הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ צריך להוריד את השומן במותניים

Anthony

משתמש מתחיל
22
0
נק' מוניטין:
0
22
0
שלום,

אני מתאמן כבר בערך 3 חודשיים בבית עם משקולות והכל והכל הולך מעולה רק שהמותניים שלי יש לי שם יחסית הרבה שומן ואני לא מכיר הרבה תרגילים שעוזרים להוריד את השומן במותניים אם למישהו יש איזה סרטון או תרגילים מסוימים שיכולים לעזור לי להוריד את השומן במותניים זה יעזור לי מאוד!

תודה 🙄

אי אפשר להוריד שומן בצורה נקודתית, אתה צריך לרדת באחוזי שומן ע"י מאזן קלורי שלילי

• פותח/ת השרשור
אי אפשר להוריד שומן בצורה נקודתית, אתה צריך לרדת באחוזי שומן ע"י מאזן קלורי שלילי
מה הכוונה ? תוכל להסביר לי איך אני עושה את זה ? והכוונה שלי היא להוריד בעיקר שם או מצידי בכל הגוף מה צריך לעשות ריצות ? ואיך לדעת כמה קלוריות לאכול ביום בערך ?

תתחיל בלהכנס לפורטל: kilogram.co.il

תקרא את המדריך לחיטוב הגוף

תבין כמה קלוריות אתה צריך להכניס ביום ואת החלוקה לאבות המזון

תוכל להתקדם ולקרוא על ״פרוטוקל השומן העיקש״ אך זה לא חובה כרגע.

• פותח/ת השרשור
תתחיל בלהכנס לפורטל: kilogram.co.il

תקרא את המדריך לחיטוב הגוף

תבין כמה קלוריות אתה צריך להכניס ביום ואת החלוקה לאבות המזון

תוכל להתקדם ולקרוא על ״פרוטוקל השומן העיקש״ אך זה לא חובה כרגע.
אבל אני מתכוון להוריד את השומן במותניים באופן נקודתי לא בכל הגוף תרגילים מיוחדים לשם אני מבחינת תזונה בסדר רק מבקש עוד תרגילים לקטע המותניים

אבל הוא הסביר לך שאי אפשר לשרוף שומן באופן נקודתי, אם הגנטיקה שלך היא כזאת שהגוף אוגר שומן במותניים, אז כנראה שעל זה אתה תלחם באחוזי שומן נמוכים.. בכל אופן תיהיה במאזן שלילי תרים כבד ושא ברכה..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית