אחרי הרבה זמן בss בלי התקדמות גדולה החלטתי אולי לעבור לתוכנית אחרת.
אני לא מאשים את התוכנית שהיא לא טובה פשוט אני כרגע לא מצליח לבצע אותה כמו שצריך ואני גם לא מאוד מרוצה מהטכניקה שלי בחלק מהתרגילים, ולכן החלטתי לעבור לתוכנית אחרת.
נתונים:
גובה 1.83
משקל 57 בבוקר
גיל 16
משקלי שיא: סקוואט hb 67.5, בנץ 40, פרס 30, דדליפט 67.5 לחמישיות
בעיקרון אני יכול להתאמן שלוש פעמים בשבוע ואולי ארבע, תלוי בזמן שייקח כל אימון.
ובניתי את התוכנית הבאה: X-FBW-X-X-A-B-X
FBW
Squat 3*5
Bench
Pull-Ups 3*6-10
Press
A
Squat 3*5
Press
Pull-Up 3*6-10/5*3
Triceps 2*8
B
Bench
Deadlift
Biceps 2*8
Abs שיט כלשהו
העלאת משקלים:
בסקוואט ודדליפט בתקווה שכל אימון, לפחות בינתיים. במתח אני מתחיל עם משקל ל3*6 וכשאני מגיע איתו ל3*10 אני מעלה משקל
השאלות שלי:
*בבקשה אל תנסו לשכנה אותי לעשות ss, אני כנראה אחזור אליה מתישהו אבל עוד לא כרגע.
*לפי איך שנראו לי התוכניות בפורטל היו בהם הרבה תרגילי פמפום ותרגילים מבודדים, בגלל זה בניתי תוכנית אחרת משלי.
*תודה רבה מראש לכל מי שיעזור לי
אני לא מאשים את התוכנית שהיא לא טובה פשוט אני כרגע לא מצליח לבצע אותה כמו שצריך ואני גם לא מאוד מרוצה מהטכניקה שלי בחלק מהתרגילים, ולכן החלטתי לעבור לתוכנית אחרת.
נתונים:
גובה 1.83
משקל 57 בבוקר
גיל 16
משקלי שיא: סקוואט hb 67.5, בנץ 40, פרס 30, דדליפט 67.5 לחמישיות
בעיקרון אני יכול להתאמן שלוש פעמים בשבוע ואולי ארבע, תלוי בזמן שייקח כל אימון.
ובניתי את התוכנית הבאה: X-FBW-X-X-A-B-X
FBW
Squat 3*5
Bench
Pull-Ups 3*6-10
Press
A
Squat 3*5
Press
Pull-Up 3*6-10/5*3
Triceps 2*8
B
Bench
Deadlift
Biceps 2*8
Abs שיט כלשהו
העלאת משקלים:
בסקוואט ודדליפט בתקווה שכל אימון, לפחות בינתיים. במתח אני מתחיל עם משקל ל3*6 וכשאני מגיע איתו ל3*10 אני מעלה משקל
השאלות שלי:
- איך התוכנית באופן כללי? האם לשנות/לשפר משהו?
- במתח באימון a לעשות 3*6-10 כמו באימון fbw או שלעשות 5*3 או משהו כזה בטווח חזרות נמוך עם הרבה משקל.
- כמה חזרות ואיזו התקדמות לעשות בלחיצות? הניסיון שלי מss מראה שאני לא ממש מצליח להתקדם בהן מאימון לאימון.
- באימון a לעשות לחיצה צרפתית או מקבילים? אני חושב שאולי מקבילים יפריעו לבנץ׳ יום אחרי.
- כמה סטים וחזרות לעשות לדדליפט? 1*5 נראה לי מעט מדי אבל אני עדיין רוצה להתקדם בדדליפט מאימון לאימון.
*בבקשה אל תנסו לשכנה אותי לעשות ss, אני כנראה אחזור אליה מתישהו אבל עוד לא כרגע.
*לפי איך שנראו לי התוכניות בפורטל היו בהם הרבה תרגילי פמפום ותרגילים מבודדים, בגלל זה בניתי תוכנית אחרת משלי.
*תודה רבה מראש לכל מי שיעזור לי