עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני ינסה לנעול יותר אבל בכללי יום אחרי אני בקושי מרגיש שעבדתי על הרגלייםאתה לא נועל את התנועה, אתה מתחיל את התנועה יותר מדי עם נעילת ברכיים והתנועה שלך הופכת לסטיף לג דדליפט. אתה לא מוציא חזה, ואני לא בטוח אבל נראה לי שהמוט לא נוגע לך ברגל
ככה זה כשהביצוע לקוי וזה לא רק הנעילה כמו שהוא הסביר לך יפה מאודאני ינסה לנעול יותר אבל בכללי יום אחרי אני בקושי מרגיש שעבדתי על הרגליים
אני ממש מרגיש את הגב תחתון ככה שזה לא נראה לי שהדדליפט הזה הולך לכיוון של תרגיל רגליים
הטכניקה לקויה בקטע שאני יכול להיפצע או רק שאני לא עובד על השרירים הנכונים?ככה זה כשהביצוע לקוי וזה לא רק הנעילה כמו שהוא הסביר לך יפה מאוד
אז להוריד משקל?לקויה בקטע גם שאולי תיפצע, גם שאתה לא עובד על השרירים הנכונים, וגם אתה לא מרים את המשקל שאתה מסוגל להרים
למצוא מישהו שילמד אותך טכניקהאז להוריד משקל?
המאמנים אצלי במכון תמיד מלמדים סטיפ דדליפט זה הדדליפט היחידי שהם מכירים נראלילמצוא מישהו שילמד אותך טכניקה
אז תמצא מאמן חיצוני.המאמנים אצלי במכון תמיד מלמדים סטיפ דדליפט זה הדדליפט היחידי שהם מכירים נראלי
ואני לא רואה כאלה שעושים דדליפט בצורה טובה אז אין ממש
זה לא בחנוכה זה ביום שני הקרוב שיש לי לימודים עד 5 בערךיש גם בחנוכה סמינר הדרכה של @SmokingSnake
באקטיב חיפה אם אני זוכר נכון
הנה לינק
http://www.lbs.co.il/threads/46189/
אוי לא שמתי לב לתאריכים :Sזה לא בחנוכה זה ביום שני הקרוב שיש לי לימודים עד 5 בערך