ידוע, תוקןפוסטריור צ'יין זאת מערכת שרירים ולא שריר אחד.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ידוע, תוקןפוסטריור צ'יין זאת מערכת שרירים ולא שריר אחד.
זה בדיוק מה שאמרתי. ולגבי איזה שריר הוא עובד זה היה ציני כי ברור שאין שריר ספציפי אחד .פוסטריור צ'יין זאת מערכת שרירים ולא שריר אחד.
ושוב יגאל "על איזה שריר עובד הדדליפט" זאת שאלה מטומטמת יחסית . תנועה מורכבת שעוברת דרך כל המפרקים בגוף מחזקת את הגוף כמקשה אחת בצורה פרופורציונלית ולכן התרגיל הזה חשוב. המאמנים בארץ עוד לא הבינו שעדיף לעבוד בצורה פונקציונאלית מאשר לפמפם כל שריר בנפרד דבר שבהסתכלות הכללית לא ייתן כמעט שום דבר למתאמן.
לא רק שאין שריר ספציפי שהדליפט עובד עליו אבל הוא עובד על כל הגוף ולא רק על השרירים, אני חושד שהוא הוסיף לי אפילו 2 ס״מ לזין במסה הזאת 🤣זה בדיוק מה שאמרתי. ולגבי איזה שריר הוא עובד זה היה ציני כי ברור שאין שריר ספציפי אחד .
וואו, זה אומר שהגעת ל-10! ברכותי.אני חושד שהוא הוסיף לי אפילו 2 ס״מ לזין במסה הזאת
מה זה משקלים של ילדות? כל מתאמן ורמת המשקל שהוא יכל באותו רגע נתון. אתה ועוד כמה פה שופטים נורא מהר את כל המאמנים ואת וינגייט. נכון שיש הרבה שהם לא אבל יש גם הרבה שהם כן. בבקשה תפסיקו לרשום אחרי כל משפט הסבר משפטים כמו: המאמנים היום.... והם לא יודעים... בסופו של יום זה דיון בפורום ואני די בטוח שאתה והחברה האחרים פה לא סיימו דוקטורט בספורט באוניברסיטת.... שוב זה דיון על מספר גורמים ללא שילוב משפטים מיותרים ועל הכלל כי גם אתם חלק ממנו ואי אפשר על פי האינטרנט לדעת בסופו של דבר מי כותב לך כי יכל להיות גם שילד בן 16 מסתתר פה מאחורי המקלדת וחושב שהוא גאון שמבין בהכל.שמתאמנים עם משקלים של ילדות ולא מלמדים בוינגייט איך באמת דדליפט אמור להראות
😭וואו, זה אומר שהגעת ל-10! ברכותי.
אני יתייחס לשני דברים...מה זה משקלים של ילדות? כל מתאמן ורמת המשקל שהוא יכל באותו רגע נתון. אתה ועוד כמה פה שופטים נורא מהר את כל המאמנים ואת וינגייט. נכון שיש הרבה שהם לא אבל יש גם הרבה שהם כן. בבקשה תפסיקו לרשום אחרי כל משפט הסבר משפטים כמו: המאמנים היום.... והם לא יודעים... בסופו של יום זה דיון בפורום ואני די בטוח שאתה והחברה האחרים פה לא סיימו דוקטורט בספורט באוניברסיטת.... שוב זה דיון על מספר גורמים ללא שילוב משפטים מיותרים ועל הכלל כי גם אתם חלק ממנו ואי אפשר על פי האינטרנט לדעת בסופו של דבר מי כותב לך כי יכל להיות גם שילד בן 16 מסתתר פה מאחורי המקלדת וחושב שהוא גאון שמבין בהכל.
הוא כן, אבל הוא ממש לא השריר העיקרי שעובד בו.למה אתה אומר שהארבע הראשי לא עובד בדדליפט?
אתה אומר שהאתר ERX הוא חובבן?
אתה מוזמן לצטט אותי, שאני יראה, אם אמרתי דבר כזה.למה אתה אומר שהארבע הראשי לא עובד בדדליפט?
אתה אומר שהאתר ERX הוא חובבן?
אני הייתי רוצה לומר שני דברים:
-הרמה בוינגייט השתפרה בהרבה מבעבר
.
בביה״ס למאמנים של וינגייט, בזמנו, כל ציון מתחת ל-70 היה נכשל. אני מניח שזה אותו הדבר כיום במוסד הזה.לשם השוואה קטנה, במתכונת החדשה של הקורס, לעומת שלך, יש יותר שעות, והממוצע מבחנים שצריך לעבור הוא 60.