הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכניות ABC צריך לעשות 4 פעמים בשבוע?

• פותח/ת השרשור asdb1
  • פורסם בתאריך

asdb1

משתמש פעיל
358
5
נק' מוניטין:
2
358
5
עד עכשיו מה שהבנתי ש ABC זה פשוט שלוש פעמים בשבוע אבל אמרו לי
שצריך 4 למה מנוחה שבוע לשריר זה יותר מידי..

• פותח/ת השרשור
לרוב האנשים זה נכון, למרות שבפורומים השונים תמצא כאלה שאומרים שעבורם זה לא כך.
רגע ומנוחה כזאת ארוכה תשרוף לי שריר או רק תאיט לי את קצב ההתקדמות?
ובכללי אני לא כל כך יכול להגיע למצב של 5 פעמים בשבוע חדר כושר
לפחות 3 ארבע אולי אולי אבל עדיף 3 אז להשאר עם תוכנית FBW?

מנוחה כזאת ארוכה תשרוף לי שריר או רק תאיט לי את קצב ההתקדמות?
תאיט את ההתקדמות, השרירים לא "נשרפים" כל-כך מהר.
להשאר עם תוכנית FBW?
רוב האנשים יגידו לך שכן, 3 פעמים בשבוע עם FBW או AB יהיו עדיפות. AB טוב גם ל-4 פעמים בשבוע אם זה מה שאתה מעדיף.

ABC שלוש פעמים בשבוע זה פיגור שיכלי וחוסר הבנת בתחום לגמרי.
ABC שמבוצע 4 - 5 פעמים בשבוע מתאים לכול הנרקומנים שלוקחים סמים בחדר כושר לא למתאמן הטבעי.

FBW מה שאתה עושה יום כן יום לא זה התוכנית הטובה ביותר לגדילה וגרוי מקסימלי על אותו שריר 3 פעמים בשבוע.

ABC שלוש פעמים בשבוע זה פיגור שיכלי וחוסר הבנת בתחום לגמרי.
ABC שמבוצע 4 - 5 פעמים בשבוע מתאים לכול הנרקומנים שלוקחים סמים בחדר כושר לא למתאמן הטבעי.

FBW מה שאתה עושה יום כן יום לא זה התוכנית הטובה ביותר לגדילה וגרוי מקסימלי על אותו שריר 3 פעמים בשבוע.
אמן אלוהים יקח אותך..
למה אתה סתם מבלבל אנשים? מה משעמם לך?

לדעתי, למתאמן טבעי עדיפה תדירות על נפח. לכן, הגיוני לאמן שריר בממוצע פעמיים בשבוע. ABC 3 פעמים בשבוע היא תוכנית בתדירות נמוכה מידי ובעלת נפח גבוה מידי. ABC 5 היא תוכנית עם תדירות גבוהה ונפח גבוהה. במקרה כזה צריך להתאים ואף להוריד מהנפח.

אמנם הפשע חמור מאד, אבל עונש מוות נראה טיפה חמור מדי. לא תסתפק במאסר עולם עם עבודת פרך?
חחח אחי אני פשוט לא אוהב שנותנים ידע מוטעה וחסר ביסוס ועוד יותר אני לא אוהב שאנשים מקשיבים לחרא הזה אח"כ

חחח אחי אני פשוט לא אוהב שנותנים ידע מוטעה וחסר ביסוס ועוד יותר אני לא אוהב שאנשים מקשיבים לחרא הזה אח"כ

אתה כנראה חדש בתחום או בלי יכולת הבנה של מה שנאמר. תוכניות האותיות לאאאאאא מתאימות בצורה טובה למי שלא לוקח חומרים עקב בעיה של התאוששות.

לכן אם אתה רוצה תוכנית נכונה וטובה להתקדמות תתחיל ב SS או ב FBW.... מה קשה לך להבין את זה?

• פותח/ת השרשור
אתה כנראה חדש בתחום או בלי יכולת הבנה של מה שנאמר. תוכניות האותיות לאאאאאא מתאימות בצורה טובה למי שלא לוקח חומרים עקב בעיה של התאוששות.

לכן אם אתה רוצה תוכנית נכונה וטובה להתקדמות תתחיל ב SS או ב FBW.... מה קשה לך להבין את זה?
איך SS יעזור לי אני יותר בכיוון של באדיבילדינג מאשר פאוורליפטינג

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית