הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג סמולוב. יקח אותי השד

סחטיין על ההתקדמות.
אני גם כן "מילואימניק" של סמולוב.

עשיתי את התכנית המלאה בתחילת השנה והגעתי ל-202.4 קילו (לחזרה אחת).

ניסיתי לעשות גרסה פחות עצימה של סמולוב, שוב, לפני כחודשיים, משקלים יותר כבדים כמובן, אך נכשלתי באימון 5 שביעיות על 165. הגעתי למסקנה שסמולוב, כרגע, לא מתאים כי אין לי את הזמן להשקיע ולהתחייב.

בכל אופן, צפיתי בסירטון שלך, של החזרה אחת 180 ונראה שאתה לא ירדת מספיק עמוק ואפילו לא שברת מקביל. שים לב לביצוע. אני ממליץ לך לצלם מזווית של כ-45 מעלות מקדימה, כך שאפשר לראות זוויות.

בהצלחה.

יש סרטון לסינגל של 202.4? (חוב לראק ?)

בדיוק היום אמר לי איזה חלשלוש שאם אין לי את הסירטון לPR בבנץ' אז הוא "עץ שנפל ביער בלא שאף אחד שמע"...
👶
@Doron Milner

• פותח/ת השרשור
לצערי האימון הבא(מחר)יסמן כנראה את הסוף של הסמולוב בשבילי.
אני יוצא לקורס של שבוע וחצי שינטרל לי את אפשרויות האימון.
כשאחזור, אתחיל קורטה 3X3 אימון אחרון של סמולוב לצערי

120 3 חזרות
140 3 חזרות
155 3 חזרות
165 4 סטים של 5, סט לפניי אחרון פספסתי 2 חזרות.

היה אימון לא טוב. למרות שהצלחתי את המשקלים לא הייתי מרוצה מהטכניקה כ"כ, לא הייתי מפוקס.
לצערי אני לא ממשיך בסמולוב מכיוון שאני יוצא להפסקה של שבוע(אולי שבוע וחצי)לצורך איזשהו קורס מהעבודה.
כשאחזור אני מתחיל סטפן קורטה 3X3
כמה נקודות לגביי התכנית
  • נכנסתי טיפה חלש לתכנית. לדעתי הסיבה להתקדמות שלי בבנץ' ובדדליפט היא בעיקר כי לא מיציתי את הפוטנציאל מתכניות פשוטות יותר. כנ"ל לגביי הסקוואט.
  • לדעתי החודש הראשון הוא מאתגר יותר למי שלא רגיל לעבוד בנפח גבוה. הרבה חזרות, הרבה סטים...לוקח זמן לגוף להתרגל. ממליץ לא לדלג על שלב ההיכרות עם התכנית, למרות שהוא נראה קליל ומיותר.
  • בהרבה אתרים רשום להוריד בקובץ אקסל את הRM1 שאתה מזינים ב10 ק"ג מהRM1 האמיתי. אני לא עשיתי את זה בשבועיים הראשונים של החודש הראשון וזה היה בסדר גמור. זה מאוד אינדיבידואלי. בחודש השני הזנתי RM1 אמיתי והיה בסדר גמור.
  • אני אישית חשתי בחודש הראשון כאבי ברכיים ועייפות לא מהעולם הזה. תאכלו טוב, תנוחו טוב. הכאבים האלה נעלמים והם נובעים נטו מהרבה עבודה על סקוואט(ואולי כי אני עושה HB בין היתר)ואם תנוחו ותאכלו כמו שצריך הכל יהיה בסדר.
זהו בערך, עוד שבועיים לוג חדש!

לצערי האימון הבא(מחר)יסמן כנראה את הסוף של הסמולוב בשבילי.
אני יוצא לקורס של שבוע וחצי שינטרל לי את אפשרויות האימון.
כשאחזור, אתחיל קורטה 3X3 אימון אחרון של סמולוב לצערי

120 3 חזרות
140 3 חזרות
155 3 חזרות
165 4 סטים של 5, סט לפניי אחרון פספסתי 2 חזרות.

היה אימון לא טוב. למרות שהצלחתי את המשקלים לא הייתי מרוצה מהטכניקה כ"כ, לא הייתי מפוקס.
לצערי אני לא ממשיך בסמולוב מכיוון שאני יוצא להפסקה של שבוע(אולי שבוע וחצי)לצורך איזשהו קורס מהעבודה.
כשאחזור אני מתחיל סטפן קורטה 3X3
כמה נקודות לגביי התכנית
  • נכנסתי טיפה חלש לתכנית. לדעתי הסיבה להתקדמות שלי בבנץ' ובדדליפט היא בעיקר כי לא מיציתי את הפוטנציאל מתכניות פשוטות יותר. כנ"ל לגביי הסקוואט.
  • לדעתי החודש הראשון הוא מאתגר יותר למי שלא רגיל לעבוד בנפח גבוה. הרבה חזרות, הרבה סטים...לוקח זמן לגוף להתרגל. ממליץ לא לדלג על שלב ההיכרות עם התכנית, למרות שהוא נראה קליל ומיותר.
  • בהרבה אתרים רשום להוריד בקובץ אקסל את הRM1 שאתה מזינים ב10 ק"ג מהRM1 האמיתי. אני לא עשיתי את זה בשבועיים הראשונים של החודש הראשון וזה היה בסדר גמור. זה מאוד אינדיבידואלי. בחודש השני הזנתי RM1 אמיתי והיה בסדר גמור.
  • אני אישית חשתי בחודש הראשון כאבי ברכיים ועייפות לא מהעולם הזה. תאכלו טוב, תנוחו טוב. הכאבים האלה נעלמים והם נובעים נטו מהרבה עבודה על סקוואט(ואולי כי אני עושה HB בין היתר)ואם תנוחו ותאכלו כמו שצריך הכל יהיה בסדר.
זהו בערך, עוד שבועיים לוג חדש!
אם כך אז אולי טקסס/גלן פנדלי. קורטה זה למתאמנים יותר מתקדמים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית