הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דדליפט רגיל מול דדליפט סומו (תנועה ברגליים)

DorPwnz

משתמש מתחיל
52
3
נק' מוניטין:
-60
52
3
ONE, עפולה
שלום לחברי הפורום.

יש לי שאלה שמטרידה אותי מיזה זמן רב. אני שם לב למגבלת תנועה בדדליפט רגיל כאשר אני שם את הידיים קצת מחוץ לרגליים. מה שלא יהיה ,כשאני אזיז את הרגליים לצדדים הידיים יהיו כמו שני מחסומים שלא יאפשרו לרגליים לעשות תנועה מלאה בתחילת היישור.

אני מעדיף סומו דדליפט בגלל זה . השאלה היא האם זה כזה מהותי כי אני מרגיש שסומו דדליפט ברוחב רגיל (אפילו קצת צר) לא מגביל את הרגליים בתנועה. מה ההנחיות לגבי דדליפט רגיל?

בדדליפט רגיל. בסטאפ אני מותח את היידים בצורה אנכית וכשאני מניע את הרגליים למשיכה הן פשוט מתנגשות! בהן.
קודם כל, הידיים לא בדיוק אנכיות, הכתפיים אמורות לעבור את המוט והשכמות צריכות להיות מעל המוט. תעלה סרטון שאני יבין על מה אתה מדבר, כי אני עדיין לא מצליח להבין

• פותח/ת השרשור
קודם כל, הידיים לא בדיוק אנכיות, הכתפיים אמורות לעבור את המוט והשכמות צריכות להיות מעל המוט. תעלה סרטון שאני יבין על מה אתה מדבר, כי אני עדיין לא מצליח להבין

לא שלי אבל בכל מקרה

שים לב שב 0:15 הרגליים שלו מתחכחות עם היידים

זה מציק ,לפחות לי

זו הבעיה שעליה אני מדבר

מה הבעיה כאן? היידים בדיוק מחוץ לרגליים, אין שום הפרעה של יד בברך או משהו דומה.

• פותח/ת השרשור
מה הבעיה כאן? היידים בדיוק מחוץ לרגליים, אין שום הפרעה של יד בברך או משהו דומה.

היידים מתכחכות עם הברכיים באופן אכזרי והברכיים בוקעות החוצה מהידיים...

לי זה גורם הרגשה מצערת של ביזבוז כוח (ה"התנגשויות" האלה)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית