הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון אילו חומרים לקח zyzz

• פותח/ת השרשור red0x
  • פורסם בתאריך
אם אתה שואל אם התעסקתי עם ההורמונים שלי בגוף, אז לא, אני עוד לא הספקתי לעשות את זה (אלא אם אתה מחשיב סטרואידים שהם לא אנאבולים שאת זה כן לקחתי למטרות רפואיות שונות בהתאם למצבי הרפואי בעבר).

אם אתה שואל אם התעסקתי עם ההורמונים שלי בגוף, אז לא, אני עוד לא הספקתי לעשות את זה (אלא אם אתה מחשיב סטרואידים שהם לא אנאבולים שאת זה כן לקחתי למטרות רפואיות שונות בהתאם למצבי הרפואי בעבר).
חחחחח אהבתי את האופטימיות .. "עוד לא הספקתי" וכן דיברתי על אנאבוליים ..

חחחחח אהבתי את האופטימיות .. "עוד לא הספקתי" וכן דיברתי על אנאבוליים ..
בתור חולה כליות לשעבר, אני מאוד מוגבל בדברים שאני יכול לקחת. ככה שגם אם הייתי רוצה לקחת דבר או שניים, אני לא בדיוק יכול.

בתור חולה כליות לשעבר, אני מאוד מוגבל בדברים שאני יכול לקחת. ככה שגם אם הייתי רוצה לקחת דבר או שניים, אני לא בדיוק יכול.
מאוד מצטער בשבילך .. לא בהכרח בהקשר של חומרים .. הצריכת חלבון שלך מוגבלת גם או שאתה יכול להגיע ל2 גרם-2.5 פי משקל גוף ?
כי אני זוכר ששמעתי ממישו שהיה מושתל כליה/בעיות בכליות(אני לא בדיוק זוכר) שהיה מוגבל ל30 גרם חלבון ביום .. ודיי ברור שאין לאן להתקדם עם 30 גרם ליום

מאוד מצטער בשבילך .. לא בהכרח בהקשר של חומרים .. הצריכת חלבון שלך מוגבלת גם או שאתה יכול להגיע ל2 גרם-2.5 פי משקל גוף ?
כי אני זוכר ששמעתי ממישו שהיה מושתל כליה/בעיות בכליות(אני לא בדיוק זוכר) שהיה מוגבל ל30 גרם חלבון ביום .. ודיי ברור שאין לאן להתקדם עם 30 גרם ליום
זה תלוי מה יש/היה לאותו אחד. אני בעיקרון לא מוגבל אבל אני מנסה לא לעבור את ה 2 גרם לק״ג משקל למשך זמן רב.

זה תלוי מה יש/היה לאותו אחד. אני בעיקרון לא מוגבל אבל אני מנסה לא לעבור את ה 2 גרם לק״ג משקל למשך זמן רב.
מספיק(לפי מה שאני יודע) כדי להתקדם בצורה טובה ..
אתה מחשיב גם חלבון לא מלא בהגבלה הזאת?

מספיק(לפי מה שאני יודע) כדי להתקדם בצורה טובה ..
אתה מחשיב גם חלבון לא מלא בהגבלה הזאת?
מחשיב הכל, אבל אני לא אוכל כל כך הרבה פחמימות במילא ככה שזה לא כזה רלוונטי בשבילי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית