הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה חיזוק חשוב מאוד

Rotemkz5

משתמש מתחיל
282
1
נק' מוניטין:
-5
282
1
שלום לכולם אני מבקש באמת שתענו לי ברצינות..
יש לי בעיה שאתם אם תשובות נכונות תעזרו לי להתמודד איתה

אני צברתי מסת שריר די יפה גם קצת שומן התחלתי חיטוב עם חומרים אני באמת שם המון כסף..
יש לי בעיה כזאת שבגלל שאני לא רואה כלכך שיפו וסתם כי אני מכניס לי לראש שזה כלום אני לוקח יום בשבוע ופשוט אוכל ביום הזה כמויות בלתי רגילות של שטויות(מממש ממש המון) בבקשה תגידו לי איך זה קורה לי איך אני מפסיק שככה בחיים לא אראה תוצאות.. שאני יכול לקבל מחלות אולי לא יודע מה בבקשה זה כבר נהייתה לי בעייה חמורה תודה רבה באמת תודה.. חשוב לי החיזוק הזה והמילים הנכונות

לא כל כך הצלחתי להבין מה הבעיה הפסיכולוגית שלך

בגלל שאתה לא רואה שיפור אתה אוכל ללא הרף שטויות?

תסביר עצמך
📚🤓

• פותח/ת השרשור
לא כל כך הצלחתי להבין מה הבעיה הפסיכולוגית שלך

בגלל שאתה לא רואה שיפור אתה אוכל ללא הרף שטויות?

תסביר עצמך
📚🤓
פעם בשבוע דוחף כמויות אדירות של שטויות.. בתקווה שאצלי בראש זה כלום וזה רק יום אחד וכמעט כלום לא ייאגר בגוף כשומן ואחרי ה24 שעות האחו חוזר לשכרה דל פחמימה תזונה אירובי וכו
פעם בשבוע דוחף כמויות אדירות של שטויות.. בתקווה שאצלי בראש זה כלום וזה רק יום אחד וכמעט כלום לא ייאגר בגוף כשומן

שמע בדיאטה אנאבולית צריך פעם בשבוע לעשות העמסה
העמסה זה לא לאכול שטויות אלא לאכול הרבה פחמימות, חלבונים יותר מהרגיל.. כמו שהיית אוכל במסה קצת פחות אפשר

בקיצור אחי אם אתה עובד על פי תוכנית כמו שצריך וגם אם אתה דוחף הרבה שטויות תוריד את כל השטויות ותאכל הרבה פחמימות ביום העמסה. - לא שטויות וסבלנות זה מילת המפתח סבלנות הרבה אירובי הכל יירד..

😈 - אירובי
👉👌- סוג של אירובי
🤪 - הריגת מחבלים גם אירובי
🚴- אירובי מעולה בשילוב 🏋️😅

שמע בדיאטה אנאבולית צריך פעם בשבוע לעשות העמסה
העמסה זה לא לאכול שטויות אלא לאכול הרבה פחמימות, חלבונים יותר מהרגיל.. כמו שהיית אוכל במסה קצת פחות אפשר

אתה לא אוכל חלבונים יותר מהרגיל בהעמסה.

בקיצור אחי אם אתה עובד על פי תוכנית כמו שצריך וגם אם אתה דוחף הרבה שטויות תוריד את כל השטויות ותאכל הרבה פחמימות ביום העמסה. - לא שטויות וסבלנות זה מילת המפתח סבלנות הרבה אירובי הכל יירד..

😈 - אירובי
👉👌- סוג של אירובי
🤪 - הריגת מחבלים גם אירובי
🚴- אירובי מעולה בשילוב 🏋️😅
....

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית