עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לרוב האנשים זה נכון, למרות שבפורומים השונים תמצא כאלה שאומרים שעבורם זה לא כך.מנוחה שבוע לשריר זה יותר מידי
רגע ומנוחה כזאת ארוכה תשרוף לי שריר או רק תאיט לי את קצב ההתקדמות?לרוב האנשים זה נכון, למרות שבפורומים השונים תמצא כאלה שאומרים שעבורם זה לא כך.
תאיט את ההתקדמות, השרירים לא "נשרפים" כל-כך מהר.מנוחה כזאת ארוכה תשרוף לי שריר או רק תאיט לי את קצב ההתקדמות?
רוב האנשים יגידו לך שכן, 3 פעמים בשבוע עם FBW או AB יהיו עדיפות. AB טוב גם ל-4 פעמים בשבוע אם זה מה שאתה מעדיף.להשאר עם תוכנית FBW?
אמן אלוהים יקח אותך..ABC שלוש פעמים בשבוע זה פיגור שיכלי וחוסר הבנת בתחום לגמרי.
ABC שמבוצע 4 - 5 פעמים בשבוע מתאים לכול הנרקומנים שלוקחים סמים בחדר כושר לא למתאמן הטבעי.
FBW מה שאתה עושה יום כן יום לא זה התוכנית הטובה ביותר לגדילה וגרוי מקסימלי על אותו שריר 3 פעמים בשבוע.
אמנם הפשע חמור מאד, אבל עונש מוות נראה טיפה חמור מדי. לא תסתפק במאסר עולם עם עבודת פרך?אמן אלוהים יקח אותך..
חחח אחי אני פשוט לא אוהב שנותנים ידע מוטעה וחסר ביסוס ועוד יותר אני לא אוהב שאנשים מקשיבים לחרא הזה אח"כאמנם הפשע חמור מאד, אבל עונש מוות נראה טיפה חמור מדי. לא תסתפק במאסר עולם עם עבודת פרך?
חחח אחי אני פשוט לא אוהב שנותנים ידע מוטעה וחסר ביסוס ועוד יותר אני לא אוהב שאנשים מקשיבים לחרא הזה אח"כ
איך SS יעזור לי אני יותר בכיוון של באדיבילדינג מאשר פאוורליפטינגאתה כנראה חדש בתחום או בלי יכולת הבנה של מה שנאמר. תוכניות האותיות לאאאאאא מתאימות בצורה טובה למי שלא לוקח חומרים עקב בעיה של התאוששות.
לכן אם אתה רוצה תוכנית נכונה וטובה להתקדמות תתחיל ב SS או ב FBW.... מה קשה לך להבין את זה?
איך SS יעזור לי אני יותר בכיוון של באדיבילדינג מאשר פאוורליפטינג
מה הקשר?איך SS יעזור לי אני יותר בכיוון של באדיבילדינג מאשר פאוורליפטינג
מה הקשר?