- פותח/ת השרשור
אולי.. בכל מקרה הנה תמונות קצת באיכות יותר גבוהה:אני מקווה שלא הבנתי אותך...
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אולי.. בכל מקרה הנה תמונות קצת באיכות יותר גבוהה:אני מקווה שלא הבנתי אותך...
יש גבול דק בין צניעות לבין הערכה עצמית.ראשית כל , חשוב לי לציין ולאמור כל הכבוד לך על כך שהשקעת מאמצים רבים בין אם זה באימונים , תזונה , ובכלל כשגרת חיים יום יום עד ליום המיוחל.
כצפוי יש אנשים שלא יודעים לפרגן , ויש אנשים שיודעים לפרגן , אני מאלו שיודעים לפרגן אבל אומרים באותה העת את האמת.
לדעתי , ולדעת אחרים בפורום פה - ובפורום המתחרה , אתה מאוד מאוד רזה.
תקח את זה כביקורת בונה , ותמשיך את המסע לאחר שירותך הצבאי תלוי בתפקידך.
אני מאמין שעם הרצון , ומידת ההשקעה שלך רק אם תרצה אתה תגיע רחוק אלי.
תשתדל להיות טיפה יותר צנוע , זה יעזור לך (המון).
בכל אופן שיהיה לך המון בהצלחה בהמשך וכל הכבוד לך.
תשתדל להיות טיפה יותר צנוע , זה יעזור לך (המון).
אני מצטער, אבל אני נאלץ לא להסכים עם המשפט הזה.
הרוב המוחלט של מפתחי הגוף בארץ לא מגרדים את הקריטריון הזה.
אחת הבעיות העיקריות בתחום הזה, שרואים אותה המון בישראל, זה הנרציסיזם והאהבה העצמית(קצת נוגד את הצניעות שאתה מזכיר כאן).
אני מצטער, אבל אני נאלץ לא להסכים עם המשפט הזה.
הרוב המוחלט של מפתחי הגוף בארץ לא מגרדים את הקריטריון הזה.
אחת הבעיות העיקריות בתחום הזה, שרואים אותה המון בישראל, זה הנרציסיזם והאהבה העצמית(קצת נוגד את הצניעות שאתה מזכיר כאן).
הוא נראה יותר טוב מרוב הפורום לראות מתמונות ולשפוט זה לא חכם.. הגיע נורא גזור אבל הפוזינג לא היה מאה אחוז והיה חסר עוד פרופורציות, תכבד כל מתחרה ומתחרה כי ההכנה הזו זה דבר נורא קשה ואתה מביא את המקסימום שלך.
אני הייתי שלישי
אל תגזים נראה יותר טוב מרב הפורום , בא נתחיל מיזה שאתה בכלל בן 19 ומוזרק מהתחת אז מה אתה מתנשא
זה לא החומרים אני שונא אנשים שמתנשאים מעליך למרות שהם עושים הכל בשושו ומטיפים מוסר לילדים לא לקחת חומרים תהיה אמיתי ותגיד כן לקחתי חומרים למרות שאתה ילדהחומרים עובדים עליך טוב 👏
זה לא עניין של למי אכפת... פשוט לבוא ולהגיד "אני שרירי, אני חטוב, אני ואני..." לא הופך אותך לשום דבר חוץ מאשר לנרקסיסט...איזו סיבה יש להיות צנוע? למי זה אכפת?
לא יודע אם ציניות או לא.. טרן?!?ואי איזו ילדותיות
לקחתי בהכנה אינסולין טסט דקה וטרן קצרים והתוצאות לעיניכם.
בחייאת.
תסתכל על התמונותלא יודע אם ציניות או לא.. טרן?!?
לא מבין את הציניות. עשית חומרים? תנסה להוציא מהם כמה שיותר.תסתכל על התמונות
קרא את ההודעה שלי
קרא את הסיומת.
לא צריך להיות גאון כדי להבין שהועברהכאן ציניות.
זה לא עניין של למי אכפת... פשוט לבוא ולהגיד "אני שרירי, אני חטוב, אני ואני..." לא הופך אותך לשום דבר חוץ מאשר לנרקסיסט...
החברה בתמונות נראים חביב, כולם צעירים בהתחלת דרכם בתחום פיתוח הגוף (חלקם גם בסופה), כולם על חומרים וכולם די קטנים עדיין.
על זה אני מדבר !!!יש פה אנשים (ילדים) , שהשתמשו בחומרים לקראת התחרות ומכחישים זאת ואינני מבין למה! זו ההתנהגות הכי שנואה עלי שנקראת צביעות.
מי שהשתמש שפשוט יגיד ולא יתן למנהלים לפרגן לו שהוא טבעי והוא יזרום עם זה .
תינוקות.
ילדותי ? חח גבר אתה יכול לעשות מה שבא לך זה לא מעניין אף אחד אבל לא צריך להיות חכם כדי לראות שאתה על חומר , ותאמין לי אני יודע מה אתה לוקח . ומה שאתה לוקח זה לא מה שקיבלת אני אומר לך את זה בוודאות !!!ואי איזו ילדותיות
לקחתי בהכנה אינסולין טסט דקה וטרן קצרים והתוצאות לעיניכם.
בחייאת.
על זה אני מדבר !!!
ילדותי ? חח גבר אתה יכול לעשות מה שבא לך זה לא מעניין אף אחד אבל לא צריך להיות חכם כדי לראות שאתה על חומר , ותאמין לי אני יודע מה אתה לוקח . ומה שאתה לוקח זה לא מה שקיבלת אני אומר לך את זה בוודאות !!!
יש חומר ספציפי שלקחת שהוא מאוד יקר ולא מייצרים אותו ב UG אז צא מהסרט שאתה חי
😣צניעות זה ללוזרים