עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הוא בכלל מת בתאילנד כשהוא היה בתוך ג'קוזי.קראתי שהוא נפטר ממנת ייתר של אינסולין.
הוא בכלל מת בתאילנד כשהוא היה בתוך ג'קוזי.
הוא נסע לשם בשביל לקנות כמויות של סטרואידים ( הוא אמר לפניי מותו שתאילנד גן עדן לסטרואידים )
בכל מקרה הוא היה עושה הרבה סמים ( קשים + קלים ) והיה חוגג המון ( זאת אומר שותה גם הרבה אלכוהול בנוסף לסמים)
ובשילוב עם חוסר שינה וסטרואידים הוא פשוט הרג את עצמו.
קראתי שהוא נפטר ממנת ייתר של אינסולין.
אחי לא שאלתי למה הוא מת ומתי..
שאלתי איזה חומרים הוא היה נוהג לצרוך
המוטו שלו היה לחיות את החיים בכיף ולהנות מכל רגע ושילכו ל**** כל השונאים וצריך לנצל כל רגע בחיים כי מי יודע מתי נמות חחחאביעד תודה על התשובה ..
ומה באמת הןא היה משתמש בסמים קשים? מה הוא עד כדי כך היה מטומטם?
כנראה שלא...הוא לא נפטר בסאונה?
בכול אופן זה הדיבור ברשת:
300 טרן אצטט ליום
20 טסט פרופ
T3 100 ליום
קלן 120 ליום
קלן וt3 שבועיים און ושבועיים אוף
זה עובר 2 גרם טרן בשבוע
לך תאמין אם זה נכון
מטומטם, מטומטם, אבל איזה פיזיק...אביעד תודה על התשובה ..
ומה באמת הןא היה משתמש בסמים קשים? מה הוא עד כדי כך היה מטומטם?
המוטו הזה נהדר אני מסכים איתו אבל אפשר לעשות את זה קצת בטאקט לא ? חח מה הטעם שנהנת מכל זה אבל בסוף מצאת את עצמך בקבר כל כך צעיר , מאוד טיפשי אבל אף אחד לא יכול לשפוט את מותו כי בתכלס אי אפשר לדעת איך הוא מתהמוטו שלו היה לחיות את החיים בכיף ולהנות מכל רגע ושילכו ל**** כל השונאים וצריך לנצל כל רגע בחיים כי מי יודע מתי נמות חחח
אני מניח שאם הוא היה יודע שיש לו לב כלכך חלש הוא היה מרגיע עם כל החומרים והסמים והחגיגות.המוטו הזה נהדר אני מסכים איתו אבל אפשר לעשות את זה קצת בטאקט לא ? חח מה הטעם שנהנת מכל זה אבל בסוף מצאת את עצמך בקבר כל כך צעיר , מאוד טיפשי אבל אף אחד לא יכול לשפוט את מותו כי בתכלס אי אפשר לדעת איך הוא מת
יפה כתבת הוא לא תכנן משמע הסתכן לשוואאני מניח שאם הוא היה יודע שיש לו לב כלכך חלש הוא היה מרגיע עם כל החומרים והסמים והחגיגות.
הוא כיווה לחגוג כמו משוגע ולמות בגיל 50 ( עדיין נחשב צעיר יחסית לאדם שמת )
לא יצא כמו שהוא תיכנן
2 גרם ממך ואתה טסססאדיוט חולני
2 גרם טרן...