הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

עוד אחת שמנסה לרדת במשקל.

doron1246

משתמש מתחיל
60
2
נק' מוניטין:
2
60
2
אז ככה, אני בת 19 והגובה שלי הוא 167 והמשקל שלי בפעם האחרונה שנשקלתי היה 107.5
אני פופורציונאלית, אין לי תחת גדול מידיי או בטן גדולה מידיי ביחס לשאר הגוף שלי והוא בסה"כ דיי סבבה, אם מתעלמים מאידיאל היופי או משהו בסגנון.
אני לפניי הצבא עדיין והפרופיל שלי 45 בעיקר בגלל המשקל (וריאות רגישות) ואני צריכה לרדת למשקל 86 בשביל לעלות לפרופיל קרבי (ובשביל השקט הנפשי שלי). לפניי השנת שירות ירדתי למשקל 102 אבל מה לעשות, שנת שירות זאת שנת שירות ועליתי את המשקל שירדתי.. אני מתאמנת בחדר כושר ומאוד אוהבת את זה, במיוחד את המכשירי משקולות, החלום הגדול שלי זה לעשות שכיבות סמיכה ומתח.
הכל טוב ויפה, אני הולכת לחדר כושר כמה שאפשר בשילוב עם העבודה (משתדלת 4 פעמים, לא תמיד עובד) אבל הפאק זה התזונה שלי, אז ניסיתי את חלי ממן וזה ממש מדכא כי זה איטי רצח, הייתי כבר אצל שלוש או ארבע תזונאיות שהן לדעתי מפגרות לאללה ולא תרמו שום דבר.. ואני עכשיו דיי מתוסכלת, אני עולה ויורדת את אותם 2 קילו כבר הרבה זמן וזה מממש מתסכל ואז אני מפסיקה בשעת תסכול ואח"כ מתמלאת מוטיבציה ונותנת לזה עוד צ'אנס. זה מעין מעגל.. חשבתי אוליי לעשות איזה דיאטה חזקה כזאת לחודש הראשון כדי לצאת מהמספר התלת ספרתי הזה אבל גם בדיאטת כאסח צריך לדעת מה לעשות ואיך לעשות כדי לא לפגוע בגוף, כי הרעיון בדיאטה הזאת זה רק בשביל להפסיק עם הדיכאון הזה.. קיצר מה לעשות?

היי דורון קודם כל ברוכה הבאה לפורום.

2 הצעות יש לי בשבילך:

1. בפורטל יש מספיק חומר קריאה ומידע כדי שתדעי מה לאכול ואיך להתאמן.

http://www.kilogram.co.il/1092/ מומלץ לקרוא לפני שאת קוראת את שאר המאמרים

http://www.kilogram.co.il/875/תפריטי-תזונה-לנשים-למטרת-חיטוב-והורדת/ תכניות תזונה

http://www.kilogram.co.il/609/ תכניות אימון

2. באתר ישנו ייעוץ מקצועי והדבר הכי חשוב-אישי. כמתאמן שעשה את הייעוץ האישי אני יכול להמליץ לך עליו בחום.

יש כאן אנשי מקצוע מהטובים ביותר שיש, והכי כיף שהם מתאימים את עצמם אלייך ולאורך החיים שלך.

תוכלי לקבל תפריטי תזונה, ותכניות שמותאמות לך אישית. הייעוץ נמשך על פני חודש(תלוי כמה זמן תיקחי),כך שבמידה ותיתקעי במשהו או שתהיה לך שאלה

בנוגע למשהו תמיד תוכלי לשאול את האדם שמלווה אותך.

כדי לעשות דיאטה דרסטית לפי מה שאת מתארת צריך לדעת לעשות את זה נכון לפי דעתי כי בקלות אפשר להגיע לחוסרים תזונתיים.
אני לא ממליצה לעשות זאת ללא ידע מקצועי. יש לך כאן באתר ייעוץ אישי, שאני חושבת שבין היתר תומך בדיאטות קיצוניות שכאלו אבל ינחה אותך לעשות את זה נכון.

אני חושב שאם את פתוחה מחשבתית ולא תכנעי לאנשים שיגידו לך "מה את עושה, את תשמיני" אני ממליץ על דיאטת Carb Nite שבאופן כללי 6 ימים בשבוע לא אוכלים פחמימות (אבל כל השאר אין בעיה,אין הגבלה על כמויות) ופעם בשבוע חובה להתפנק באוכל טוב- גלידה, פיצה וכו'.

אם זה מעניין אותך ואת חושבת שאת יכולה לחיות רוב הזמן על בשר ביצים גבינות דגים (אין בעיה עם שומן) - אני אשמח לעזור.

• פותח/ת השרשור
אני חושב שאם את פתוחה מחשבתית ולא תכנעי לאנשים שיגידו לך "מה את עושה, את תשמיני" אני ממליץ על דיאטת Carb Nite שבאופן כללי 6 ימים בשבוע לא אוכלים פחמימות (אבל כל השאר אין בעיה,אין הגבלה על כמויות) ופעם בשבוע חובה להתפנק באוכל טוב- גלידה, פיצה וכו'.

אם זה מעניין אותך ואת חושבת שאת יכולה לחיות רוב הזמן על בשר ביצים גבינות דגים (אין בעיה עם שומן) - אני אשמח לעזור.
וזה באמת עובד?

וזה באמת עובד?
כל מצב אכילה במאזן קלורי שלילי יעבוד לך. השאלה עם מה יהיה לך יותר נוח.
יש אנשים שנוח להם לא לאכול פחמימות והם מרגישים טוב יותר ביומיום מבחינת רמות אנרגיה, רעב ועוד.
מנגד, יש אנשים שיטפסו על הקירות ללא פחמימות ויחפשו את הרגע הראשו להתנפל על מזונות מקבוצה זו.

העצה הטובה ביותר זה לנסות כמה דיאטות ולראות מה מתאים לך. לשמוע לעצות של אנשים אחרים בהקשר של ״האם לאכול בדיאטה דלה בפחמימות/שומנים״ וכדומה, תהיה לא ממש יעילה. אני אישית לא חושב שצריך להתנזר מפחמימות וזה דיי מיותר. אפשר לרדת במשקל, עד אחוז שומן מסויים (נמוך בד״כ) עם פחמימות אבל גם עם כמות נכבדה של אירובי.

Back
למעלה תחתית