הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שיפור אינטרוולים

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך

oz25

משתמש משקיע
7,975
2,377
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
5,827
7,975
2,377
Space חולון
אהלן חברים

כשהתחלתי את כל הקטע של האירובי התחלתי עם אימוני ריצה של אינטרוולים

עכשיו באינטרוולים הייתי עושה 5 דק' ריצה על מהירות מסוימת ו-5 דק' הליכה על 5 קמ"ש וממשיך ככה

לאורך ריצה של 30 דק', לאורך הזמן שיפרתי את זמני הריצה והפחתת המנוחות כשהיום אני רץ

25 דק' רצוף על קצב 10 קמ"ש ו-5 דק' אחרונות הליכה כדי למתן את פעימות הלב ולנוח.

השאלה שלי כאן מכל "המגילה" הזאת זה איך לשפר את זה ? או מה לשנות בריצה כדי ששרפת הקלוריות תהיה אפקטיבית יותר ?

@Beast and cheat @SmokingSnake @incin

נערך לאחרונה:
עד כמה שאני יודע וגם עשיתי אינטרווילים זה דבר הרבה יותר קצר ממה שרשמת ובכלל בעצימות אחרת כמו למשל 30 שניות לרוץ הכי מהר שאתה יכול ואז ללכת דקה וחוזר חלילה....

לא יודע איך הגעת ל5 דקות ריצה וללכת 5 דקות ואתה קורה לזה אינטרוויאל ?... לפי מה שרשמת אם זה בכלל אינרוייאל זה מהסוג הכי זול שיש , כאילו 25 דקות על קצב 10 זה לא כזה מאמץ...

תנסה בצורה הנכונה כמו שרשמתי זה הדרך הנכונה יותר.

• פותח/ת השרשור
עד כמה שאני יודע וגם עשיתי אינטרווילים זה דבר הרבה יותר קצר ממה שרשמת ובכלל בעצימות אחרת כמו למשל 30 שניות לרוץ הכי מהר שאתה יכול ואז ללכת דקה וחוזר חלילה....

לא יודע איך הגעת ל5 דקות ריצה וללכת 5 דקות ואתה קורה לזה אינטרוויאל ?... לפי מה שרשמת אם זה בכלל אינרוייאל זה מהסוג הכי זול שיש , כאילו 25 דקות על קצב 10 זה לא כזה מאמץ...

תנסה בצורה הנכונה כמו שרשמתי זה הדרך הנכונה יותר.
בתור התחלה בניתי כושר כללי ועכשיו אני רוצה לעלות שלב מה שנקרא. האם אינטרוולים יעזרו לי לשרוף את הקלוריות והשומן העיקש במרכז הבטן ובצדדים ?

בתור התחלה בניתי כושר כללי ועכשיו אני רוצה לעלות שלב מה שנקרא. האם אינטרוולים יעזרו לי לשרוף את הקלוריות והשומן העיקש במרכז הבטן ובצדדים ?

כן, לפי מה שנאמר ונחקר זה מה שיעזור , להגיד לך שניסתי וזה עוזר ? לא יודע , תנסה , נזק לא יהיה רק תשפר תכושר שלך 😃

בכול מקרה סשיין של אינטרוויאלים בגדול כזה הוא חצי זמן ממה שהיית עושה בארובי רגיל. אז יש בו רק יתרונות. לדוגמא 20 דקות של אינטרוויאלים בריצה זה פחות או יותר שווה ערך לריצה של 40 דקות, ויש עוד יתרונות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית