הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

copper

משתמש מתחיל
15
3
נק' מוניטין:
6
15
3
VIBE
אז ככה.אני רץ למרחקים ארוכים.בן 35 1.70 משקל 59 א.ש. 11 .נמצא כרגע חודש וחצי לפני תחרות מטרה.תזונה מאוזנת פחמימות.חלבון.שומנים במינון שצריך.העמסות לפני תחרויות ביניים ואימונים חזקים.מדובר על ריצות בן 20-50 קמ.מעוניין להוריד עוד כמה קג ואחוזי שומן.כבר הגעתי ל7 לפני תחרות מטרה.כרגע לוקח t3 ,במינון 50 מג ליום ומשתמש גם בטוסטרון )אבל בגלים(50 מג כדי לשמור על רמת מאוזנת ולא בוסט של הזריקה שישר מקפיץ.השאלה היא האם יש /כדי/מקום להכניס גם אפדרין.ואם כן מתי?

אפדרין כבר לא יתן שום דבר במצב כזה. סייקל קלאסי עם T3 יהיה קלן. אני מקווה שאתה לא מריץ T3 ברצף אלא עושה הפסקות, אחרת תגיד שלום לבלוטה.

• פותח/ת השרשור
ברור .לגבי הטי 3 לא ממשיך מעל 3 שבועות.יודע שאפשר עם קטטופין למשוך עוד אבל אין לי צורך.אני מחפש ירידה במישקל נטו)לגבי הקלן.איך כדי לשלב ביחד עם הטי 3 והטוסטרון? ותודה על התגובה המהירה. ברור.לגבי הטי 3 לא ממשיך מעל 3 שבועות.למרות שאפשר למשוך עוד קצת עם קטוטפין.לגבי הקלן.איך אני יכול לשלב עם הטי 3 והטוסטרון?תודה על התגובה המהירה

אפדרין כבר לא יתן שום דבר במצב כזה. סייקל קלאסי עם T3 יהיה קלן. אני מקווה שאתה לא מריץ T3 ברצף אלא עושה הפסקות, אחרת תגיד שלום לבלוטה.

שלום לבלוטה? זה חדש לי. אנשים שהשתמשו שנים בT3 לא נגרם להם נזק לבלוטת התריס, היא פחות רגישה מההיפופיזה.

שלום לבלוטה? זה חדש לי. אנשים שהשתמשו שנים בT3 לא נגרם להם נזק לבלוטת התריס, היא פחות רגישה מההיפופיזה.
הכוונה הייתה שיתפתח תלות בתרופה כדי להמשיך להיות עם כמויות מספקות של T3 בגוף.

בשימוש ממושך של T3 ה TSH יפסיק לייצר בסופו של דבר את ההורמון ואותו אחד יצטרך לקחת T3 כל חייו.

ברור .לגבי הטי 3 לא ממשיך מעל 3 שבועות.יודע שאפשר עם קטטופין למשוך עוד אבל אין לי צורך.אני מחפש ירידה במישקל נטו)לגבי הקלן.איך כדי לשלב ביחד עם הטי 3 והטוסטרון? ותודה על התגובה המהירה. ברור.לגבי הטי 3 לא ממשיך מעל 3 שבועות.למרות שאפשר למשוך עוד קצת עם קטוטפין.לגבי הקלן.איך אני יכול לשלב עם הטי 3 והטוסטרון?תודה על התגובה המהירה
הקטוטיפן נחוץ לקלן לא ל T3.
תקח את הקלן שבועיים כן שבועיים לא בפירמידה (מוסבר איך לעשות זאת בנעוץ על שורפי שומן בפורום סטרואידים).
אתה יכול לקחת קטוטיפן ולמשוך את הקלן לכ-6 שבועות שימוש במקום שבועיים (ואז לעשות הפסקה ואם צריך אז להתחיל שוב).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית