הייתה תחרות מדהימה, ללא צל של ספק אפילו.
ברצוני להודות לכל המארגנים ובמיוחד לכל המתחרים שהעיפו את המקום באוויר ושבלעדיהם התחרות בכלל לא הייתה שווה שום דבר מבחינת החוויה המטורפת הזאת.
הייתה לנו קטגוריה מאוד מעניינת סה"כ, עם קרב דיי צמוד בדדליפט בסוף גם בין דר וטום וגם ביני לבין אסיף, שהפתיע מאוד בדדליפט 215(רק 2.5 קילו פחות ממני)!
הכניסות שלי:
סקוואט:
185-קל
195-היה מאולה
200-פסול.
נכנסתי כלכך מוכן, הייתי בטוח שאני מעיף את זה בקלות!
מרוב ההתלהבות התחלתי לרדת בלי לחכות לפקודה של יוסי ורק תוך כדי התנועה ראיתי את הפקודה.
הבנתי באותו רגע איזה שטות עשיתי ואיבדתי ריכוז וכיווץ ומן הסתם זה מנע ממני לעלות בחזרה.
לא נורא. 😃
בנץ' פרס:
120-קל
132.5-לא עלה, קפצתי מעל הפופיק, הייתי אומר.
132.5-לא עלה שוב.
דיי מאכזב, אבל לא נורא.
דדליפט:
205-לא קל
217.5-פסול על זה שהשענתי את המוט על הרגליים בזווית, סה"כ הייתה משיכה מאוד קשה וממש רציתי לנעול אותה בכל מחיר.
217.5-לא האמנתי שזה יעלה, בד"כ בגלל חוסר המוטיבציה של הכשלון בכניסה הקודמת, זה לא עולה...
זה עלה, לא רק שזה עלה, זאת הייתה החזרה ההכי קרבית וקשה שהייתה לי בחיים.
כמות האושר, שעברה בתוכי כשראיתי את הדגלים הלבנים באוויר, בלתי ניתנת להסברה במילים!
הנה הסרטון!
שוב תודה רבה לכולם, שבת שלום!
ברצוני להודות לכל המארגנים ובמיוחד לכל המתחרים שהעיפו את המקום באוויר ושבלעדיהם התחרות בכלל לא הייתה שווה שום דבר מבחינת החוויה המטורפת הזאת.
הייתה לנו קטגוריה מאוד מעניינת סה"כ, עם קרב דיי צמוד בדדליפט בסוף גם בין דר וטום וגם ביני לבין אסיף, שהפתיע מאוד בדדליפט 215(רק 2.5 קילו פחות ממני)!
הכניסות שלי:
סקוואט:
185-קל
195-היה מאולה
200-פסול.
נכנסתי כלכך מוכן, הייתי בטוח שאני מעיף את זה בקלות!
מרוב ההתלהבות התחלתי לרדת בלי לחכות לפקודה של יוסי ורק תוך כדי התנועה ראיתי את הפקודה.
הבנתי באותו רגע איזה שטות עשיתי ואיבדתי ריכוז וכיווץ ומן הסתם זה מנע ממני לעלות בחזרה.
לא נורא. 😃
בנץ' פרס:
120-קל
132.5-לא עלה, קפצתי מעל הפופיק, הייתי אומר.
132.5-לא עלה שוב.
דיי מאכזב, אבל לא נורא.
דדליפט:
205-לא קל
217.5-פסול על זה שהשענתי את המוט על הרגליים בזווית, סה"כ הייתה משיכה מאוד קשה וממש רציתי לנעול אותה בכל מחיר.
217.5-לא האמנתי שזה יעלה, בד"כ בגלל חוסר המוטיבציה של הכשלון בכניסה הקודמת, זה לא עולה...
זה עלה, לא רק שזה עלה, זאת הייתה החזרה ההכי קרבית וקשה שהייתה לי בחיים.
כמות האושר, שעברה בתוכי כשראיתי את הדגלים הלבנים באוויר, בלתי ניתנת להסברה במילים!
הנה הסרטון!
שוב תודה רבה לכולם, שבת שלום!