הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון מישהו יודע מה זה ?

Mathi Tik

משתמש מתחיל
138
9
נק' מוניטין:
25
138
9
אוקיי. חשבתי לעצמי לפני שהעליתי את הפוסט הזה - איך אני הולך להסביר את התמונה הזאת ? ואז אמרתי לעצמי, רק שנייה, אולי ניתן לגולשים להראות מה הם יודעים, כי אני בעצמי לא ממש סגור על זה.

אז זה הולך להיות פשוט - בתמונה יש מוצר מזון שקניתי בחנות טבע. מישהו מזהה ?

קבצים מצורפים

• IMG_20131128_131819[1].jpg
    IMG_20131128_131819[1].jpg
    KB 112.6 · צפיות: 301
אני אוכל את זה ככה יבש. לא סובל להשרות את זה כי אז יש לזה מרקם של ספוג....
הטעם נוראי חחח כמו לאכול קרש עץ. מה שאני עושה זה לוקח עם זה ממש טיפה שוקולד ואז זה מממממש סבבה ואכיל.
יופי פתחת לי את התיאבון! חחח
הלוואי והיה לי זמן לכאלה דברים....אבל בצבא עכשיו ככה שזה כמעט לא אפשרי.[/quo

אתה מכין שתי קילו שאתה בבית ולוקח לצבא. לא צריך מקרר בשביל לשמור בשר מיובש,, זה כל הפואנטה

חח אולי אני אנסה שבוע הבא....בשר מומלץ?

בשר רזה ולא יקר, זה בגדול מה שאתה מחפש ( לשמון אין חיי מדף גם אחרי תהליך היבוש)
אני קונה 1.5 - 2.0 קילו כתף ב36 שקל לקילו בשופרסל. מספיק לי לשבוע של ארוחות מאולתרות

אם אתה קולט איזה מבצע או משהו בסיגנון אתה יכול לקנות כמה קילו. שזה מיובש זה נשמר חודשים

בשר רזה ולא יקר, זה בגדול מה שאתה מחפש ( לשמון אין חיי מדף גם אחרי תהליך היבוש)
אני קונה 1.5 - 2.0 קילו כתף ב36 שקל לקילו בשופרסל. מספיק לי לשבוע של ארוחות מאולתרות

אם אתה קולט איזה מבצע או משהו בסיגנון אתה יכול לקנות כמה קילו. שזה מיובש זה נשמר חודשים
אז פשוט לבקש בסופר "כתף"?

אני אוכל את זה ככה יבש. לא סובל להשרות את זה כי אז יש לזה מרקם של ספוג....
הטעם נוראי חחח כמו לאכול קרש עץ. מה שאני עושה זה לוקח עם זה ממש טיפה שוקולד ואז זה מממממש סבבה ואכיל.[.

תודה על המידע, אני אנסה כשאני אצא מהדלת פחמימה.

בכיף.

דרך אגב אנשים שמעתי שבסויה יש הורמון נשי שמדקא טוטסטרון ויגרום לי להתפתח פחות מהר.....מה אתם חושבים/שמעתם?

לפי מה שהבנתי זה לא ישפיע בכמות קטנה- מן הסתם אבל שאם כל החלבון שלך הוא מזה אז זה ישפיע...

רגע אז לפני בישול יש 35 גרם חלבון? ב100 גרם. קילו עולה 13.9, דהיינו 35 גרם גרם חלבון ב1.30?? האם אני בגן עדן?
לא, אתה לא. בגן עדן יודעים שהתוצאה היא 1.39, לא 1.30...
המרקם הספוגי אינו חביב על רוב האנשים (כולל עלי, אני נאלץ להודות בצער). מישהו ניסה מוצר מהרשימה הזאת?

לא, אתה לא. בגן עדן יודעים שהתוצאה היא 1.39, לא 1.30...
המרקם הספוגי אינו חביב על רוב האנשים (כולל עלי, אני נאלץ להודות בצער). מישהו ניסה מוצר מהרשימה הזאת?
איך יכול להיות שאני כל הזמן שומע על 35 גרם חלבון ל100 גרם ועל שלי כתוב 55?...
והדברים האלה שברשימה קיימים בארץ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית