היי!
פרטים עליי: בת 23 עוד מעט, גובה 167, משקל 60, במכון מדדו לי 25 אחוזי שומן. רוב המשקל מתרכז באזור האגן שאותו אני הכי רוצה לחטב.
חשוב לציין שהעלייה היא של השנתיים האחרונות ממשקל של 53 + יש לי בעיות שינה חבל על הזמן, ואני קמה ביקיצה טבעית אחרי 4 וחצי- 5 וחצי שעות, ולפעמים אני מצליחה לחזור לישון אבל לא תמיד (מאמינה שזה פוגע מאד באיכות החיים\אימוניפ\תזונה\ מצב רוח וכו)
התחלתי תוכנית אימונים- 3 אימוני כוח FBW בשבוע עם יום מנוחה בו בדכ אני עושה אליפטיקל 40 דקות. בשבת אני נחה לגמרי.
רציתי לדעת בעיקר לגבי התזונה- והאם בכלל יש לי מה לשפר או שבעיית השינה היא זו שמפריעה.
למשל אתמול אכלתי:
בוקר- 2 פרוסות לחם מלא+ 2 כפיות טחינה גולמית
ביניים- אפרסמון+ 100 גרם גבינה צפתית 5%
צהריים= חתיכה יפה של פשטידה (קישואים, בצל וביצה)+ חצי גביע קוטג' 3%+ סלט
ביניים- 2 עוגיות ביתיות שלי ללא סוכר (קינמון, אגוזים, וקמח מלא)+ חצי כוס חלב 3%
ערב- 2 קניידעלך+ חצי גביע קוטג' 3% + עגבניה ושום
~אליפטיקל 40 דקות- המכשיר הראה שריפה של 600 קלוריות אם זה עוזר~
עוד דבר חשוב- אני ממש ממש ממש לא רוצה תפריט דל ומסכן! מעדיפה ירידה איטית ובטוחה!!
האם המבנה הזה בסדר? האם מדובר בהרבה מדי אוכל? (לי זה מרגיש כמו יום סטנדרטי שלי).. מה כדאי לשפר?
תודה לכם ואחלה סופש.
פרטים עליי: בת 23 עוד מעט, גובה 167, משקל 60, במכון מדדו לי 25 אחוזי שומן. רוב המשקל מתרכז באזור האגן שאותו אני הכי רוצה לחטב.
חשוב לציין שהעלייה היא של השנתיים האחרונות ממשקל של 53 + יש לי בעיות שינה חבל על הזמן, ואני קמה ביקיצה טבעית אחרי 4 וחצי- 5 וחצי שעות, ולפעמים אני מצליחה לחזור לישון אבל לא תמיד (מאמינה שזה פוגע מאד באיכות החיים\אימוניפ\תזונה\ מצב רוח וכו)
התחלתי תוכנית אימונים- 3 אימוני כוח FBW בשבוע עם יום מנוחה בו בדכ אני עושה אליפטיקל 40 דקות. בשבת אני נחה לגמרי.
רציתי לדעת בעיקר לגבי התזונה- והאם בכלל יש לי מה לשפר או שבעיית השינה היא זו שמפריעה.
למשל אתמול אכלתי:
בוקר- 2 פרוסות לחם מלא+ 2 כפיות טחינה גולמית
ביניים- אפרסמון+ 100 גרם גבינה צפתית 5%
צהריים= חתיכה יפה של פשטידה (קישואים, בצל וביצה)+ חצי גביע קוטג' 3%+ סלט
ביניים- 2 עוגיות ביתיות שלי ללא סוכר (קינמון, אגוזים, וקמח מלא)+ חצי כוס חלב 3%
ערב- 2 קניידעלך+ חצי גביע קוטג' 3% + עגבניה ושום
~אליפטיקל 40 דקות- המכשיר הראה שריפה של 600 קלוריות אם זה עוזר~
עוד דבר חשוב- אני ממש ממש ממש לא רוצה תפריט דל ומסכן! מעדיפה ירידה איטית ובטוחה!!
האם המבנה הזה בסדר? האם מדובר בהרבה מדי אוכל? (לי זה מרגיש כמו יום סטנדרטי שלי).. מה כדאי לשפר?
תודה לכם ואחלה סופש.