הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה לגביי תנוחת גב בCLEAN

Vosegus

משתמש משקיע
3,382
2,115
נק' מוניטין:
5,837
3,382
2,115
שלום,
לפניי תקופה קיבלתי ספר מאמזון על הנפות אולימפיות.
הבנתי מהספר שיש עקרון של לשחרר כמה שיותר את השרירים. זאת אומרת לא להיות מכווץ לפניי הרמה.
בכל מקרה, הבנתי שיש(או היו)מניפים בעלי שם עולמי שהיו עד כדי כך משוחררים שמשכו משקלים עם עיקול קטן בגב וידיים מעט מקופלות(לא שמרו על מרפקים נעולים).
מישהו מוכן להסביר לי מה הרציונאל מאחוריי זה ואיך הדבר הזה מתבצע?תודה!

יש לי את האנציקלופדיה של דרכסלר אצל ההורים איפשהו וקראתי את רוב החפירות שלו. אני מניח שהוא דיבר עליהם בתור חריגים, לא? זה בכל מקרה לא משהו שתרצה לעשות.

לאט לאט עם איך שאני מתקדם באולימפיות אני מבין שיש "חוקים" מאחורי כל תרגיל אבל, אין בעיה אם משהו בטכניקה יהיה "ייחודי" לך ויעזור לך לפי האנטומיה של הגוף שלך להעיף יותר משקל. בסופו של דבר המשקל צריך להיות מעל הראש אם הצלחת להביא אותו לשם ואתה מתקדם אתה עושה משהו נכון. אם נתקעת בגלל טכניקה לקויה ולא בגלל כוח אתה בבעיה... למשל לי בקלין יש קטע שאם אני מושך עם מרפקים נעולים אני מושך עם הידיים אבל אם אני מושך עם המרפקים מקופלים והיד לא ישקה אני מצליח לתת את המכה על הירך ולהפוך מהר את הידיים בלי למשוך איתם. כל אחד והשטויות שלו אבל בסופו של דבר צריך לעשות מליוני קלינים ומליוני הנפות בשביל להבין מה נכון בשבילך ומה מקדם אותך ומה עוצר אותך!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית