הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג סמולוב. יקח אותי השד

Vosegus

משתמש משקיע
3,382
2,115
נק' מוניטין:
5,837
3,382
2,115
שלום,
סיימתי היום שבוע שני של סמולוב וכדי להוסיף לעצמי קצת רבעק ולא לוותר החלטתי לתעד את הזוועה בלוג.
גיל-22
משקל(תחילת תוכנית)-106
גובה-187
(שני המדדים האלה צריכים להבדק שוב, הם לא מעודכנים בשיט :S)
RM1-170
יעד-200 קילו לחזרה!
לצערי לא הקשבתי למה שהיה כתוב באתר ולא הקשבתי גם להמלצות של אנשים שעשו את התוכנית- לא הורדתי 5-10 קילו מהRM1 בגרף אקסל. מרוצה מעצמי דווקא..עד לאימון של היום
אני עושה HB סקוואט.

שבוע ראשון
יום ראשון- 4 סטים של תשע חזרות 120 קילו. הצלחה
יום שני- 5 סטים של שבע חזרות 130 קילו. הצלחה.
יום שלישי- מנוחה
יום רביעי- 7 סטים של 5 חזרות 135 קילו. הצלחה
יום חמישי- 10 סטים של 3 חזרות 145 קילו. הצלחה

סיכום שבוע- בחיים שלי לא התפוצצו לי הברכיים ככה מכאבים. נוראי. זה היה השבוע של הנחיתה בתוכנית והוא היה קשה מעל למצופה.

שבוע שני
יום ראשון- 4 סטים של תשע חזרות 140 קילו. הצלחה.
יום שני- 5 סטים של שבע חזרות של 150 קילו. הצלחה
יום שלישי- מנוחה
יום רביעי- 7 סטים של חמש חזרות של 155 קילו. הצלחה.
יום חמישי(היום)- 8 סטים של 3 חזרות 165 קילו. נכשלתי..יצאתי לשלשל באמצע התרגיל והתקררתי ובאמת שהיה על הפנים..

סיכום שבוע- בשונה משבוע שעבר, הברכיים שלי התחזקו וכמעט שלא הציקו לי. המאמץ והסטים המרובים גורמים לכך שב2 סטים האחרונים אתה עושה סקוואט כשאתה בקושי עומד על הרגליים. שבוע הבא אני ממתן את העלייה במשקל ל5 ק"ג במקום 10 ק"ג. מקווה לטוב 😃

סוף סוף קיבלתי את הC4 שהזמנתי..מקווה שיעזור לי להמשיך באימון גם אחריי הסקוואט..זה די סיוט. איבוד אנרגייה מוחלט אחריי הסקוואט ובקושי מספיקה האנרגייה לסיום התרגיל..

דבר ראשון בהצלחה!

דבר שני, במהלך התוכנית, מה קורה עם שאר התרגילים (בנץ', דדליפט,מתח,פרס)? לא מבצע?

• פותח/ת השרשור
דבר ראשון בהצלחה!

דבר שני, במהלך התוכנית, מה קורה עם שאר התרגילים (בנץ', דדליפט,מתח,פרס)? לא מבצע?
בקושי.
אני גאה לומר שהתקדמתי ב2.5 קילו בבנץ'!
אבל הסטים יכולים להגיע לאורך של שעה, שאחריה אתה רק רוצה לעוף הבייתה. מאוד מאוד קשה לשלב דברים ככה שאני עושה כמיטב יכולתי.
מקווה שהC4 ישפר קצת את המצב. ואולי לא :< אני מה זה מקווה שכן..

אם יש לך סרטונים אשמח לראות, אני לומד HB ואין הרבה דוגמאות בפורום של אנשים שעושים אותו... בטח לא עם סינגל כמו שלך
בכל במקרה בהצלחה ! 😃

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אם יש לך סרטונים אשמח לראות, אני לומד HB ואין הרבה דוגמאות בפורום של אנשים שעושים אותו... בטח לא עם סינגל של 200
בכל במקרה בהצלחה ! 😃
הטכניקה שלי לא מושלמת :<
אבל!
שבוע הבא זה שבוע אחרון לפניי בדיקת הRM1 של מחצית התוכנית. ככה שסרטון אתה תראה 😛

• פותח/ת השרשור
שבוע שלישי
4 סטים של תשע חזרות עם 145 ק"ג. הצלחה.
לא הכי מרוצה, מבחינה טכנית יצא לי יותר מדי פעמים לאבד את מרכז הכובד שלי וכמעט לעוף קדימה..למרות שנחתי יומיים הגב התחתון שלי עדיין לא התאושש במלואו.

משקל נוכחי(נכון לבוקר יום שישי לפניי ארוחת בוקר ושתייה)- 107.5

כמה מספרים ורשמים לסבר את האוזן
הברכיים הרגישו מצוין. בשבוע הראשון שהתחלתי את התוכנית(120 ק"ג לאותם סטים וחזרות)היה נוראי. שבוע שעבר היה יותר טוב והשבוע מצוין!

30, מספר הדקות שלקח לי להשלים את הסקוואטים של היום(45 שבוע שעבר, כשעה לפניי שבועיים)
36, החזרה שבה כמעט איבדתי שליטה על הסוגרים שלי :<
20, מספר הדקות שלקח לי להתאושש ולחזרות ללכת כמו בן אדם(שבועות קודמים סבלתי במשך כמעט אימון שלם)
1, פעם ראשונה שלא הרגשתי חרא בסוף האימון, פעם ראשונה שהייתה לי אנרגיה להמשיך את האימון. אולי בגלל הC4, אולי כי התרגלתי ואולי שילוב של השניים.

זהו בינתיים
הרשמים נכתבו בתור הערה לעצמי לסייקל הבא(שיהיה מתישהו)ולאחרים שלא יתייאשו 😛

• פותח/ת השרשור
כמה זמן הסייקל לוקח ?
אתה לא עושה בנצ' ?
בטח שעושה.
הבנץ' שלי לא מי יודע מה מרשים פשוט. העבודה וההתקדמות בבנץ' בסמולוב היא סופר קשה. בגלל זה אני לא מציין את זה.
מתרכז רק בחלק של הסקוואט 😛

הסייקל הוא 3 שבועות, שבוע של RM1, שבוע הפסקה ועוד 4 שבועות. 5 סטים של 7 חזרות. 155 ק"ג.
אלוהים. אדירים.

לי זה נשמע כיף!

אבל זה רק בגלל שאני די פגום בראש..

• פותח/ת השרשור
7 סטים, כל אחד 5 חזרות. 160 ק"ג. הצלחה 😃

4 סטים היו מצויינים מבחינה טכנית(קצת הופתעתי לאור התופת שעברתי באימון הקודם),3 סטים אחרונים היו ככה ככה. אבל בכל מקרה אני מראה שיפור 😃 יאללה lets get wheysted

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית