הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ RAW BENCHING WESTSIDE BARBELL

SweetBamba

משתמש כבוד
8,677
1,546
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
10,850
8,677
1,546
פרסם גם בקבוצה בפייסבוק אני יודע, אבל שואל גם כאן

הכל סביב המאמר הזה :
http://www.westside-barbell.com/ind...s/articles-published-in-2013/475-raw-benching

"דיי נבלעתי פה,אשמח אם מישהו בעל אנגלית יותר טובה יוכל לעזור

רשום פה :
He recommended that I do a six rep max week after week, until I could go no further. At that point, he said to go eight reps until I could no longer make progress, then on to ten reps, and again to failure. At that point, he recommended returning to sixes, and repeating the cycle- going for a new record with six reps, then eight, and so on.

הכוונה היא לבצע כמה שיותר סטים של 6 חזרות עד שאי אפשר יותר (באותו אימון??)
או שמשבוע לשבוע לנסות לשבור את הRM6 שלי?

ואז לעבור לנסות לשפר את הRM8?

ואז לנסות לשפר את הRM10?

את האמת הבלבול נוצר בגלל שהוא רשם "עד שאתה לא יכול יותר"..לא יכול יותר מה? לבצע התקדמות שבועית במשקל של RM6?
אז למה שתצליח בRM8?

ולגבי מה שהוא רושם לגבי לקחת משקל ולבצע איתו כמה שיותר חזרות..האם זה באותו אימון? או באימון אחר?

אשמח לעזרה"

גם אני אשמח לעזרה פה , איך הולכת הרוטינה והכל.. תודה1 אני גם לא הבנתי , הוא אומר לעשות 6 עד שאתה לא יכול יותר ואז לעבור ל8 עד שאתה לא יכול יותר ואז לעבור ל10 עד שאתה לא יכול יותר ולחזור ל6 מהתחלה.

• פותח/ת השרשור
גם אני אשמח לעזרה פה , איך הולכת הרוטינה והכל.. תודה1 אני גם לא הבנתי , הוא אומר לעשות 6 עד שאתה לא יכול יותר ואז לעבור ל8 עד שאתה לא יכול יותר ואז לעבור ל10 עד שאתה לא יכול יותר ולחזור ל6 מהתחלה.
הבלבול:Confused:
שלחתי לו מייל מקווה שישים עלי

• פותח/ת השרשור
אתם מדברים על הבנץ ספציפית או כל ה WS4B?
על הלינק שנתתי אני חושב שהבנתי
במידה ואני רוצה לעשות את התכנית
באותו שבוע בהפרש של 72 שעות בניהם לבצע את 2 האימונים הנ"ל

-אני צריך להתחיל לבצע התקדמות שבועית בRM6 שלי..כשאני נתקע - לעבור לRM8 וכשאני נתקע לRM10
באותו אימון הוא מדבר על עוד כל מיני דברים שצריך להוסיף אבל זה לא הנק' כרגע

* אימון קלאסי של ספיד בנצ'ינג
עוד דברים שמוסיפים ידה ידה ידה.

בסוף אחד מהאימונים לבצע 2 סטים במשקל מתון לכמה שיותר חזרות.

מישהו מתקן ?

השיטה לא קשורה ל ws4b, זאת תוספת שהוא הוסיף לתוכנית, התכונית תכלס זה יום כח שבו אתה מתחיל מ 10 חזרות קל ואז בפרמידה עובר ל 3 כבד.
ואז יש יום פלג גוף עליון נפח,שבו זה רק פאמפ.

השיטה עצמה זה לעשות RM6 ואז לעלות ל Rm 10 באותו משקל, כשאתה עובר את ה 10 אתה חוזר ל rm 6 בכבד יותר

• פותח/ת השרשור
השיטה לא קשורה ל ws4b, זאת תוספת שהוא הוסיף לתוכנית, התכונית תכלס זה יום כח שבו אתה מתחיל מ 10 חזרות קל ואז בפרמידה עובר ל 3 כבד.
ואז יש יום פלג גוף עליון נפח,שבו זה רק פאמפ.

השיטה עצמה זה לעשות RM6 ואז לעלות ל Rm 10 באותו משקל, כשאתה עובר את ה 10 אתה חוזר ל rm 6 בכבד יותר
אתה בטוח??? זה לא מה שמבינים מהטקסט

במבה את המאמר לא קראתי אבל הטקסט עצמו שכאן מדבר על עבודה במבנה של RM6 שבוע אחר שבוע
עד אשר אתה לא מצליח לשפר את ה RM6 שלך יותר...ואז לעבור לעבודה של RM8 ואח"כ לעשיריות..
בנק' זאת, כשמיצית את ההתקדמות בעשיריות, אתה חוזר לעבודה על RM6 וחוזר חלילה.

(אין בטקסט שהעתקת התייחסות למספר הסטים. זה מופיע במאמר מין הסתם)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית