דיון אימוני ריצה עם אימוני כוח - מאמר חדש בפורטל קילוגרם!

• פותח/ת השרשור hanan
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

hanan

משתמש על
8,276
5,170
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
13,984
8,276
5,170
באיזה קצב נדרש לרוץ כדי לא להפריע להתאוששות של הגוף בין אימוני הכוח בחדר הכושר? כיצד ניתן להשתפר בקצב הריצה יחד עם אימוני כוח אינטנסיבים? כל זאת במאמר הבא.

לקריאה לחצו כאן:

אימוני ריצה עם אימוני כוח

תהנו 😃

מפתיע אותי שלא שאלו את זה עד עכשיו אבל... אני משוחרר טרי... כלומר בכושר טוב אך עד עכשיו הייתי מחויב בתור קצין לרוץ מה שאומרים לי ביחידה (דוגמה אישית רץ עם הצוות וכדומה) וכרגע יש לי את זכות הבחירה:
אם אני כבר בכושר ואני לא צריך תוכנית בניה לכושר...
ואני רוצה לשרוף שומן ולא לשרוף שריר(כמה שהמשוואה הזאת אפשרית)
באילו ריצות עליי להתמקד?

מפתיע אותי שלא שאלו את זה עד עכשיו אבל... אני משוחרר טרי... כלומר בכושר טוב אך עד עכשיו הייתי מחויב בתור קצין לרוץ מה שאומרים לי ביחידה (דוגמה אישית רץ עם הצוות וכדומה) וכרגע יש לי את זכות הבחירה:
אם אני כבר בכושר ואני לא צריך תוכנית בניה לכושר...
ואני רוצה לשרוף שומן ולא לשרוף שריר(כמה שהמשוואה הזאת אפשרית)
באילו ריצות עליי להתמקד?
בשביל לשרוף שריר אתה צריך להיות בצום של 8 שעות (למשל לקום מהשינה) לרוץ ריצה ארוכה, נגיד שעה, ואחרי זה לא לאכול חלבונים בשעה שאחרי (החלון הזדמנויות הוא כן אמיתי, אבל אך ורק אחרי צום).
בכל שאר המקרים אתה לא תשרוף שריר מהריצה, אלא מהתזונה שלך אם לא תאכל מספיק חלבונים במהלך היום.

בשביל לשרוף שריר אתה צריך להיות בצום של 8 שעות (למשל לקום מהשינה) לרוץ ריצה ארוכה, נגיד שעה, ואחרי זה לא לאכול חלבונים בשעה שאחרי (החלון הזדמנויות הוא כן אמיתי, אבל אך ורק אחרי צום).
בכל שאר המקרים אתה לא תשרוף שריר מהריצה, אלא מהתזונה שלך אם לא תאכל מספיק חלבונים במהלך היום.
ממ.... אתה בטוח במה שאתה אומר? אני מכיר שזה יותר קשור בעצימות הריצה והדופק

• פותח/ת השרשור
באילו ריצות עליי להתמקד?
אין תשובה קצרה, זה תלוי בכמה פעמים בשבוע אתה רץ, לאיזה מרחק ומה באמת הכושר שלך לדוגמא מדידה של 2000 או 10 קילומטר

רץ 2000 ב07:00 בכיף ורץ 10 ב4:20 לקמ בריצה מושקעת(לא מדידה לבוחן)

• פותח/ת השרשור
יש לך הצעה איך וכמה לרוץ בשביל לא לשרוף שריר אלא שומן?
קודם תשכח מהמושג לשרוף שריר. פגיעה במאסת שריר קורית בגרעון קלורי בלי תמיכה של מספיק חלבון.
מבחינת אימונים שלב 2 ו 3 במאמר מאוד יתאימו לך.
אבל האימון הבסיסי בשבילך יהיה 30-60 דקות, בקצב 4:40-5:00 דקות לק'מ.

קודם תשכח מהמושג לשרוף שריר. פגיעה במאסת שריר קורית בגרעון קלורי בלי תמיכה של מספיק חלבון.
מבחינת אימונים שלב 2 ו 3 במאמר מאוד יתאימו לך.
אבל האימון הבסיסי בשבילך יהיה 30-60 דקות, בקצב 4:40-5:00 דקות לק'מ.
תודה רבה! זה בדיוק מה שאני אוהב!

טוב שאנשים בפורום הזה ממשיכים לתרום למאגר מידע שהולך ומצטבר כמאגר הכי איכותי בישראל בנושאי ספורט ואנטי-מיתוסים בספורט
מוניטין חנן

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית