הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עלייה במסת שריר,תוספים ועזרה כללית

yoavdana

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
שלום קוראים לי יואב דנא אני בן 23
גובה:1.84 משקל 71
אני מתאמן בחדר כושר 4 פעמים בשבוע (התחלתי לפני שבוע)
דבר ראשון , כן קראתי את המאמר לחיטוב והמון מאמרים כאן באתר אבל רובם מתארים מצב של אדם שמן שרוצה להיפטר מאחוזי שומן ולהוסיף למסת שריר, אצלי המצב הפוך, אני לא רזה מאוד אבל המבנה גוף שלי די רזה, אני רוצה לעלות במסת שריר ובמסה הכללית .
1. איזה תפריט מומלץ ? כמה קלוריות ליום אני צריך לצרוך ? והאם מומלץ להשתמש בגיינר או מספיק אבקת חלבון?
תודה רבה למי שעונה ואם יש כאן מאמר שפספסתי אני אשמח אם תכוונו אותי אליו , תודה.

במקרה שלך אתה צריך לקרוא את המדריך לעלייה במסת שריר
תפריט אתה יכול לקחת בפורטל או להרכיב בעצמך(2 גרם חלבון על כול קילו משקל גוף מינימום,1 גרם שומן על כול קילו משקל גוף והשאר פחמימה) החלבון מחזה עוף/ביצים/גבינות שומן משמן זית/אגוזים/אבוקדו/חמאת בוטנים ופחמימה משיבולת שועל/אורז/פסטה
גיינר זה בזבוז כסף אל תקח,אבקת חלבון זה פשוט תוסף להשלים את כמות החלבון היומית אם לא קשה לך להגיע לכמות שאתה צריך ביום אז אל תקנה

• פותח/ת השרשור
במקרה שלך אתה צריך לקרוא את המדריך לעלייה במסת שריר
תפריט אתה יכול לקחת בפורטל או להרכיב בעצמך(2 גרם חלבון על כול קילו משקל גוף מינימום,1 גרם שומן על כול קילו משקל גוף והשאר פחמימה) החלבון מחזה עוף/ביצים/גבינות שומן משמן זית/אגוזים/אבוקדו/חמאת בוטנים ופחמימה משיבולת שועל/אורז/פסטה
גיינר זה בזבוז כסף אל תקח,אבקת חלבון זה פשוט תוסף להשלים את כמות החלבון היומית אם לא קשה לך להגיע לכמות שאתה צריך ביום אז אל תקנה

פצצה ,תודה..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית