עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה באמת משנה? אתה מתכנן לחזור על הטעויות שלו?
איזה אנטנה?תתחבר לאנטנה גבר
איזה אנטנה?
פרה סינית הוא בוודאות לא לקח ..השאלה צריכה להיות ״איזה חומרים Zyzz לא לקח?״
אין לי מספיק ידע בחומרים זה לא משהו שהוא בגדר השערה, אלא זו עובדה.פרה סינית הוא בוודאות לא לקח ..
לך תדע אם המצאתי את זה או שפוט אין לך מספיק ידע על חומרים ..
אתה טבעי?אין לי מספיק ידע בחומרים זה לא משהו שהוא בגדר השערה, אלא זו עובדה.
אם אתה שואל אם התעסקתי עם ההורמונים שלי בגוף, אז לא, אני עוד לא הספקתי לעשות את זה (אלא אם אתה מחשיב סטרואידים שהם לא אנאבולים שאת זה כן לקחתי למטרות רפואיות שונות בהתאם למצבי הרפואי בעבר).אתה טבעי?
חחחחח אהבתי את האופטימיות .. "עוד לא הספקתי" וכן דיברתי על אנאבוליים ..אם אתה שואל אם התעסקתי עם ההורמונים שלי בגוף, אז לא, אני עוד לא הספקתי לעשות את זה (אלא אם אתה מחשיב סטרואידים שהם לא אנאבולים שאת זה כן לקחתי למטרות רפואיות שונות בהתאם למצבי הרפואי בעבר).
בתור חולה כליות לשעבר, אני מאוד מוגבל בדברים שאני יכול לקחת. ככה שגם אם הייתי רוצה לקחת דבר או שניים, אני לא בדיוק יכול.חחחחח אהבתי את האופטימיות .. "עוד לא הספקתי" וכן דיברתי על אנאבוליים ..
מאוד מצטער בשבילך .. לא בהכרח בהקשר של חומרים .. הצריכת חלבון שלך מוגבלת גם או שאתה יכול להגיע ל2 גרם-2.5 פי משקל גוף ?בתור חולה כליות לשעבר, אני מאוד מוגבל בדברים שאני יכול לקחת. ככה שגם אם הייתי רוצה לקחת דבר או שניים, אני לא בדיוק יכול.
זה תלוי מה יש/היה לאותו אחד. אני בעיקרון לא מוגבל אבל אני מנסה לא לעבור את ה 2 גרם לק״ג משקל למשך זמן רב.מאוד מצטער בשבילך .. לא בהכרח בהקשר של חומרים .. הצריכת חלבון שלך מוגבלת גם או שאתה יכול להגיע ל2 גרם-2.5 פי משקל גוף ?
כי אני זוכר ששמעתי ממישו שהיה מושתל כליה/בעיות בכליות(אני לא בדיוק זוכר) שהיה מוגבל ל30 גרם חלבון ביום .. ודיי ברור שאין לאן להתקדם עם 30 גרם ליום
מספיק(לפי מה שאני יודע) כדי להתקדם בצורה טובה ..זה תלוי מה יש/היה לאותו אחד. אני בעיקרון לא מוגבל אבל אני מנסה לא לעבור את ה 2 גרם לק״ג משקל למשך זמן רב.
מחשיב הכל, אבל אני לא אוכל כל כך הרבה פחמימות במילא ככה שזה לא כזה רלוונטי בשבילי.מספיק(לפי מה שאני יודע) כדי להתקדם בצורה טובה ..
אתה מחשיב גם חלבון לא מלא בהגבלה הזאת?
כן כן אני מכיר את זה .. חיטוב :'(מחשיב הכל, אבל אני לא אוכל כל כך הרבה פחמימות במילא ככה שזה לא כזה רלוונטי בשבילי.
לא, אני לא בחיטוב. אי אפשר לעשות ממש חיטוב עם כמות הלימודים שלי, זה מתכון לכישלון.כן כן אני מכיר את זה .. חיטוב :'(
לא, אני לא בחיטוב. אי אפשר לעשות ממש חיטוב עם כמות הלימודים שלי, זה מתכון לכישלון.
אז אתה על נטראלי בעקרון?לא, אני לא בחיטוב. אי אפשר לעשות ממש חיטוב עם כמות הלימודים שלי, זה מתכון לכישלון.
בעיקרון כן. יש ימים עם מאזן חיובי, ימים עם מאזן שלילי, אבל בסכמה הכללית אני על נטראלי.אז אתה על נטראלי בעקרון?
מאזן שלילי זה המצאה של השטןבעיקרון כן. יש ימים עם מאזן חיובי, ימים עם מאזן שלילי, אבל בסכמה הכללית אני על נטראלי.