הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה כמה תמונות שלי מהתחרות שהתקיימה אתמול

זה גם הפוך משגע אותי ששואלים אותי ״איפה הקובי!ת??״ סעמק תנו לי לאכול אוראו וחלב בשקט 😛

בכל מקרה 99.9% מכל הספורטאים בצמרת על ״ממתקים״ ככה שאם מישהו מגיע לרמה מאוד גבוהה אפשר להסיק מזה שהוא מוזרק אבל זה לא מוריד מהערך שלו כי גם כל המתחרים שלו ברמה שלו מוזרקים גם כן ועדיין הוא ברמה גבוהה יותר. (לא ספציפית על בילדינג על בכלליות)

לברון מוזרק? מסי וכריסטיאנו מוזרקים?

יכול להיות כמעט בטוח שלוקחים משהו לא חוקי....
ו @DannyG ספורט תחרותי כמו אופניים, כדורסל, פוטבול, פאוורליפטינג - לא צריך להתחכם

ו @DannyG ספורט תחרותי כמו אופניים, כדורסל, פוטבול, פאוורליפטינג - לא צריך להתחכם

יש ענפי ספורט ספציפיים שבהם השימוש בחומרים הוא שכיח
למשל אגרוף, אופניים(טור דה פראנס), פוטבול ועוד כל מני ענפי ספורט אולימפיים
אבל אתה חיי בסרט אם אתה חושב שבכדורגל ובכדורסל משתמשים בחומרים

אתה יודע שצחקתי.
פעם הבאה אני יוסיף איזה : '' חחחח'' או סמיילי.
איפה הריבועים שלך?

יש ענפי ספורט ספציפיים שבהם השימוש בחומרים הוא שכיח
למשל אגרוף, אופניים(טור דה פראנס), פוטבול ועוד כל מני ענפי ספורט אולימפיים
אבל אתה חיי בסרט אם אתה חושב שבכדורגל ובכדורסל משתמשים בחומרים
אני כמעט בטוח שהמאמן דוחף להם משהו בין המשחקים אבל כדורגל זה לא התחום שלי אז אני לא אתווכח איתך 😃 ד״א מחיפוש מהיר בגוגל גם כדורגלים מסייקלים.
http://tnation.t-nation.com/free_on...ilding_gear/soccer_player_1st_cycle_plan_help
http://www.steroidology.com/forum/my-steroid-cycle-forum/622810-first-cycle-soccer-player.html
http://forums.steroid.com/anabolic-...356616-best-steroids-stack-soccer-player.html
לא רואה סיבה הגיונית שחובבנים יסייקלו ומקצוענים לא...

יופי אז מצאת 3 ליצנים באינטרנט ששאלו על סייקלים לכדורגלים
דבר ראשון אתה צריך להבין שכדורגל זה לא ספורט שדורש פיזיות יתר על המידה אלא יותר מיומנות וטכניקה עם הכדור
דבר שני, מאסה גדולה דווקא תעשה אותך כדורגלן פחות טוב ויותר מגושם. ככה שאם כדורגלן רוצה להתחזק מספיק לו לעבוד בחדר כושר בצורה טבעית וזה יעשה את העבודה

דבר ראשון אתה צריך להבין שכדורגל זה לא ספורט שדורש פיזיות יתר על המידה אלא יותר מיומנות וטכניקה עם הכדור
דבר שני, מאסה גדולה דווקא תעשה אותך כדורגלן פחות טוב ויותר מגושם. ככה שאם כדורגלן רוצה להתחזק מספיק לו לעבוד בחדר כושר בצורה טבעית וזה יעשה את העבודה
מה תגיד על אלה שרצים באולימפיאדה ספרינטים ל100 מטר?
גורילות ענקיות עם מסת שריר מטורפת.
תחשוב על רונאלדו שרץ בספרינט לשאר כשכל 0.001 של השנייה חשוב
רונאלדו אחד הספרינטרים הכי מהירים בעולם
אני לא הייתי מתפלא אם הוא היה על חומרים.
אל תתחיל רק להתווכח איתי על זה עכשיו כי אני לא אומר שזה מוריד מהערך של הספורטאי.

• פותח/ת השרשור
אני רק אגיד שאתה נורא תמים.. 😃

תפסו אנשים שהתחרו בהליכה מהירה על דופינג. אם יש את זה שם אז איך בדיוק אין בכדורגל וכדורסל?
http://espn.go.com/olympics/summer/...e-walker-champion-alex-schwazer-caught-doping

איפה ההוכחה פה לסמים בכדורגל?
מה אתה משליך מהכתבה הזאת על דברים אחרים?

אני רק אגיד שאתה נורא תמים.. 😃

תשמע זה נשמע שאין לך מושג בכדורגל
מסי נראה לך על סמים?
הטעות כאן היא מהשורש בהבנה שבכדורגל אין צורך במהירות או כח יוצאי דופן ושרוב השחקני כדורגל הגדולים הם ממש לא אתלטיים מצטניים מלבד רונאלדו, שגם הוא ממש לא אחד הספרינטרים הטובים בעולם כמו שמישהו פה ציין

• פותח/ת השרשור
איפה ההוכחה פה לסמים בכדורגל?
מה אתה משליך מהכתבה הזאת על דברים אחרים?

תשמע זה נשמע שאין לך מושג בכדורגל
מסי נראה לך על סמים?
הטעות כאן היא מהשורש בהבנה שבכדורגל אין צורך במהירות או כח יוצאי דופן ושרוב השחקני כדורגל הגדולים הם ממש לא אתלטיים מצטניים מלבד רונאלדו, שגם הוא ממש לא אחד הספרינטרים הטובים בעולם כמו שמישהו פה ציין
זה שהוא הכדורגלן הכי טוב לא אומר שהוא על חומרים
אבל זה שאין ספורטאים שמשתמים בכל תחום זו טעות מהשורש, בטח כשאתה אומר ש'לא בכל ספורט יש צורך בשימוש'.. יש אלף ואחת חומרים וכל אחד יכול לעבוד בצורה אחרת, משיפור הריכוז ומהירות התגובה עד לבניית מסת שריר של מפלץ.

לברון 100% מוזרק הוא שוקל 110-120 קילו על 10-12 אחוז שומן ולא נפצע אף פעם. מסת השריר עוד הגיונית איכשהו אבל הפציעות שלו שפשוט לא קיימות .. בן אדם רגיל לא יכול לעמוד בעומס

ארמסטרונג ניצח 7 פעמים בטור דה פראנס.
הוא ניראה כמו אחד שמזריק?
התשובה היא לא.
אבל התוצאה בשטח?
כל 7 הפרסים שלו נישללו ממנו.
אל תתפלאו אם גם יגלו יום אחד שמסי מזריק.
תסתכלו מנקודת מבט של ספורטאי מצטיין. כל המטרה שלו בחיים זה להיות הכי טוב במה שהוא עושה ובשביל זה צריך לנקות באמצעים
כי קשה להתעלות על בנאדם שכן לוקח חומרים

Back
למעלה תחתית