הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יד קדמית שטוחה אבל חזקה רצח

aviv_levy1

משתמש מתחיל
37
1
נק' מוניטין:
10
37
1
אני כבר לא יודע מה לעשות ניסיתי כל דבר אפשרי אני כבר 5 חודשים מתאמן עליתי מ- 55 ל 64 , הרוב שריר אולי קצת כרס גדלה לי , אבל התפתחתי ממש , אבל היד קדמית שלי לא גודלת לא משנה מה אני עושה , הכל גודל אצלי החזה רגליים כתפיים וגב , חוץ מהיד קדמית , ואני כל הזמן עולה במשקלים ביד קדמית אבל היא פשוט נשארת כמו מלבן שטוח , לא יוצא גולה לא כלום , אני כבר לא יודע מה לעשות כל הזמן שאומרים לי תעשה שריר אני מתחמק מזה כי לא רואים לי כלום , במיוחד אצל חברים שלי שהתחילו לפני חודש והידיים שלהם גדלו פי 3 ממה שהיו , זה משגע אותי , יש פתרון לזה ?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
'חזקה רצח' ?
ביספס אני לדוגמא עובד עם 8 קילו וזה חלק נורא דומיננטי אצלי
אנ ירואה בחורים כמוך 'חזקים רצח' שעושים עם 17 קילו ולא יודעים לעבוד בטכניקה נכונה.
תתאים את המשקל לטכניקה ולגודל עצמו של השריר.

חלאס עזבו אותו הוא סתם מנסה לפרסם את ה-fxp הזה
תנו לו באן @incin @StarDust

אני כבר לא יודע מה לעשות ניסיתי כל דבר אפשרי אני כבר 5 חודשים מתאמן עליתי מ- 55 ל 64 , הרוב שריר אולי קצת כרס גדלה לי , אבל התפתחתי ממש , אבל היד קדמית שלי לא גודלת לא משנה מה אני עושה , הכל גודל אצלי החזה רגליים כתפיים וגב , חוץ מהיד קדמית , ואני כל הזמן עולה במשקלים ביד קדמית אבל היא פשוט נשארת כמו מלבן שטוח , לא יוצא גולה לא כלום , אני כבר לא יודע מה לעשות כל הזמן שאומרים לי תעשה שריר אני מתחמק מזה כי לא רואים לי כלום , במיוחד אצל חברים שלי שהתחילו לפני חודש והידיים שלהם גדלו פי 3 ממה שהיו , זה משגע אותי , יש פתרון לזה ?

אני אתן לך אפשרות להסביר - למה היו לך לינקים לאתר אחר בהודעה?

• פותח/ת השרשור
אני אתן לך אפשרות להסביר - למה היו לך לינקים לאתר אחר בהודעה?
זה בטעות פשוט לא היה לי כוח לרשום את כל ההודעה מההתחלה אני יערוך
'חזקה רצח' ?
ביספס אני לדוגמא עובד עם 8 קילו וזה חלק נורא דומיננטי אצלי
אנ ירואה בחורים כמוך 'חזקים רצח' שעושים עם 17 קילו ולא יודעים לעבוד בטכניקה נכונה.
תתאים את המשקל לטכניקה ולגודל עצמו של השריר.
לא שאני אומר שאני חזק רצח אני לא תיפוס כזה אבל אני אומר שהיד מוצקה והכל יעני לא חלשה , פשוט אין צורה ואני גם לא תיפוס של אחד שמתלהב מבייספס ושטויות פשוט זה מחרפן אותי שהיידים ככה

זה בטעות פשוט לא היה לי כוח לרשום את כל ההודעה מההתחלה אני יערוך
לא שאני אומר שאני חזק רצח אני לא תיפוס כזה אבל אני אומר שהיד מוצקה והכל יעני לא חלשה , פשוט אין צורה ואני גם לא תיפוס של אחד שמתלהב מבייספס ושטויות פשוט זה מחרפן אותי שהיידים ככה
'קשיחות' זה תוצר של אחוז שומן נמוך ועור קשה.. זה לא קשור כמה השריר גודל

• פותח/ת השרשור
'קשיחות' זה תוצר של אחוז שומן נמוך ועור קשה.. זה לא קשור כמה השריר גודל
אני לא על אחוז שומן כזה נמוך כי הייתי במאסה עד עכשיו , הייתי שחיף פעם צברתי מאסה עד עכשיו וגם שומן אין מה לעשות , אני מתכנן עכשיו להתחיל חיטוב

Back
למעלה תחתית