עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אנא מספיק עם עצות אודטה בפורום.האינסולין מונע חימצון של שומן והגוף מתקשה לשרוף שומן בגלל זה עדיף מלא ולא לבן
קילו נוצות שווה לקילו ברזל?משה הוא פשוט תומך בגישה השנייה קלוריה היא לא קלורייה. ואני מתחיל לפקפק במה שאומרים לגבי קלוריה היא קלוריה ,אחרי מה שראיתי שפיברוצי רשם בתפוז.
האם אדם עם מאזן קלורי של 2000 שיאכל 2500 קלוריות משקולדים ומלא פחמימות בעלי אינדקס גליקמי גבוהה(אשר מפרישות מלא אינסולין) לא יעלה במשקל יותר מאותו אדם שאוכל 2500 קלוריות מפרגיות סטייקים והמון שומן כובש?
יותר הגיוני לי שהאדם א יעלה יותר במשקל.
כן אבל אתה מסכים איתי שהגוף מגיב אחרת לסוכר פשוט מאשר לפחמימה מורכבת ובעלת אינדקס גליקמי נמוךקילו נוצות שווה לקילו ברזל?
מה זה כ'כ משנה לך?משה הוא פשוט תומך בגישה השנייה קלוריה היא לא קלורייה. ואני מתחיל לפקפק במה שאומרים לגבי קלוריה היא קלוריה ,אחרי מה שראיתי שפיברוצי רשם בתפוז.
האם אדם עם מאזן קלורי של 2000 שיאכל 2500 קלוריות משקולדים ומלא פחמימות בעלי אינדקס גליקמי גבוהה(אשר מפרישות מלא אינסולין) לא יעלה במשקל יותר מאותו אדם שאוכל 2500 קלוריות מפרגיות סטייקים והמון שומן כובש?
יותר הגיוני לי שהאדם א יעלה יותר במשקל.
על זה כולם מסכימים, מבחינה בריאותית קלוריה היא לא קלוריהמבחינה בריאותית .
אפשר קצת הסבר קצרצר על האינסולין ושרפת שומן? המאמר בפורטל לא הכי מובן..אנא מספיק עם עצות אודטה בפורום.
אפשר קצת הסבר קצרצר על האינסולין ושרפת שומן? המאמר בפורטל לא הכי מובן..