שלום,
סיימתי היום שבוע שני של סמולוב וכדי להוסיף לעצמי קצת רבעק ולא לוותר החלטתי לתעד את הזוועה בלוג.
גיל-22
משקל(תחילת תוכנית)-106
גובה-187
(שני המדדים האלה צריכים להבדק שוב, הם לא מעודכנים בשיט :S)
RM1-170
יעד-200 קילו לחזרה!
לצערי לא הקשבתי למה שהיה כתוב באתר ולא הקשבתי גם להמלצות של אנשים שעשו את התוכנית- לא הורדתי 5-10 קילו מהRM1 בגרף אקסל. מרוצה מעצמי דווקא..עד לאימון של היום
אני עושה HB סקוואט.
שבוע ראשון
יום ראשון- 4 סטים של תשע חזרות 120 קילו. הצלחה
יום שני- 5 סטים של שבע חזרות 130 קילו. הצלחה.
יום שלישי- מנוחה
יום רביעי- 7 סטים של 5 חזרות 135 קילו. הצלחה
יום חמישי- 10 סטים של 3 חזרות 145 קילו. הצלחה
סיכום שבוע- בחיים שלי לא התפוצצו לי הברכיים ככה מכאבים. נוראי. זה היה השבוע של הנחיתה בתוכנית והוא היה קשה מעל למצופה.
שבוע שני
יום ראשון- 4 סטים של תשע חזרות 140 קילו. הצלחה.
יום שני- 5 סטים של שבע חזרות של 150 קילו. הצלחה
יום שלישי- מנוחה
יום רביעי- 7 סטים של חמש חזרות של 155 קילו. הצלחה.
יום חמישי(היום)- 8 סטים של 3 חזרות 165 קילו. נכשלתי..יצאתי לשלשל באמצע התרגיל והתקררתי ובאמת שהיה על הפנים..
סיכום שבוע- בשונה משבוע שעבר, הברכיים שלי התחזקו וכמעט שלא הציקו לי. המאמץ והסטים המרובים גורמים לכך שב2 סטים האחרונים אתה עושה סקוואט כשאתה בקושי עומד על הרגליים. שבוע הבא אני ממתן את העלייה במשקל ל5 ק"ג במקום 10 ק"ג. מקווה לטוב 😃
סוף סוף קיבלתי את הC4 שהזמנתי..מקווה שיעזור לי להמשיך באימון גם אחריי הסקוואט..זה די סיוט. איבוד אנרגייה מוחלט אחריי הסקוואט ובקושי מספיקה האנרגייה לסיום התרגיל..
סיימתי היום שבוע שני של סמולוב וכדי להוסיף לעצמי קצת רבעק ולא לוותר החלטתי לתעד את הזוועה בלוג.
גיל-22
משקל(תחילת תוכנית)-106
גובה-187
(שני המדדים האלה צריכים להבדק שוב, הם לא מעודכנים בשיט :S)
RM1-170
יעד-200 קילו לחזרה!
לצערי לא הקשבתי למה שהיה כתוב באתר ולא הקשבתי גם להמלצות של אנשים שעשו את התוכנית- לא הורדתי 5-10 קילו מהRM1 בגרף אקסל. מרוצה מעצמי דווקא..עד לאימון של היום
אני עושה HB סקוואט.
שבוע ראשון
יום ראשון- 4 סטים של תשע חזרות 120 קילו. הצלחה
יום שני- 5 סטים של שבע חזרות 130 קילו. הצלחה.
יום שלישי- מנוחה
יום רביעי- 7 סטים של 5 חזרות 135 קילו. הצלחה
יום חמישי- 10 סטים של 3 חזרות 145 קילו. הצלחה
סיכום שבוע- בחיים שלי לא התפוצצו לי הברכיים ככה מכאבים. נוראי. זה היה השבוע של הנחיתה בתוכנית והוא היה קשה מעל למצופה.
שבוע שני
יום ראשון- 4 סטים של תשע חזרות 140 קילו. הצלחה.
יום שני- 5 סטים של שבע חזרות של 150 קילו. הצלחה
יום שלישי- מנוחה
יום רביעי- 7 סטים של חמש חזרות של 155 קילו. הצלחה.
יום חמישי(היום)- 8 סטים של 3 חזרות 165 קילו. נכשלתי..יצאתי לשלשל באמצע התרגיל והתקררתי ובאמת שהיה על הפנים..
סיכום שבוע- בשונה משבוע שעבר, הברכיים שלי התחזקו וכמעט שלא הציקו לי. המאמץ והסטים המרובים גורמים לכך שב2 סטים האחרונים אתה עושה סקוואט כשאתה בקושי עומד על הרגליים. שבוע הבא אני ממתן את העלייה במשקל ל5 ק"ג במקום 10 ק"ג. מקווה לטוב 😃
סוף סוף קיבלתי את הC4 שהזמנתי..מקווה שיעזור לי להמשיך באימון גם אחריי הסקוואט..זה די סיוט. איבוד אנרגייה מוחלט אחריי הסקוואט ובקושי מספיקה האנרגייה לסיום התרגיל..