הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה שוקל לסיים את המסה

• פותח/ת השרשור
במקום להגיד "תפסיקו ***** את השכל" תהיה יותר פתוח ותלמד לקבל ביקורת כי הרי אנשים לא רוצים לרעתך.
לנושא די עלית מלוכלך, תתחיל לאכול מאוזן ותעזוב SS תעבור לתכנית פיצולים.
בהצלחה.

עריכה: בנוסף תשלב גם אירובי שתעלה נקי ככל האפשר כי אתה כבר נמצא על אחוז שומן יחסית גבוה.

יחתיכת ****** סליחה על המילים אבל זה עולה לי על העצבים לפני שאתה מגיב תקרא את הנושא .. התמונה הימנית שאתה חושב שזה סוף מסה זה בעצם בכלל התמונה משנה שעברה שהתחלתה בה תהליך ירידה במשקל !!!
התמונה בשמאל זה תמונה עדכנית ושני התמונות הם באותו משקל עם יחס שומן-שריר שונה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
יחתיכת ***** סליחה על המילים אבל זה עולה לי על העצבים לפני שאתה מגיב תקרא את הנושא .. התמונה הימנית שאתה חושב שזה סוף מסה זה בעצם בכלל התמונה משנה שעברה שהתחלתה בה תהליך ירידה במשקל !!!
התמונה בשמאל זה תמונה עדכנית ושני התמונות הם באותו משקל עם יחס שומן-שריר שונה

יא ***** אני הבנתי שעברתי תהליך חיטוב מהתמונה הימנית ואז מאסה למצב בתמונה השמאלית.
אבל עדיין, גם בתמונה השמאלית אתה יחסית על אחוז שומן גבוה אז הצעתי לך לאכול נקי ככל האפשר לעבור לתכנית פיצולים נורמאלית ולשלב אירובי לאחר כל אימון כדי שהעלייה תהיה יותר לטובת השריר אבל אתה ישר קופץ ומתגונן כמו ילד קטן
תהיה בריא ובהצלחה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
בסה"כ מדובר כאן בתרגילים ובטכניקה. אתה יכול לגדול יפה מאד גם בSS,בתנאי שאתה עושה חזרות מלאות,טווח תנועה מלא, אין ספוטר וכו'. אבל הדגש על הטכניקה חייב להיות שלא תעשה אפילו טיפה של צ'יטינג בתוכנית הזו.

73 מה הגובה שלך ?

ראיתי את התמונות שלך, לא שווה לך לעשות חיטוב.
אנשים עושים חיטוב אחרי 6-7 חודשים ועדיין, לפעמים יותר.

וגם אין לך בכלל מסה, כולם אמרו לך, וזה נכון.

רז ,

אתה פותח אשכול לשמוע את חוות דעת הגולשים .
לא ייתכן שאתה תפתח נושא לציבור הרחב בכדי לשמוע ביקורת בונה, ואתה תתרגז ותשתמש במילים בוטות.

שים לב שאת המילים שמתאימות לשוק צינזרתי , מכוון גם אליך שקד.

ראו זאת כאזהרה בע״פ , פעם הבאה זה לא יהיה בע״פ.

תלמדו לכבד אחד את השני אנחנו פה בסהכ לעזור אחד לשני .

תודה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית