....זה נורמאלי? כדאע לקחת עם השייק של הבוקר במקום?
ועוד שאלה....זה משנה אם אני לוקח את הקריאטין בזמן שונה כל יום?

לקחתי אחרי האימון שלי...הבעיה היא שהאימון שלי מסתיים ב11 בלילה ואז אני אוכל והולך לישון (לא ישר..) ומה שקורה זה שבבוקר אני מתעורר עם פה וגרון יבשיייייייםםםם כמו מתתתת....זה נורמאלי? כדאע לקחת עם השייק של הבוקר במקום?
ועוד שאלה....זה משנה אם אני לוקח את הקריאטין בזמן שונה כל יום?
זה שאתה קם עם פה יבש זה כנראה בגלל האוכל והעובדה שלא שתית כל הלילה ולא בגלל הקריאטין,זה בסדר.אתה יכול גם לקחת עם השייק למרות שאם תיקח לפיי,הוא ייספג יותר טוב.עדיף לקחת באותו הזמן פחות או יותר כל יום כדי שלא ייצא מצב שאתה לקחת היום בבוקר ומחר תיקח רק בבוקר ולמרות שכן לקחת כל יום בזמן הזה,זה יוצא כאילו לא לקחת יום שלם (למרות שזה גם לא נורא)

גם אני כרגע בתקופת חיטוב ואני מעדיף שלא לקחת קריאטין

מהסיבה הפשוטה שבגלל שקריאטין סופח נוזלים הוא מעלים את החיטובים.

• פותח/ת השרשור
זה שאתה קם עם פה יבש זה כנראה בגלל האוכל והעובדה שלא שתית כל הלילה ולא בגלל הקריאטין,זה בסדר.אתה יכול גם לקחת עם השייק למרות שאם תיקח לפיי,הוא ייספג יותר טוב.עדיף לקחת באותו הזמן פחות או יותר כל יום כדי שלא ייצא מצב שאתה לקחת היום בבוקר ומחר תיקח רק בבוקר ולמרות שכן לקחת כל יום בזמן הזה,זה יוצא כאילו לא לקחת יום שלם (למרות שזה גם לא נורא)
לפני שהתחלתי לקחת קריאטין לא התעוררתי בבוקר צמא וזה היה אותם שעות של אימון ואוכל....יכול להיות שהקריאטין סופח נוזלים ואני מרגיש את זה?
(אני שותה מלא כל יום...לפחות 3-4 ליטר)

גם אני כרגע בתקופת חיטוב ואני מעדיף שלא לקחת קריאטין

מהסיבה הפשוטה שבגלל שקריאטין סופח נוזלים הוא מעלים את החיטובים.
אחריי שבוע-שבועיים בלי קריאטין,כל המים יירדו...
לפני שהתחלתי לקחת קריאטין לא התעוררתי בבוקר צמא וזה היה אותם שעות של אימון ואוכל....יכול להיות שהקריאטין סופח נוזלים ואני מרגיש את זה?
(אני שותה מלא כל יום...לפחות 3-4 ליטר)
יכול להיות,אבל גם אם כן,אין בזה שום בעיה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית