הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 300kg raw deadlift attempt

משוגע לגמרי.

רק לא מזמן כולם חפרו על הפריצות דיסק שאוטוטו אתה מקבל...

המון כבוד.

לי זכור דיונים על הגלגול של המוט בכלל, בכל מקרה לא נראה כאילו יש לו בעיה עם הגב\טכניקה היום.

• פותח/ת השרשור
העשירי שהגיע לדדליפט 300? 😳
המספר יותר קרוב ל12-13 במציאות (תחרותי) אבל בעבר ההפרדה בין ציוד ללא ציוד הייתה יותר מטושטשת והתיעוד של המספרים פחות קיים.
בשלושת האיגודים הרציניים בהווה כרגע 9 אנשים משכו 300 או מעל בארץ. (ואחד מעל 800 פאונד ושלושה מעל 700 פאונד 😃).

• פותח/ת השרשור
יכול לספר על ההתקדמות?
אני זוכר אותך באיזור ה270 לא ככ מזמן
משכתי 274 במרץ, בתקופה שבדיעבד הייתי מגדיר כ"תקופת ההתחזקות" ומשכתי באזור הרבע טון + הרבה נפח כבד + עבודת מהירות + הרבה עבודת עזר כבדה וקלה כל 5 ימים על בסיס קבוע למשך כ-5 חודשים, בניסיון מקס' האחרון פיקששתי קצת-הרבה בטיימינג וכל מה שמסביב.
כשההכנה עצמה הייתה "תקופת הפיקינג" שבה דאגתי להביא את עצמי בשיא פיזית ומנטלית, המשיכה הכי כבדה שעשיתי (ב3 חודשים) הייתה בערך 260 לסינגל אחד 13 ימים בחוץ.

אני גם בדרך כלל לא גריינדר, אין ספק שלראות את אלחאזוב (שהתחרה שעתיים לפני, אופן+ג'ונירס היו בבוקר וטינז+מאסטרס היו בצהריים) נתן לי בוסט רציני.
תותח ילד, זה לגמרי שלך בתחרות הבאה. כמה נתת סקוואט ובנץ'?
תודה,
סקוואט 217.5, בנץ 112.5

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית