תמונה כמה תמונות שלי מהתחרות שהתקיימה אתמול

כנראה התבלבלתי בכינויים :|

הסיבה שלא הבנתי עד עכשיו למה אתה מתכוון היא שאתה לא משתמש במספיק סימני קריאה!111!!!
חמודי תקרא בבקשה שוב את השרשור מהתחלה תראה באיזה צד אני ותבין שאתה באמת לא הבנתה אותי,
זה בסדר אין צורך בהתנצלות.

מצטער חברים בלבלתם אותי לגמרי ואין לי מושג מי נגד מי פה. בכל מקרה שיהיה לכולנו שבת שלום
ELIC - אני לא נגדך ואני מקווה שתעלה ותצליח

תמיד כל נושא חייב להפוך למוזרק או לא. ואני שואל ברצינות ? כשאתם יושבים מול הטלויזיה עם הפיצוחים והבירה ורואים את המשחקים האולימפים, אתם גם מתעסקים באם מוזרק או לא ? או שמדי פעם גם נהנים מהביצועים של האתלטים ?
אותו דבר לגבי פוטבול או ביסבול או כל ספורט תחרותי אחר, זה משנה באם השחקן מוזרק ? האם זה גורם ליותר או פחות הנאה ? האם אתם פחות או יותר אוהבים את הקבוצה ?
בפיתוח גוף זה ממש לא משנה, אתה יכול להזריק כל כך הרבה, אבל אתה לא יכול לרמות באוכל, באימונים קשים, בשינה, זה פשוט לא עובד ככה. גם אם מוזרק או לא, אני נהנה לראות את התחרוית בעולם ולהתמקד בתוצאה הסופית, הדרך, כל אחד עובר דרך אחרת, אני לא חושב שמקבלים נקודות או חוזים עם ספונסרים על דרך. אני לא חושב שכשגעתי לנאק השנה עניניה אותי הדרך שעברו הספורטאים, הגעתי לראות מופע, הגעתי לראות למה מסוגלים המפתחי גוף בארץ, הגעתי להתרשם ולראות כמה אפשר למתוח את הגבולות. את הביקורת שלי אני אעלה בהמשך על כל התחרות, אבל קצת סטיתם.
לאנשים הכי קל לחשוב שיש איזה קסם שעושה קיצורי דרך, זה כל כך לא נכון. אני באמת מציע שנתעסק ביופי של התחרות ולא מי משתמש במה, כי זה לא באמת מעניין, האם זה יהפוך את כל התחרות ליותר מענינית אם אלי יודה שהוא השתמש ? האם זה ישנה את התוצאה או את המיקום שלו ? לא חושב. אם בא לו לספר משהו, זה עניין שלו, אם בא לו לשקר זה גם עניין שלו והמצפון שלו.

אבקש מכולם להעביר ביקורת אוביקטיבית על התמונות והתחרות, אם הנושא שוב יסטה התגובות ימחקו.

תמיד כל נושא חייב להפוך למוזרק או לא. ואני שואל ברצינות ? כשאתם יושבים מול הטלויזיה עם הפיצוחים והבירה ורואים את המשחקים האולימפים, אתם גם מתעסקים באם מוזרק או לא ? או שמדי פעם גם נהנים מהביצועים של האתלטים ?
אותו דבר לגבי פוטבול או ביסבול או כל ספורט תחרותי אחר, זה משנה באם השחקן מוזרק ? האם זה גורם ליותר או פחות הנאה ? האם אתם פחות או יותר אוהבים את הקבוצה ?
בפיתוח גוף זה ממש לא משנה, אתה יכול להזריק כל כך הרבה, אבל אתה לא יכול לרמות באוכל, באימונים קשים, בשינה, זה פשוט לא עובד ככה. גם אם מוזרק או לא, אני נהנה לראות את התחרוית בעולם ולהתמקד בתוצאה הסופית, הדרך, כל אחד עובר דרך אחרת, אני לא חושב שמקבלים נקודות או חוזים עם ספונסרים על דרך. אני לא חושב שכשגעתי לנאק השנה עניניה אותי הדרך שעברו הספורטאים, הגעתי לראות מופע, הגעתי לראות למה מסוגלים המפתחי גוף בארץ, הגעתי להתרשם ולראות כמה אפשר למתוח את הגבולות. את הביקורת שלי אני אעלה בהמשך על כל התחרות, אבל קצת סטיתם.
לאנשים הכי קל לחשוב שיש איזה קסם שעושה קיצורי דרך, זה כל כך לא נכון. אני באמת מציע שנתעסק ביופי של התחרות ולא מי משתמש במה, כי זה לא באמת מעניין, האם זה יהפוך את כל התחרות ליותר מענינית אם אלי יודה שהוא השתמש ? האם זה ישנה את התוצאה או את המיקום שלו ? לא חושב. אם בא לו לספר משהו, זה עניין שלו, אם בא לו לשקר זה גם עניין שלו והמצפון שלו.

אבקש מכולם להעביר ביקורת אוביקטיבית על התמונות והתחרות, אם הנושא שוב יסטה התגובות ימחקו.
יפה כתבת...
קיים גם צד שני. אותי למשל, מאוד מעניין לדעת מה הסייקל של פיל הית' ולא בכדי להוריד מהישגיו אלא מתוך סקרנות שניתן להגדירה ככמעט מדעית.
יש לדעתי משהו מדהים בעולם רפואת הספורט והיכולת ליצור "ספורטאי על". זה מעניין באופן שונה מאוד מהספורט עצמו אבל בהחלט לא פחות מעניין. אותי לפחות.
אי אפשר לנתק את התפתחותו של הספורט העצים מרפואת הספורט. כך שלמעשה אני מחזק את דבריך. כשהדיון נעשה לא ענייני זה אכן הופך להיות מיותר ומכביד.

טום הסייקל של פיל היט או רוני או ג׳י לא כל כך שונים משלך הם בעצם זהים לשלך רק עם הבדל קטן... במינון שלהם יש עוד 0
חחח...

טום הסייקל של פיל היט או רוני או ג׳י לא כל כך שונים משלך הם בעצם זהים לשלך רק עם הבדל קטן... במינון שלהם יש עוד 0
חחח...
הגזמת אחי... הורמון גדילה, סלין, פפטידים...
איפה הסייקל קריאטין שלי לעומת זה?...👹

מה זה סלין ופפטידים?😕
הממ... לא היה יותר קצר לעשות חיפוש בגוגל?.. 😉

סלין = אינסולין.
פפטידים = שרשראות של חומצות אמינו, לכאורה הצעד הבא בעולם האנאבוליים.

הממ... לא היה יותר קצר לעשות חיפוש בגוגל?.. 😉

סלין = אינסולין.
פפטידים = שרשראות של חומצות אמינו, לכאורה הצעד הבא בעולם האנאבוליים.
בסלין קיבלתי "אולי התכוונת סלין דיון" ..
פפטידים גם לא חשף יותר מדי מידע ..
תודה 😃

למרות שכתבת יפה, אני קצת לא מסכים איתך.
קודם כל, בשום ספורט שהוא, לא יספיק לקחת חומרים בשביל להגיע לרמות הגבוהות. צריך להתאמן, צריך להיות כשרוני, וכל הדבר שספורטאי צמרת צריך. זה לא משנה אם זה פיתוח גוף או ריצה ל-100 מטר.
לגבי זה שאנחנו יושבים ונהנים לראות את הספורטאים ולא אכפת מי מוזרק ומי לא, זה פשוט לא נכון. כי עובדה שכל הדיבורים סביב יוסיין בולט זה אם הוא מוזרק או לא, אותו דבר היה על מייקל פלפס בזמנו, ולא חסרים ספורטאים שאת כולם מעניין לדעת אם הם מוזרקים או לא. כולל שחקני כדורסל ב-nba או שחקני כדורגל באירופה. ואתה אומר למי זה אכפת אם הם על חומרים או לא? הנה תראה מה קרה לאמסטרונג, שללו לו את כל הזכיות, ואני מאמין שהבן אדם לא יכול ללכת מטר בלי שאיזה מישהו יירק עליו, אז להגיד שלאף אחד לא אכפת? ממש לא. אני הרבה פחות מעריך ספורטאים שעושים דברים אסורים בניגוד לחוקים בעוד שספורטאים אחרים שומרים על החוקים.

לגבי פיתוח גוף זה קצת שונה, כי לא מדובר בספורט אולימפי, ואפילו לא בטוח שאפשר להגדיר את זה כספורט, זה יותר דומה לתחרות מלכת היופי. אין לי בעיה שאנשים משתמשים בחומרים בתחום הזה כי זה מקובל, כולם עושים את זה, וזה חוקי כי אין בדיקות כלשהן. אבל כן יש לי בעיה אם אנשים שלא מוכנים להגיד את האמת לגבי שימוש בחומרים, ואני אפילו לא חושב שצריך לשאול בנאדם אם הוא על חומרים או לא, אלא כל פעם שפותחים פוסט הוא צריך לציין אם הוא משתמש בחומרים (קלן, טסט אנערף) או לא משתמש. זה לא מידע שצריך "לשאוב" מהבנאדם, זה צריך להיות חלק מהתמונה, שורה אחת מתחת.

זאת דעתי...
בכל מקרה את מה שהיה לי להגיד על אלי אמרתי בעמודים הראשונים

אנחנו חיים בעולם דמוקרטי ברובו וכל אחד יכול לעשות לעצמו מה שבא לו מבלי לתת דין וחשבון לאחר, עוד מעט גם תגיד שכל אחד שהוא הומו אז הוא חייב להצהיר את זה וכל אחד שהוא שמעשן חשיש חייב להצהיר על כך ! מה זה השטויות האלו?
מה אם אתה רואה כוסית עם סיליקון אז אתה אומר ״תשמע היא רמאית, היא עשתה סיליקון היא לא באמת כוסית״ לא!!! אתה אומר וואו !
עכשיו לגבי פיתוח גוף - (חברה שמתחרים פה אל תעלבו כמובן) אבל זה יותר מופע מאשר ספרוט - וכמו שלא שופטים דוגמנית על היותה עם סיליקון ומתייחסים אליה כמובן מאליו כך צריך להתייחס לבילדרים !
זה הוא שואו של סטרואידים וזה בסדר ! ואם מישהו מוכן לדבר על או לא מוכן זה בסדר - אין שום חוק שיכול לחייב אנשים למסור פרטים על חייהם האישיים בין הסדינים

• אהבתי
Reactions: Tom
אנחנו חיים בעולם דמוקרטי ברובו וכל אחד יכול לעשות לעצמו מה שבא לו מבלי לתת דין וחשבון לאחר, עוד מעט גם תגיד שכל אחד שהוא הומו אז הוא חייב להצהיר את זה וכל אחד שהוא שמעשן חשיש חייב להצהיר על כך ! מה זה השטויות האלו?
מה אם אתה רואה כוסית עם סיליקון אז אתה אומר ״תשמע היא רמאית, היא עשתה סיליקון היא לא באמת כוסית״ לא!!! אתה אומר וואו !
עכשיו לגבי פיתוח גוף - (חברה שמתחרים פה אל תעלבו כמובן) אבל זה יותר מופע מאשר ספרוט - וכמו שלא שופטים דוגמנית על היותה עם סיליקון ומתייחסים אליה כמובן מאליו כך צריך להתייחס לבילדרים !
זה הוא שואו של סטרואידים וזה בסדר ! ואם מישהו מוכן לדבר על או לא מוכן זה בסדר - אין שום חוק שיכול לחייב אנשים למסור פרטים על חייהם האישיים בין הסדינים
פה בדיוק הטעות שלך. ספורט זה לא בדיוק דמוקרטיה, ויש חוקים ברורים מאוד לגבי מה מותר ומה אסור. אם אתה חושב שכל ספורטאי תחרותי יכול לעשות מה שבא לו בלי לתת דין וחשבון, אתה חיי בסרט. ברור שהומו לא צריך לדווח לי שהוא הומו, כי אין שום חוק שאוסר להיות הומו. וכן, אם אתה רוצה שאני יחבר אותך למציאות, לעשן חשיש זה לא חוקי. זה שמישהו ידווח על זה שהוא מעשן חשיש לא בדיוק יעזור לו, כי זה לא יהפוך את זה לחוקי. אז כן, לא הכל דמוקרטיה חביבי... אסור לך לעשן חשיש, למקרה שאתה לא יודע...
ואם תקרא, הביקורת שלי בהודעה הייתה לטענה שזה בדיוק כמו לראות כל ספורט אחר בטלוויזיה...
ואני כן חושב, למרות שזה לא חוק, שבנאדם שעובד שנים בשביל המראה שלו, יכול לכתוב אם הוא על חומרים או לא, ואיזה חומרים, גם בלי שישאלו אותו. זאת דעתי ואתה לא חייב להסכים איתה

• פותח/ת השרשור
לא צריך להעלב מזה.
פיתוח גוף הוא לא ספורט
האימונים שלנו הם כלי בדרך למטרה ולא המטרה עצמה
זה ההבדל בין ספורט לפיתוח גוף
בגלל זה משגע אותי אנשים שמתמקדים ב'כמה אתההה מרים אעעחיי??' בזמן שזו לא המטרה בכלל

פה בדיוק הטעות שלך. ספורט זה לא בדיוק דמוקרטיה, ויש חוקים ברורים מאוד לגבי מה מותר ומה אסור. אם אתה חושב שכל ספורטאי תחרותי יכול לעשות מה שבא לו בלי לתת דין וחשבון, אתה חיי בסרט. ברור שהומו לא צריך לדווח לי שהוא הומו, כי אין שום חוק שאוסר להיות הומו. וכן, אם אתה רוצה שאני יחבר אותך למציאות, לעשן חשיש זה לא חוקי. זה שמישהו ידווח על זה שהוא מעשן חשיש לא בדיוק יעזור לו, כי זה לא יהפוך את זה לחוקי. אז כן, לא הכל דמוקרטיה חביבי... אסור לך לעשן חשיש, למקרה שאתה לא יודע...
ואם תקרא, הביקורת שלי בהודעה הייתה לטענה שזה בדיוק כמו לראות כל ספורט אחר בטלוויזיה...
ואני כן חושב, למרות שזה לא חוק, שבנאדם שעובד שנים בשביל המראה שלו, יכול לכתוב אם הוא על חומרים או לא, ואיזה חומרים, גם בלי שישאלו אותו. זאת דעתי ואתה לא חייב להסכים איתה
גבר מי אמר שפיתוח גוף זה ספורט תחרותי - זה הטעות שלך - אולי האימונים זה ספורט אבל לעמוד על הבמה ולהקפיץ את החזה זה מופע! מופע מרהיב ויפה אבל זה מופע בדיוק כמו מלכת היופי אז זה מלכת השריר
לגבי עישון חשיש ונטילת סטרואידים אז בשני המקים זה בניגוד לחוק!
למה שמישהו יתן דין וחשבון לגבי מה הוא לוקח

לא צריך להעלב מזה.
פיתוח גוף הוא לא ספורט
האימונים שלנו הם כלי בדרך למטרה ולא המטרה עצמה
זה ההבדל בין ספורט לפיתוח גוף
בגלל זה משגע אותי אנשים שמתמקדים ב'כמה אתההה מרים אעעחיי??' בזמן שזו לא המטרה בכלל
זה גם הפוך משגע אותי ששואלים אותי ״איפה הקובי!ת??״ סעמק תנו לי לאכול אוראו וחלב בשקט 😛

בכל מקרה 99.9% מכל הספורטאים בצמרת על ״ממתקים״ ככה שאם מישהו מגיע לרמה מאוד גבוהה אפשר להסיק מזה שהוא מוזרק אבל זה לא מוריד מהערך שלו כי גם כל המתחרים שלו ברמה שלו מוזרקים גם כן ועדיין הוא ברמה גבוהה יותר. (לא ספציפית על בילדינג על בכלליות)

זה גם הפוך משגע אותי ששואלים אותי ״איפה הקובי!ת??״ סעמק תנו לי לאכול אוראו וחלב בשקט 😛

בכל מקרה 99.9% מכל הספורטאים בצמרת על ״ממתקים״ ככה שאם מישהו מגיע לרמה מאוד גבוהה אפשר להסיק מזה שהוא מוזרק אבל זה לא מוריד מהערך שלו כי גם כל המתחרים שלו ברמה שלו מוזרקים גם כן ועדיין הוא ברמה גבוהה יותר. (לא ספציפית על בילדינג על בכלליות)
דייג גם נחשב לספורט.
אני לא חושב שמישהו ברמה גבוהה בדייג מזריק משהו.

Back
למעלה תחתית